57

до Странджата

преди 12 години

Странджа, т'ва е така щото 60% от населението са мрънкащи недоволни мърди, дето искат някой друг да им свърши работата , пък те мързеливо да си излежават в неделя *** в леглото!Ислед тва пак мрънкат-ей на тук пълно с недоволници,ама се обзалагам че най много 30% от тях са били на избори!

56

брадваро

преди 12 години

малко ме интересува мнението на циганьоро-татар

55

до 41

преди 12 години

Една баба е стискала зъби, докато е работила, за да гледа децата си, стискала е зъби за да гледа внуците си, стискала е зъби за сватби на всички, за учене, за рождени дни и кръщенета, да помогне с пари за колата, за обзавеждането и т.н.И аз не мисля, че когато тези хора станат на възраст на която нямат зъби и не могат да стискат вече ние трябва да ги отхвърлим от обществото, та ако ги нямаше тях и нас нямаше да ни има, когато ние сме били деца, тези хора са работили за да ни издържат.

54

До 26

преди 12 години

Не, вътрешното потребление се вдига тогава, когато има вдигане на доходите. Много ми е интересно как ще го вдигнеш когато доходите са замразени или падат? А както казах от вътрешното потребление влизат пари в държавата под формата на данъци (дали ще е ДДС, дали ще е корпоративен, дали ще са акцизи...). А пари лесно могат да се намерят. Има от къде, но тогава няко ще крадат по-малко.

53

до #47

преди 12 години

И сергеевите и боковите "управници"са си ЧЕРВЕНИ,ама като сме си прости...

52

До 46

преди 12 години

Защото аз си имам стабилен доход и добра професия бе селтик! Не разчитам на държавата да ме храни.

51

Анонимен

преди 12 години

Пенсионерите не са ви виновни,че не отидохте да гласувате.Те гласуват за бсп.А ние младите за пореден път показахме,че освен да се друсаме,напиваме и чук.....ме за друго не мислим.

50

Анонимен

преди 12 години

Що не гласувахте за Волен ве *** яжте асвалт сега всеки си вика а то другите нали ще гласуват да ама *** гласуват под строй *** народ

49

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

СТРАНДЖА ПРОПУСНА ДА КАЖЕШ ЧЕ ОСВЕН СОФИЯ,ВАРНА,БУРГАС,ПЛОВДИВ СПЕЧЕЛИХМЕ И СЛЕДВАЩИТЕ ПО ГОЛЕМИНА ГРАДОВЕ В СТРАНАТА КАТО РУСЕ,СТ.ЗАГОРА,В.ТЪРНОВО,ГАБРОВО.......УЖАСЯВАЩО УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ....ТАКА ЧЕ СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОБАЖДА,НА БОЙКО РЪЦЕТЕ ГИ РАЗВЪРЗАХМЕ ИЗЦЯЛО ДА ПРАВИ С НАС КАКВОТО ИСКА........

48

Анонимен

преди 12 години

Kaто сме БУДАЛИ та им вярваме на предизборните лъжи ?!Сега НИЕ ще си духаме супата...*)))

47

------------------

преди 12 години

Те тия пенсии са толко ниски заради червените,след 60 години управление имат наглоста да твърдят ,че другите са виновни за това положение ,заради тях не можем да се управим 20 години.

46

до 41

преди 12 години

Еми за тва баба ти и моята баба ще са на 136 лв пенсия, щото никога не са се оплаквали и си работя в градинката и си съдят картофи. А кат е толкоз гот ти що не работиш в градинката си ве кухар да садиш сега зимен чесън,а си се изкиприл в нета, а!

45

Анонимен

преди 12 години

Странджа,Странджа,удивително малко сиво вещество има в главата ти!!!

44

до 39

преди 12 години

Абе не знам кой купувал държавата ама дпс купуваха гласове за бсп на последните избори.

43

Кой ще ги плаща?

преди 12 години

И защо тези простаци 3 дни преди избори заговориха на тема пенсии? За да залъжат бедните бабки. То е ясно, че пари няма, ама защо тогава приказват празни приказки? Защото сме баламурници. Две години минаха в оплакване и дърдорене. Две години Борисов не спря да реве, че Станишев го подредил да плаща пенсии, задължения и дрън,дрън. И смешкото не само, че нищо не плаща сега, а ми се опитва да прави *** капан за следващото правителство.

42

До 15

преди 12 години

Ами е нещата са свързани ве - като има пари има потребление, като няма потребление - няма пари, а като няма пари няма приходи и пак няма пари и няма потребление.Все някъде трябва да се разкъса този кръг, а не хора като като В.Каролев да обясняват как в хотела му в Банско с 40 стаи не можел да дава заплата на камериерка 290 лв, щото тя и за 270 не вършела работа. А дори 20 стаи по 30 евро на легло на ден мисля че правят 4 минимални заплати за 1 ден. А за 30 дни колко са?

41

Анонимен

преди 12 години

Ето точно за това никога няма да гласувам за БСП! Това са шайка популисти - ще фалират държавата, но ще раздадат на електора си по 20-30 лева да се радват. Това е - пенсионерите ще трябва да стиснат зъби, в името на децата, внуците, правнуците си и въобще бъдещето на България. Стига с този вълчи егоизъм. Баби ми никога не е сприла да работи в градинката си, никога не се оплаква че няма, но всичко си хората - има дребни душици, има и достойни хора.

40

До 23

преди 12 години

Което какво значи да сме финансово стабилни - гражданите да са бедни и да се помага на държави, които не са финансово стабилни.Тази стабилност да я вземе Дянков и да я завре където слънце не огрява.

39

Анонимен

преди 12 години

Къде се е чуло и видяло мутра да дава ??? Няма такова нещо, мутрата винаги взима, така че мили мой вие си продадахте гласа за 30 лв., а мутрите си купиха държава за 15-20 млн, сега ще траете

38

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Преди повече от година помните ли какво ви казах когато *** тук тръбяха че идвал незапомнен глад,чакали ни протести,народа изнемогвал и други фантасмагории.......и след повече от година като теглим чертата какво се получи- всичко е спокойно,хората удовлетворени и го показаха,новия ни президент от Герб,4-те ни най- големи града/София,Пловдив,Варна и Бургас/ с кметове от Герб,кризата почти не усетихме благодарение на икономическия ни екип...така че лягайте си и бъдете спокойни .