65

бай Иван

преди 12 години

Аматьори похитители........ аматьори полицаи...... пълни нещастници ... и пържолки за кучето от премиера....

64

??!

преди 12 години

Koi v kraina smetka e okril trupa?I zashto tozi e bil v jilishteto si pri povtornia ogled, a ne v aresta?

63

hmmmm

преди 12 години

ne che sam golyam razbirach ama kak taka bez dae praktika vav policiata te odvejdat toya stoycho do tyah za da mu pravyat obisk ????POVTARYAM zashto gospodata policai sa zaveli priznaliat se za UBIEC vav sobstvenata mu kashta . nesto tuka ne se varzva. NYAKOI LAJE MNOGO JESTOKO!!!!!!!

62

?!

преди 12 години

Май се напълни с *** държавата!

61

Анонимен

преди 12 години

Отвличания, пране на пари, убийства - с една дума МАФИЯ или нещо типично за алчни богаташчета дето не могат да си разделят милионите от алчност и се избиват един други.

60

макаров

преди 12 години

Аматьори похитители........ аматьори полицаи...... пълни нещастници .

59

до 85

преди 12 години

На стареца му викат ,,дядо Рамбо,, и маи е разигравал баретите из балкана ,а не полицията ,за него полицията са слаба ракия....

58

Някой си

преди 12 години

Трябва да се гласува закон и да се върне смъртното наказание, друг начин за решаване на проблема с престъпноста не виждам, нямаме закони и затова всеки пети в България е престъпник. Мир на праха ти мило дете, почивай в мир.!

57

Пич

преди 12 години

"Толкова противоречиви приказки от МВР,че човек се чуди къде е истината?!Кучето открило трупа,ама не,самоубиеца си признал,ама не!Била убита веднага,ама не,защото я накарали да пише писмо,ама две писма и тн глупости! "Ама тия приказки от МВР ли ги чу или от някакви сайтове в Интернет? Прави разлика, моето момче. И преди да сте започнали пак да плюете по полицията, припомнете си колко отвличания станаха по времето на любимата ви тройна коалиция и колко бяха разкрити?

56

Анонимен

преди 12 години

МВР сега трябва да засече бандитите по коментарите във форума (защото 90% са писани от престъпници ) и да вземе да ги арестува превантивно ,за да не извършват други подобни престъпления...

55

анонимен

преди 12 години

Тук има поддръжници на смъртното наказание. Аз съм против връщането му. Много против връщането му съм. Нека да има доживотен затвор за убийците на невинни хора за да им е гадно цял живот от това, което са направили. На тях им е нужно да страдат цял живот, а това може да стане само ако са живи и в затвора. Освен това наистина наказаха тези изверги Саддам Хюсеин и Моамър Кадафи, но и двамата бяха убити по много мъчителен и жесток начин, а така не бива да се постъпва с човек.

54

Анонимен

преди 12 години

Толкова противоречиви приказки от МВР,че човек се чуди къде е истината?!Кучето открило трупа,ама не,самоубиеца си признал,ама не!Била убита веднага,ама не,защото я накарали да пише писмо,ама две писма и тн глупости!

53

РЕВОЛЮЦИОНЕР

преди 12 години

Да бе, гаджето на брат ми е получила милиони, мен ме похитили и видиш ли - тя ще ги плати... Че какъв съм й аз на нея или пък семейството на брат ми?! Версията на полицията издиша... особено с това самоубийство.....!!! Явно човека е посочил точните извършители, ама не са били угодни на ченгесарите... и са го гръмнали.... *** ***.... Хора, съвземете се.... До кога ще търпим да ни тъпчат и да ни правят на ПРОСТИ????

52

до 80

преди 12 години

Много си *** !!!

51

Анонимен

преди 12 години

Жалко за детето.Почивай в мир миличка и лека ти пръст.Пълни глупости говорят и то не за първи път.Съболезнования на родителите и.

50

dq

преди 12 години

ББ надмина всички и всичко. Пожелавам ти, негоднико, някой ден, когато ти свършиш гол в някое дере, а ти непременно ще свършиш така, никой да не си направи труда да те търси с кучета! Циничен престъпник. Бива бива ама... Мислех, че глупостта и наглостта имат що-годе някакви граници, но това е повече от прекомерно. Срам и позор за човешката раса!

49

Анонимен

преди 12 години

Ако това беше нормална държава с нормални и обективни журналисти трябваше да има незабавна реакция на меко казано възмутителното държане на премиера Борисов. Това изказване беше поругаване на паметта на момичето. Нека почива в мир и съболезнования към опечалените.

48

BIG AL

преди 12 години

Цитат на деня: Наградете с пържоли кучето, което намери тялото на Мирослава.:.Боко рапона .Боже , този съвсем изперка ..Ей, мутро, ТОВА твоя работа ли е ??Ами не си учил и за ченге , дори , бе ..Проста крими мутра си ..И присъди ли пак раздаваш , и случаи- криминални разследваш, и ..кучета НАГРАЖДАВАШ !!!???Този вече , става опасен , поради неадекватността си ..Няма и не му пожелавам мозъчни увреждания той просто си е ..той И това е министър председател на ..България Изглежда вече всички по света , ни схващат , като психиатрична клиника България , в която , обаче НЕ лекарите, а психично болните ни лекуват

47

бойко не ставаш

преди 12 години

голяма работа са свършили от мвр ударили са му 2 шамара и въпросня лунатически психопатиченкопелдашки *** сам си е изпял всичко ... после мвр 2 месеца не е спало да разкрие случая и от къде на къде бойко ще търси извинение от страна на семейството на клетото момиче не бойко ние търсим извинение от тебе и цялата *** около дебелия ти *** ... защото ако си бяхте вършили работата може би хората като тоя психопат щяха да са на едно топло място и може би Мирослава щеше да е жива

46

:(

преди 12 години

Жалко за хубавото дете , отгледано красиво българче. Съболезнования за близките ! Не вярвам нито дума на така натамънения сценарий. Цялата работа не мирише ами вони! Полицията съвсем ни взе за картофи ,всички българи... Къде във всичко е полицая за който е казало момичето? Кой е той ? Как се самоубива заподозрян в присъствие на полицаи? След като е признал защо не е завел той полицията за тялото ,ами е търсено с кучета? Къде са дрехите на момичето? Второто писмо за откуп от кого е занесено?