95

666

преди 12 години

Не бе, що? Дано ги намерят момичетата, живи и здрави... само казвам, че са малки парцали и донякъде сами са си виновни!

94

ю

преди 12 години

Хахаха, 666 , като станеш баща тогава се обаждай.

93

Анонимен

преди 12 години

Запитал Марко гората: Кажи ми, горо, защо си толкова посърнала? Пожар ли те опожари, или слана попари шумата ти?Гората никога не хортува, но на Марка отвърнала: Да ти кажа, незнайно юначе. Нито ме е пожар горил, нито ме е сушила сушата. Тая сутрин, преди изгрев слънце, през мене минаха турци еничари, с криви ятагани. Те караха навързани три синджира роби, твои братя християни. Първият синджир бяха млади невести с червени гердани. Те пищяха като изгорени змии за децата си, оставени в люлките ненакърмени. Вторият синджир бяха румени девойки, измъкнати от становете, когато тъчели своите сватбени дарове. Техните очи бяха изсъхнали от плач. Най-подир третият синджир млади момци. Гневен пламък гореше в очите им. Със стиснати юмруци и сподавена мъка пристъпваха момците и дума не обронваха. Всичките тъпчеха боси по пращния друм. Като ги гледах, от жалби ми повехна шумата.

92

до 666

преди 12 години

Супер си! Ще преуспееш в живота ... Дано по-скоро ти го вкарат в дупето!

91

Чоко и Боко

преди 12 години

до 92"Чоко и Боко" са анимационни герои, не са ония в управлението. Ония дето ни управляват в момента са карикатури, много приличащи на "Тримата ***" на Доньо Донев. Просто пояснявам, да не стават обърквания. :)

90

666

преди 12 години

Малии, сигурно не е искала да гълта и оня я е цапардосал с ключа за гуми по кратуната й!Също като със сестрите белнейски, и там бяха такива изпуснати момичета и си го намериха........

89

qq

преди 12 години

Оф, че е масово просто това население в България...пиърсинг и расти не означава автоматично наркоман бе ограничени, чалгароидни, *** прости. За това *** *** Азис е най-голямата звезда у нас и разнася "славата" на България по света, заради тоя скапан, селяндурски манталитет.

88

kkk bitch

преди 12 години

Интернета и пре-информираността ви е смахнал мозъците... Дано се открият децата. А за безделниците-*** ги поздравявам с песента "Да ви е** майките" на ХИПОДИЛ!

87

Анонимен

преди 12 години

И да пишем за Чоко и Боко, то е ясно. Престъпността е лицето на управлението. Или следствието. Пък ако искате ме мислете за кхмер...Каквото си искате.

86

Мето

преди 12 години

Не лъжа. Казвам каквото видях. Възможни са два варианта: 1. Да съм се припознал - възможно е, но считам че наистина съм добър физиономист, а освен това момичетата бяха седнали точно пред мен в трамвая (разликата в ръста, я видях после като слизаха), и 2. Да се бъркам за датата - по-възможно е. Във всички случаи беше миналата седмица. Ако наистина си майката на Микаела - това момиче с растите имаше малко момчешка походка или стойка, не мога да го опиша - странно дете. Дано всичко е наред с тях!

85

666

преди 12 години

Ако тоя екземпляр на снимката е Микаела Михайловска 14-годишна, малии тая на колко ли години е започнала да се е#е, а колко ли к##а е видяла до сега!!??

84

Layla

преди 12 години

Омбре, възмонжо е да четат близки, майките дори. Не мисля, че е редно да пишеш така, без да познаваш човека. Била съм със смучки, да, била съм влюбена на 15, но не и ***. Сега съм пълноценен гражданин, майка и се осигурявам, както и си плащам данъците, за да си върш държавата работата. Така че какъвто и да е случая - да се стягат и да ги търсят МВР!

83

14 godishna

преди 12 години

s lubovni sledi po vrata? ...Abe kvo pokolenie vazpitavate v BG be chalgadjii dolni izvrateni?

82

Чоко и Боко

преди 12 години

Цветанов, некадърен вифаджия ти, ако бех на твое место щех да подам оставка и да се скрия в миша дупка и нямаше да се показвам докато съм жив, бе, циркаджия прокет. Децата почнаха изчезват, коли всяка вечер се палят, шефа ти говори глупости нон-стоп, а ти сигурно некъде се кълчиш под звуците на Веско Потния. Да ви имам управлението некадърно!Искрено се надявам, че тия деца ще се намерят живи и здрави и ще се върнат при семействата си...

81

Ф.С.В

преди 12 години

след 2 седмици научаваме че всъщност са две липсващи момичета ..какво безхаберие и некадърност от страна на полицията --ако бяха богаташки щерки дали щеше да е така ,,,гадна страна -- тука в 99% от случайте няма хепиенд --Цингарландия това е БГ

80

Анонимен

преди 12 години

Това е доста странно. Не знам доколко е потвърдена информацията, че са ги видели заедно с момичето от София, но... някак на 14 г. не виждам много причина при все, че си ученик да се вдигнеш от Разград. Интересно дали нещо липсва от вещите и дрехите им у дома. Някак е много организирано. Дано да е просто някое необмислено детско бягство от къщи, но да приключи добре.

79

Kostov

преди 12 години

Do wsi4ki prestapnost w BG nema!

78

Омбре

преди 12 години

Хм хм хм незная какво да мисля..все ми се струва че те не са изчезнали а са си хванали дърмите и са отпрашили за да търсят лек и охолен живот.Този белег на вратлето е многозначителен клипсовете по лицето също.Отворете порно сайтовете и вижте разкрачените им голи снимки,четете обявите им"Търся момче за секс или търся момче за групов секс" и това са хиляди .Жалки жертви на времето занимаващи се с порно или наркотици.Дано не се окажа прав.

77

mayka

преди 12 години

Ey,Meto ,na 06.12 Mikaela beshe s men v kashti v Razgrad.Taka che ili si se pripoznal ili lazhesh.Ako e vtoroto ne znam zashto go pravish.

76

Анонимен

преди 12 години

Говоря за наше ляво, нейно дясно. Основния белег не ме интересува. Пък и те не ме интересуват. МВР трябва да ги интересува. Родителите не ги е заинтересувало, аз ли...