129

Анонимен

преди 12 години

През 2002 година наше близко момче, кротко и възпитано по характер, учеше в техникума по електротранспорт на Красна поляна. Изключени същия ден хулигани на случаен принцип хващат него и друго момче в Двора на училището и за да си отмъстят,ги пребиват. Пред очите на охраната ,учители и ученици. Спасяват ги ...съученици.Тогава директорката убеждава родителите да не подават оплакване?! За благодарност някои учители започват да тормозят момчетата , те напускат и сменят училището. Няма свидетели !

128

Анонимен

преди 12 години

какво те притеснява . ***

127

Т.Живков

преди 12 години

Един *** на демокрацията терминирал друг....защо ни занимавате с човешките ***,разфасовайте за органи!!

126

:)

преди 12 години

Няма ли "живи" модератори, които да цензурират мненията тук?

125

Анонимен

преди 12 години

Този форум е създаден от *** българин,за *** българи,това е сматаистина ***.Кефете се на хорското нещастие, което вие създадохте .

124

Беленов

преди 12 години

Нацията озверя тотално но на кой ли му пука...важното е сеир да има,позор за безхаберието на всички ни!!!

123

Анонимен

преди 12 години

ДИВАЦИ-каъвито родителите такива и децата .

122

Тишо 17 год

преди 12 години

Докато вие си явкате пеераси аз си пиша от телефона и пия уиски с моите авери.Тва вашето е паталогична простота която отказва да приеме реалноста.Тва ми го каза мойта любовница психоложка която е женена за един балък на 35 години.

121

Анонимен

преди 12 години

Явно Тишо 17 години е бил малтретиран сексуално и има нужда от психологическа помощ.

120

РОБИН ХУД

преди 12 години

Има изследване на английски университети за неравенството. Доказано е че в страни с голямо неравенство каквато е България/между другото дели 98 и 99 място с САЩ спред GINI индекс/. Та доказана е пряката връзка м/у неравенството в едно общество със социалните проблеми в това общество.Когато хората са мн.бедни има повече стрес, тормоз, насилие, загуба на ценности/идеали, деградация,алкохолизъм,проституция,наркозависимости и т.н. като това засяга все по-малки на възраст деца заради средата им на ра

119

konsa

преди 12 години

ти си рядко неграмотен чобанин!

118

Политик

преди 12 години

Съжаляваме уважаеми български граждани но за нас политиците които ви управляваме вече 22 години всичко е пари.Това e нашия живот.Не го приемайте лично, а с много доброта ,толерантност и най вече уважение към хората които правим закони подчертавам за вас, а не за нас защото парите са именно в нас да продължим всички напред-Ние вашите чорбаджий и вие нашите роби.

117

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова е казал 106 ? засегнал е любимия ви вожд и учител ли ?

116

Анонимен

преди 12 години

Младото поколение е нашето бъдеще,стига с тез магистрали,децки градини,евро пари,обърнете поне малко внимание какво се случва с (НАШТЕ ДЕТЦА) . Поне някои от политиците които имат''деца''.

115

анонимен

преди 12 години

Жалко е да споменавам минали времена на насилие.Не одобрявам насилието.Но ако съответният родител знае, че ще бъде пребит в полицията, няма да позволи на детето си да гъкне.Пак казвам жалко, много жалко.Просто практиката го е доказала, че ако родителят се чувства застрашен, намира начин да възпре детето си.Не вярвайте на легендите, че съвременните деца не слушали родителите си.Точно родителите си слушат и затова са такива.Ако знае,че баща му ще пострада, така ли ще постъпи?Категорично не.

114

Тишо 17 год

преди 12 години

Of чи4ка яко ме уплаши.На такива паляци като теб *** жените им пред очите им да им заздравявам семействата както казва моя авер Дидо трицепса.Напрао като ви сгащим в някои ъгъл на блока или улицата и ни мънкате като пеераси.Ама аз тогава с шутове ви припомням какви мъже сте били в нета.Тъй че чичо *** не викай мечката че може и да дойде.

113

Анонимен

преди 12 години

125добавен от: някои си преди 4 минутбате нещо не ис наред с главата, ходи се прегледай!

112

Анонимен

преди 12 години

Спасете децата ни поне варвари,имайте малко милост.Не всичко е пари.

111

От 123

преди 12 години

Май няколко човека пишем до 106....106, имам едно послание за теб:Докато седиш да драскаш глупости, жена ти се ч*ка в близката кръчма, а децата ти си боцкат вените! Излез от този интернет, момче! Осъзнай се! Този и другите подобни сайтове са новинарски с цел да информират обществото за случващото се....и явно да се смеят на простолюдието! Ти си истински пример за РОДИТЕЛ-***!

110

някои си

преди 12 години

Ако.Ако някой само да докосне член от моето семейство със лоша цел,не ми пука бойко мойко трепя наред.Вие не разбрахте ли че няма да има оправия в таз държава.Гласувайте за майка си но да не забравяме че и тя е жена. ?