75

Анонимен

преди 12 години

Да почете жертвите на турското робство преди всичко!

74

аз до 68

преди 12 години

дрисък, ако ти пусна топка лай*на в устата ще замиришеш по-добре от сега. Ти нямаш работници, ти си *** ! Изнася се от БГ щото видеотеката му не потръгва и после почва да води работници в германия и да ги експлоатира. След това става преставител на германците строили бизнес парка в софия, откъдето крадва няколко десетки милиона и бива изритан като мръсно коте от холдинга. След това почва да ближе дупарата на НАЙ-СМЕШНИЯ премиер и не спира да лъже до днес !

73

Не е верно!

преди 12 години

75 - разлика между САЩ и СССР няма и никога не е имало! Бог да пази БГ и Европа от съседи и "приятели"!

72

БРАВООО !!!!

преди 12 години

ХОРА, през 2-та мандата на управлението на ГОЦЕ и болшевиките/тройната коалиция в България се извършва ПЪЛЗЯЩА РЕКОМУНИЗАЦИЯ !!!!!!!!!!!!Държавната администрация и бизнеса се напълниха с деца/*** на активни борци и комунисти - Виж МИГЛЕНА ПРЪМОВА !!!! Не допускайте тези хора до властта - ще плачем всички !!!!! " ХОРА БДЕТЕ " Ян Палах !!!!!

71

Браво

преди 12 години

Все повече ми харесва понедението на Росен Плевнелиев - сдържан, толерантен и в същото време политически безпристрастен, родолюбив и принципен ! Поведение на държавник !

70

?

преди 12 години

СТРАННО, НО СПОРЕД МЕН СЕГА СЕ ПРАВИ СЪЩОТО, НО СЪС САЩ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ДО КОЛКОТО ЗНАМ, НЯКОЙ ОТ ВЪПРОСНИТЕ ЕЛИТАРНИ СЪЩЕСТВА, ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ ОТ СВОЯ СТРАНА СЪЩО СА ОТГОВОРНИ ЗА СМЪРТТА НА ДОСТА НЕВИННИ ХОРИЦА, А СЪЩО ТАКА, НЯКОИ ОТ ТЯХ СА СЕ СНИМАЛИ С ОТРЯЗАНИ ЧОВЕШКИ ГЛАВИ, ЗА ДА ПОКАЖАТ КАКВИ МЪЖЕ СА! ТОВА ДА ЛИ Е ДОСТОЙНО ЗА ПОДРЪЖАНИЕ И ЗА ПОКЛОН! ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ! В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е С ГЛАВАТА НА ДОЛУ!

69

Лисан

преди 12 години

Щатният комсомолски секретар на Благоевградски окръг почита жертвите на комунизма! *** наглеца! Да му с--а в устата на тоя!

68

Не е верно!

преди 12 години

68, *** като тебе едва ли има и 1 работник :)

67

Анонимен

преди 12 години

...единодушно гласуваха да подарим независимостта и националния си суверенитет на Съветския съюз...Точно казано! Браво,господин президент!

66

Анонимен

преди 12 години

Наистина - защо жена му не се появява никъде? Защо е писала срещу ББорисов(=> срещу собствения си мъж)? Такива ли хора ни управляват? Та те в семействата са си катастрофирали! Бойко - разведен, Плевнелиев - формално женен?? Ужас

65

до помияра 53

преди 12 години

*** спермояден, а моите работници до един са от Гоце Делчев и познават Плевнелиев и ми казаха, че от малък още е ненавиждал социализма, затова и малко след падането на вожда ви бай Тошо селяка се изнася от БГ. Даже ми казаха, че е приет в комсомола в последната, трета група, като неблагонадежден. А списъците за които говориш лично съм ги гледал, доганов спермояде, и вътре го няма Плевнелиев

64

Rommel

преди 12 години

Поклон пред светлата им памет и нека не забравяме, че комунистическата отрова е още сред нас - всяват интриги дори в църквата; тези *** никога не са си отивали на ръководно ниво и за огромно съжаление властта е все при тях и продължават да взимат пагубни и предателски решения за нашата родина.

63

спомен от онова врем

преди 12 години

Нали знаете приказката че покрай сухото гори и мокрото....и *** избиха, ама сега се пишат репресирани и реститути....

62

Обикновен гражданин

преди 12 години

Браво, президенте! Ние сме с теб!

61

az

преди 12 години

Плевнелиев е политическа ***, *** на едно от най-големите недоразумения в национален мащаб - ББ. Мишешката му същност го прави неспособен да мисли сам! Жестоко излъганите му симпатизанти в отчаянието си се хващат за изложените от него и УПРАВИТЕЛЯ му уж анти комунистически, анти ДПС тези каот удавници за сламка. Жалки са просто !Вън продажна проститутко !!!

60

Анонимен

преди 12 години

абе тука нещо трият коментари? един 55 го изтриха...Баси?

59

анонимен

преди 12 години

кой е бойко борисов-агент на държавна сигурност със псевдоним буда.бойко е бил отрядник,член на дкмс,комунист,милиционер,мафиот и мутра.като агент на държавна сигурност борисов гони вярващтите в господ български граждани и преследва политическите дисиденти в българия.жената на борисов цветелина борисова е дъщтеря на генерал от държавна сигурност.борисов и цветелина са милиардери с мръсни ръце и мястото им е в затвора.да кажем не на борисов-агент буда от държавна сигурност работил с кгб,щтази,удб

58

Анонимен

преди 12 години

Униформите наистина са грозни, трябва да ги сменят. Тези червеноармейски петлици и фуражки са отвратителни.

57

Анонимен

преди 12 години

55:)))))))))))))))))))))) значи като мрази комунизма, след падането му, той ИЗБЯГВА защото го мрази? Абе, в ГРОБ за толкова *** ли ви имат?????

56

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ПОСТРАДА ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА.