76

4око

преди 12 години

81 неграмотни ***, прочети как завършва "Кубинската криза" и тогава пиши идиотизми!!!Или си гледал холивудската прожекция???

75

Анонимен

преди 12 години

Опастноста е американска. Няма ирански войник на границата на САЩ, но американци има на иранската граница. Арийски Иран ще спре чифутската чума. Нов Световен ред ще има, но без САЩ.

74

До 81

преди 12 години

Ирак и Либия бяха лесни жертви,Иран е големия залък..Там израел не просто ще се затрудни,ами и ще остане сам с/у мюсюлманите .САЩ официално са против военни действия срещу Иран..Те Руснаците само това чакат,да изолират сателита Израел и да го смачкат,а тогава САЩ ще трябва да се намесят..Ето затова говорят руснаците!!!Ще стане страшно!

73

до 81

преди 12 години

зле си. руснаците ги шъшкат да се бият за да се вдига цената на барелчето мой човек.те накараха садам да нападне кувейт, ама какво ли да ти обяснявам. темата е дълга.да ти припоням би цените от 150 д за барел.

72

Американофил

преди 12 години

Туморът, наречен Иран трябва веднага да се премахне, за да се въстанови световното мирно равновесие.

71

Анонимен

преди 12 години

до 78# *** ,айде се измитай от България да защитаваш *** ерец от ядрените рекети на Персия и спри да пишеш призиви за воини по българските саитове

70

Анонимен

преди 12 години

Русия е най-великата страна на света.Страна, която ни е помогнала да се освободим от оковите на османския главорез.A като прибавим към нея и Китайската Народна Република, нещата никак не са розови за САЩ и евреите.

69

до 78

преди 12 години

Ти трябва да се застреляш веднага!

68

do 77

преди 12 години

те Руснаците така намекваха и на САЩ преди да нахлуят в Ирак и то на 2 пъти...преди да нахлуят в Афганистан,Югославия...намекваха и на НАТО че ще пращат военни кораби към бреговете на Либия...ама на само с намеците си останаха...и пак ще си останат...защото големите сили САЩ,Русия,Китай в момента няма да посмеят да си умешат инт заради едни мижави държавички някъде в арабския свят...подобен е и случая с кубинската ракетна криза...когато Русия пак заплашваха и на края келкнаха на Американците...

67

до 72

преди 12 години

много оптимистично- не се знае колко ще скочи. колите ще ги дърпаме с коне.

66

Няма анонимни

преди 12 години

Атаката срещу Иран и срещу всички ислямофашистки държави отдавна е в закъснение,но поради ангажимента на кръстоносците ни в Ирак,Афганистан и Либия,им прощавам закъснението.

65

Американофил

преди 12 години

Иран трябва да бъде нападнат беднага!

64

Анонимен

преди 12 години

Руснаците намекват на Израел."А сте нападнали,а сме ви е*али мамата"Спомнете си как САЩ помагаха на Афганистан срещу Русия.Сега ще стане обратното,Русия и Китай ще помагат на Иран в евентуална война между Иран и Израел.

63

za 69

преди 12 години

През ВСВ американските евреи спасиха руските евреи от Хитлер........но *** не си взех поука и се наложи САЩ да съсипе СССР в името на мира

62

САЩ---САЩ--САЩ

преди 12 години

Затова заплахата за САЩ е пряка и трябва да се защитава за оцяляването си.

61

do 66

преди 12 години

eto tova e komentar na chovek, chiito znaniq za PRO sa pridobiti ot gledane na 2 filma po discovery channel. Tova za amerikanskite sistemi s uspevaemost 90 % mi zvu4i kato bronejiletka s efektivnost 90 %. Ama tipa na bronejiletkata i sreshtu kakvo oryjie ne se spomenava. Pone napishi sreshtu kakvi sistemi sa tezi 90 procenta koito citirash.

60

Чан Кайши

преди 12 години

Каква Русия, какъв САЩ?!?!Водеща световна сила ще бъде Китай, независимо дали това ви харесва.Те си имат всичко, а най-голям плюс е голямото им население. (което за разлика от Индия е много по-грамотно, работливо и патриотично настроено...)Студената война не е свършила, и социализма е жив.КИТАЙ!

59

of 51

преди 12 години

а 7 лв литър нафта ще те дръпне ли напред умнико. при една война в залива толкова ще стане.

58

ИРАН----ИРАН--ИРАН

преди 12 години

Скоро Иран ще започне сухопътна инвазия в САЩ, първо ще стовари 500 хиляди войници на източния бряг, после още 2 милиона на западния. Иран е много по силен от САЩ. Най добрите кораби са ирански, най добрите ,самолети и командоси.

57

лош американец

преди 12 години

Само така.Бой по забулените.Колкото по бързо толкова по добре.Да се използват ядрени ракети със среден обсег.На хиляди километри около Иран няма нищо ценно включително и Балканският полуостров,което да си заслужава жертвата на хора-само религиозни *** и ревливи мързеливци.И по бързо маймуните не могат да измислят нищо,но някой пиян руснак ще им продаде оръжие за шепа долари/не рубли/А Русия е безопасна игла само лае за пред овчите си почитатели,а не може да хапе както беше в Сърбия,Ирак,Либия