40

Реалист

преди 12 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика - ще работите докато *** и няма да се пенсионирате. През това време ще подрипвате и ревете като магарета по площадите и ще скимтите: Кой не скача е ъ-ъ-ъ-ъ-ъ. Средна възраст на мъжете в България под 70 години, Пенсиониране налагано от ГЕРБ на 65 години, а ако нямаш стаж - на 67 години. ГЕРБ даже и в това са некадърни - да бяха турили пенсионна възраст от 80 или 90 години за всички. Естествено е президента да наложи вето, освен ако не е гербераст.

39

до 37

преди 12 години

Да та КАСИРАТ ***...

38

Василев

преди 12 години

Ако днес не ми сложите поне по 20 плюса на коментар, ще ме фраскат без вазелин.. гарантирано от Кутев :(

37

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Президентът ще върне закона, но от ГРОБ казаха, че пак ще го гласуват. Президентът няма право на второ вето.Тогава остава само да се сезира Конституционния съд. Надявам се поне той да защити народа, защото тези чужди слуги, които управляват България са готови да ни погребат живи.

36

До 26

преди 12 години

Чакаййййййй,още молите КС да не разглежа жалбата за КАСИРАНЕ на изборите!

35

Стършел

преди 12 години

...."du hast" и Първанов и Синдикатите!

34

Анонимен

преди 12 години

Пипнал е поредното и дано последно подкупче Гоцето...безплатно вето в тоя живот няма ;)

33

Анонимен

преди 12 години

Тримата ***.

32

анонимен

преди 12 години

Стига вече са ни занимавали с тази бита карта Гоце. Не че другите двама ги бива повече. Тях една партия ги е раждала - и тримата са за архива.

31

Mery

преди 12 години

Гоце и синдикати- симбиозата на ДС агентите и комунистическите партийни отряди срещу истинската демокрация в България?! Масираното провеждане на атаки към правителството, бунтове метежи и палежи са тяхно дело! След грабежа на България създават театро, за да баламосват неуките и да яхнат отново народа и властта!!!

30

Вапцаров

преди 12 години

Та казвам аз,понеже няма ...мъни,и пенсии ще видим ...през крив макарон, един е лозунга :Подоходния праг от 350 лв. бруто ДОЛУ !!Помощи и детски до 3-то, а не до 23-то *** !

29

Анонимен

преди 12 години

Този форум е затънал в комунистическа воня.Че да питам-другари ***,като се пробие пенсионната система Гоце Върхаров ли ще плаща пенсии?Или БКП ще върне откраднатите пенсионни осигуровки.Това и демографската криза са резултат от 45 години комунизъм,другари ***.

28

Анонимен

преди 12 години

Ламби, ГЕРБ дават и по 400 лв. за гледане на всяко *** от сиропиталищата. Така едно *** семейство може да прибира по 4 хиляди лева на месец. А българите измират и *** им заграбват жилищата.

27

Василев

преди 12 години

Някой го тури, ама така го тури на Гоце и Боко с флашките , че решиха да ликвидират Мишо Бирата!!!Аз съм сигурен, че този някой да го назовем поименно като А. Петров, държи с нещо Гоце и Боко здраво, защото до сега да са го ликвидирали!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

26

до 23

преди 12 години

Който има достатъчно ум в главата си ще го запомни и ще прецени какъв президент е, а такива като Вас и себе си не помнят!

25

Анонимен

преди 12 години

Гоцеееее, не остана!!! След 22 дни ще ти е последното показване по телевизията и после отиваш при Хамстера и Ко. Тогава вето само ще сънуваш!!!

24

Георги ( Ламбо )

преди 12 години

Така, както УЖ нямат пари, герберите приеха промяната,че от Нова година всички изоставени *** ще се настаняват в приемни семейства, а не в домовеЗнаете ли каква е разликата ? В парите ...На изоставено *** в приемно семейство детските са над 600 лв. месечно,а ако е с някакви увреждания детските са над 800 лв. месечноА за българчетата нямат 35 лв. месечни детски !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!***, които са изоставили децата си, щели да бъдат глобявани с до 5 % от горните суми !!!!Само че и тях няма да платят, щото всичките са ТБНДБ "трайно-безработни с нулев доход бруто"Когато някой *** плати някакъв данък на държавата, аз ще се кръстя Асан

23

Ламби

преди 12 години

На каква възраст ГРОБ пенсионира *** ? Ето това е въпроса ...Станишев може да е всякакъв, но той направи едно хубаво нещо - въведе срок от 1 година за получаване на социални помощи. После - бастър копчеПървата работа на ГРОБ, след като дойде на власт бе да премахне напълно и без условия този срок. Сега манговците вече доживотно са абонирани за помощи ( тоест пенсии )С други думи ГРОБ пенсионира всички *** на 18 - годишна възраст, щото преди това ги водят деца и получават детски

22

1223

преди 12 години

Тоя ще го запомним като Гоце Ветото!! :D

21

Ламби

преди 12 години

Нали гласувахте като анти-комунисти ?Еее, яжте си сега анти-комунизма !!! Да ви е сладко ...