221

ДНЕС

преди 12 години

БЕЛЕЖИТИ дати ???????12.Декември. 1969 г. Извършен атентат в Пиаца Фонтана в Милано. Стотици жертви.Чак през 90-те години на миналия век става ясно, че това е дело на ЦРУ.Италия се колебае кой път да вземе: Ляво или Дясно.Е, САЩ им помогнали.Така, че ГЕРБ / Бойко Борисов / знаят от кого да се учат / ФБР ни хвали /. Жертва сега ще бъде БЪЛГАРСКИЯТ народ.ДАТАТА Е ИЗНЕСЕНА В ПРЕДАВАНЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НА 12.12.2011 в 10.15 часа

220

3-ната КОАЛИЦИЯ

преди 12 години

....214....Абе защо не ги откраднахме ,ами ще сторим ----нещо ,...и то за "ДЕЦАТА" ни ?Лигите ни текат ли текат,за -----пари ,ама за много пари ?

219

Един простак....

преди 12 години

Да аз съм едон *** ...че живея в държава управлявана от един още по голям такъв като мен....и както всички простаци търпим един *** да управлява държавата като силова групировка и да рекетира целия български народ....български-с малка буква...защото търпят един ***.....

218

Анонимен

преди 12 години

Червения червенотиквеник Боко иска Първанката да го погали по кухата кратунка???? По макаричките не ще ли????

217

Анонимен

преди 12 години

Не зная какъв трябва да си, за да твърдиш, че с увеличаването на възр. за пенсия ще се оправи пенс. система! При безработица по-голяма от 15 %, при толкова мангаля няма как да стане! След година две ще е още по-зле! Тогава какво - работа до живот и пенсия няма! За да се оправи положението трябва да има управление от хора не свързани със служби, доносничество, слуги на Запада, хора готови да работят за България, а не против нея, хора, които да не облагодетелствуват едни и да убиват други!

216

Анонимен

преди 12 години

За пореден път се убеждавам,че този *** мисли и говори с помощта на гръбначния си мозък!Тежък случай и непоправим!

215

Анонимен

преди 12 години

Само по хвалбите си бе. То и да имаше за какво да те похвали човек, ама не.

214

ас

преди 12 години

Шъ тъ истърпим още 2г. и после балтата.

213

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** жилка... Щял да строи къщи на ***.

212

Анонимен

преди 12 години

то и в дубай сигурно няма такЪва детска градина бе, е хе хе хе хееееее!!! 4,5 млн лв.

211

до 210

преди 12 години

ФЪФ ---Бг ,само *** И КОМУНИСТИ ,....ТИ от кои си ...?

210

Анонимен

преди 12 години

А бе тебе не те ли направи Първанов, генерал бре пожарникар?

209

бате Бойко е мъж!

преди 12 години

Бойко ,българите си искат ----*** ,ТЯ ИМ Е В СЪРЧИЦАТА---искат си ---ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГОВИЯТА !Това не са хора ,а ---ДИВАЦИ от Африканската провинция !Остави ги ,нали им даде шанса....!

208

Подай си оставката!

преди 12 години

Другарю член на БКП, Борисов! Подай си оставката!

207

Кроасанчо

преди 12 години

Боко Курбанят съвсем се е самозабравил. Лети в облаците сложил розови очила на мутренската си фаца и не му пука за нищо друго освен за личния му просперитет и благоденствие.

206

ненужна вещ

преди 12 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ герб, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

205

Анонимен

преди 12 години

Борисов, едва ли твоята главица ги ражда тия идеи за реформи и тем подобни. Признай си, че слугуваш бе локей.

204

шарената генералска

преди 12 години

Парваланов: А ти, пожарникарю, не си ли спомняш, че беше протеже на Симеон 2 и го целуваше, а той идва при мен да ти ходатайства за генералския чин и за шарената генералска униформа?

203

xaxax

преди 12 години

Да ва похвали ли? хахаха вии сте за фалене май-други така не можаха да окрадът държавата до сега и народа така не е гладувал

202

До бойко Борисов

преди 12 години

Не съм Гоцев фен и съм солидарен с намерението на Правителството да се въведе пенсионната реформа от 1 Януари 2012 г., но Бойко Борисов е длъжен да се съобрази с някои от препоръките, под които Първанов се е подписал ! Противоконституционно, деморализиращо и напълно уязвимо пред Международния съд за правата на човека е обстоятелството, че за една и съща категория и количество труд и при една и съща осигурителна тежест по-старите пенсионери съгласно предложения пенсионен кодекс трябва да получават по-малки пенсии от по-новите ! Недопустимо е също така с парите от солидарния пенсионен фонд да се покриват разходи за социални помощи от рода на увеличения на вдовишки надбавки, на социални пенсии и помощи, инвалидни пенсии, и пр. Държавата трябва да покрива разходите за социални помощи от данъчните й приходи, основно от бизнеса.