24

Анонимен

преди 12 години

Браво на Божидар Димитров,сигурно е много горд.

23

Разобличителя

преди 12 години

Господа Македонски управници!Останах потресен от компрометиращият филм който сте снимали за България.Може ли да ми обясните какво правите?Значи ние можем да ви даваме специална продукция и Български паспорти а вие ни забивате нож в гърба.Приканвам ви да вземете нещата в свои ръце и да се държите добросъседски.И такива неща за напред да не се повтарят.Разобличителя

22

Анонимен

преди 12 години

Алооо, макетата. Нали бяхте най-великите? Нали и Господ беше македонец? Както и папата, Наполеон, Цезар, Нелсън Мандела, Далай Лама... тогава? Защо изведнъж всичките хукнахте да доказвате, че бабите ви са българки, а? Само и само да се докопате до заветните документи. Нали Скопие уж беше центъра на Вселената? Тогава защо ви е да емигрирате на Запад?

21

бг маке

преди 12 години

язе сум врло задоволйен от Бойко Борисовски и сметам дека Гербот са много яка скупщина.

20

някой

преди 12 години

До: номер 11Ами те си го казват в статията - повечето взимат български паспорти да ходят да работят в Западна Европа. Щом са заминали за чужбина естествено че няма да ги намерят при преброяването в страната.

19

Анонимен

преди 12 години

Като се изредят 70-80%, ще обявим останалите за етническо малцинство и ще направим Скопие 29-ти областен град.

18

Анонимен

преди 12 години

Нищо, важното е, че имат паметник на Александър Македонски за 600 милиона евро.

17

Gargamel

преди 12 години

"Далавера", "тарикатщина", "кяр" - ами те всичките са си национални черти! Какво по-ясно доказателство за това, че са с БГ самосъзнание?!

16

явертъ

преди 12 години

ами това е самата истина според мен, макар че много хора в коментарите го наричат пропаганда и обиждат македонците, че били престъпници. най-големия тарикат живее в българия и се казва бай ***.

15

Аз

преди 12 години

Като ги питаш, защо им е, повечето казват, че е заради университета или за Европа. Но истината е, че 50% си остават тук. Така че, поне да уважават страната, която ги приютява.

14

анонимен

преди 12 години

То самосъзнание лесно се декларира. Не можеш да го видиш на скенер. В случая се касае за една далавера от която много тарикати са на кяр. Да престане Божидар Димитров с неговите "патриотарски" приказки, защото става смешен. Май и неговато "патриотарство" е вид собствен бизнес на едно ченге.

13

ммм

преди 12 години

Помня 60 -те години на миналия век. Бях студент в чужбина и познавах много македонци от Скопие и Битоля които учеха като помощ от земетресението . Те пътуваха по цял свят тогава и ни се надсмиваха над нас бедните българи и не искаха да знаят къде е България. Сега какво стана. Чашата се обърна те отидоха на дъното.На македонец не се вярва.

12

Анонимен

преди 12 години

Bg i Mk sa edin i sy6t kenef s razli4ni klekala. Zlovonieto e ednakvo, taka 4e ne bydete zli kym sybratqta si. Ako Mk be6e v EU polovin bylgariq 6te6e da ima Mk pasporti

11

Анонимен

преди 12 години

Няма лошо, но при преброяването, което беше преди няколко месеца в Македония нямаше нито един българин, как стават тия работи, значи 42 000 имат български паспорт, но се пишат македонци, а не българи. БГ трябва да спре с безразборното даване на българския документ, иначе той се обезценяива и служи на Бюрмци да печелят пари, а ние само обираме негативите!

10

сръбската пропаганда

преди 12 години

"Мотивът да си го извадят е немотията, а не поради това, че се е чувствал българин."Точно така - интересът, а не затова че имат българско самосъзнание!Ето до какво доведе сръбската антибългарска пропаганда - сега в Македония е опасно да кажеш, че си българин, независимо от коя част на България си - Мизия, Тракия или Македония!

9

Пито Гули

преди 12 години

Македонец не мое да се напика от страх - он направо се насира !

8

factotum

преди 12 години

Трябва да се премахне двойното гражданство

7

1.11

преди 12 години

Не трябва толкова лесно да се раздава като топъл хляб особено на хора които знаем как гледат на България!

6

Анонимен

преди 12 години

те македонците какво друго ще напишат , може и да има и такива , но в Македония има много повече българи от тия 42 000 където са получили български паспорти , то и там македонци останали ли са , има и голям процент хора които са от бивша Югославия , черногорци , сърби , а да не говорим и колко албанци има , така че може и да останат 40% македонци в цялата им държава , сега като станаха безвизови с ЕС , ще избягат и още 20% от държавата им , и напълно ще докажат че са си българи.

5

of

преди 12 години

Какво значи "Немотията ги карала да се редят за паспорти" това да не е да ходиш на курс за преквалификация ?!?! Първия коментар добре го е написал.....после излиза, "направи добро, изяж л..но" и то македонско.