82

Анонимен

преди 12 години

Това е за вдигане на рейтинга на БСП. Правят го защото знаят колко гласа са купили, а без тези гласове на другите избури може да не вземат и 20%

81

Анонимен

преди 12 години

Тоя трябва да гние в затвора, а не да ни дава акъл и да ни учи на морал. Неговите предци комунисти от БКП дори не правеха избори, а избиваха масово хиляди невинни българи по концлагери и затвори.

80

Наблюдател

преди 12 години

Отново ще се пилеят пари от данъците ни за фалшиви каузи и вдигане на много шум за нищо. Проблема на СерГЕЯ не е, че ГЕРБ спечели изборите за Президент, а че него няма да го изберат на следващия конгрес на БСП и сега рита ли рита да доказва на своите, че не е виновен за жалките изборни резултати. Нищо ново под слънцето - в България след избори никога няма губещи и всички са победители.

79

но комент

преди 12 години

Няма вечна диктатура.И това ще мине, и когато мине много българи ще се срамуват.Ще дойде време, неизбежно ще дойде, когато и от гербаджиите ще се потърси сметка.

78

Избирател

преди 12 години

Как няма БСП да атакува пред Конституционния съд изборите за президент! Та шеф на КС е Е.Танчев, син на дясната ръка на Тато П.Танчев Пъпеша! Преди се знаеше: *** са за БСП, десните сили държат областните и бившите окръжни градове. Да , ама ГЕРБ усвоиха тактиката на червенушките и в Столипиново, Факултета, Сливен, та дори в плевенските села братовчедите смениха чорбаджията и пуснаха гласовете си за ГЕРБ! Нищо че като цяло гласовете на ромите се разпрезделиха 60% за Столетницата и 40% за Плевнелиев. Пък и турците обещаваха 500 хил.гласа, ама пуснаха за Калфин 350 хил. гласа! Добре че бяха селяните и хората от малките градчета, та спасиха положението! И че Бойко пак обеща на пенсионерите никакво вдигане на пенсиите тази и следващата година, те съответно се ядосаха и пуснаха гласовете за Калфин, та премиерът и вицето Дянков друг път да знаят, че пред пенсионери се подвива коляно и се целува ръка, а не не се гледа с белтъците на очите! Сергей, виж там и тези от ВАС, те са ваши хора, с шеф милиционер, възпитаник на Магнурската школа Симеоново, клел се е в Червеното знаме и БКП! Нали той върна вашият генерал Пенгезов в САС! Съдиите от този съд вечер си лягат с Интернационала, а сутрин стават с Дружна песен! И нали техните дъщери ошлевиха ОПС-имотите в Приморско

77

ха ха ха

преди 12 години

ГЕРБЕРИ - БСП ли ви купиха Президента и кметовете , БСП загубиха заради това че Бойко е подменял гласовете на избирателите !!!АЛОООО

76

до 66

преди 12 години

Точно в целта. И новият Живков вече е намерен и лека-полека взема властта. ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОВ !

75

Меглена Кунева

преди 12 години

"А през 2113-а ще има ли избори?"

74

Анонимен

преди 12 години

Смърт на комуназит и техните проекти Волен за Велика България !

73

но комент

преди 12 години

Ченгетата са силни, ченгетата са умни.Само един кусур имат- не произвеждат нищо освен ченгесарщини.Путинизацията е в ход,само че руснаците поне полковник от КГБ си сложиха на главата, а ние-лейтенант от пожарната.

72

ГЕРБер

преди 12 години

На калпав комунист - ГЕРБ му пречи.;)

71

Анонимен

преди 12 години

този Станишев (както и цялото БСП) не им ли писна да говорят за бюджета и връзката му с това, че хората нямат пари. стига демагогии какво общо има бюджета с това, че хората нямат пари, как бюджета ще даде пари на хората няма такова нещо.бюджета може да даде единственно повече пари на пенсионерите, от това излиза че БСП, говорейки за бюджет и средства на хората, агетира само пенсионери после се чудят що все по малко хора гласуват за тях...

70

Гражданин

преди 12 години

Социалистите, освен че са ***, нехранимайковци, крадци, разбойници, терористи, убийци, мафиоти, мошеници, явно не умеят и да губят. БСП-то още повече ми падна в очите. Жалко за шепата млади българи, които все още вярват ще Станишев и ко. имат нещо общо с европейския социалдемократизъм.

69

до 55

преди 12 години

"Ще предложим алтернативен бюджет в парламента", обяви лидерът на БСП." Махни си капаците и прочети малко. Не съм му привърженик, но не само критикува, а и предлага изход. така беше и през зимата на 2009-а - ако Дянков беше послушал и беше платил тогава 500 милиона на фирмите, можеше и да спести парите, които похарчи по-късно за обезщетения на безработни и т.н. дошли от фалиралите фирми. Но *** си е ***, не гледа какво говорят и другите и да МИСЛИ, а само слуша вожда си.Не искаме нов Тато

68

на ГЕРБ виновни БСП

преди 12 години

Оправданието за манипулираните избори на ГЕРБ и Бойко отново е БСП и комунистите , ей изтъркани мафиотски мутри !!!

67

Иво

преди 12 години

От БСП да не си губят времето, а да подават в комплект и иск за касирането на бъдещите парламентарни избори. От сега е ясно, че те ще са пагубни за тях.

66

qze

преди 12 години

само така другари! по-бе-да! по-бе-да!

65

но комент

преди 12 години

Накрая и Бойко борисов ще свърши в Хага в клетка като милошевич, ама голям част от българите ще са под земята.Тоя е от породата на Милошевич, а ние българите не можахме да проумеем, че такива луди са опасни.

64

Анонимен

преди 12 години

51, кое му е умното на СтаниГейчо?

63

ЖОРО

преди 12 години

БСП могат да касират изборите , ако осъдят ГЕРБ за плагиатство. Купуването и манипулирането на избори е с патент на БСП , СДС и ДПС.