69

за 64

преди 12 години

Да бе, хахахаха точно така. Не стига че беше проблем с парите, но и никога нямаше да те пуснат комунистите, освен ако не си партиен другар. Сега няма никакъв проблем и даже визи няма.

68

до 58

преди 12 години

Не пиша от спалнята на ***!

67

попа

преди 12 години

Феноменален е, права си е. Досега бодигард на Тато не беше управлявал държавата.

66

Гербер

преди 12 години

Еее, братоци вече вкарааме и чалгата у власта. Мачкаме наред. Якоооо!

65

ЗА 62

преди 12 години

А децата на БКП като теб какво си мислят?

64

до 61

преди 12 години

Тогава за никого не беше паричен проблем да отиде в западна Европа тикво проста.И със завист никой не е успял дори и вие гербаджиите.

63

за 55

преди 12 години

"Ти нормален ли си.Расъл съм със Майкъл Джаксън,Форинър,Статус Кюо,Стиви Уондър,Принс,Уитни Хюстън и много други.Но за теб те явно са чалгаджии:)))))"ЗА МЕН ЧАЛГАДЖИИ СА НАЙ-ВЕЧЕ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, КОИТО ПРЕДИ 89-ТЕ ТОРМОЗЕХА ХОРАТА С ПРОСТОТИЯТА СИ, А СЕГА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ. НЯМАМ СЪМНЕНИЕ ЧЕ И ТИ СИ ТАКЪВ.

62

Анонимен

преди 12 години

55-ти, те децата на демокрацията, отрочетата на тиквуните си мислят че Майкъл Джексън е зивестен от сега :)....*** ги, трагични случаи са..

61

за 59

преди 12 години

Ами татко ти е бил партиец явно. Западен Берлин тогава беше извън соц. лагера, но за теб явно не е било проблем на идеш, като партиец.

60

турбопростотия

преди 12 години

Лепа Брена пее лек сръбски поп;)

59

от 55 за 44

преди 12 години

В далечната 1988 година бях на концерт на Майкъл Джаксън в Западен Берлин,ех беше велико един от най-големите моменти в моя живот.

58

за 56

преди 12 години

Абе ти да не пишеш от Позитано случайно?

57

за 55

преди 12 години

Доколкото разбирам ти си расъл около 40 години хахахахааа

56

до 29

преди 12 години

Тиквун смотан, ти от некое село ли си или това си го чул по талавизора ?!Повечето български певци пееха с български текст най-известните западни шлагери. От 50-те, 60-те, 70-те и 80-те години, защото са им "забранявали". Музиката всеки може да си я види в Интернет. А да не ти казвам колко плочи имам....И за сведение на такива като тебе в Унгария по националните радиа няма да чуеш друга музика ,освен унгарска. А Лепа Брена остаря и стигна до наш Боко. Какво да се прави, реклама. Хляб !!!

55

до 44

преди 12 години

Ти нормален ли си.Расъл съм със Майкъл Джаксън,Форинър,Статус Кюо,Стиви Уондър,Принс,Уитни Хюстън и много други.Но за теб те явно са чалгаджии:)))))

54

hunterat

преди 12 години

Лепа Брена пее по скоро типичен сръбски поп и определено има прекрасен глас, в интерес на истината жената изглежда повече от добре за годините си. Поздравления!

53

ГЕРБер

преди 12 години

добре е когато нещата... ъъ.. изборите... завършват добре, тоест с Лепа Брена???;)

52

Анонимен

преди 12 години

44-ти, е всички занете от Бтв, вестник Труд, 24 часа, Канал 1 и т.н. Ама аз знам как е било г-н заблуден ***. Знам, защото съм го ИЗЖИВЯЛ а и плочите са още вкъщи и са си реални заразлика от твоите продобити "знания" и преживявания.

51

Анонимен

преди 12 години

През соца западната музика бе забранена, обаче за някои хора сръбската музика е западна, а тя не бе забранена хахахахахаахаха от там идва противоречието.

50

bosnak

преди 12 години

мале какво време и какви управници доживяхме, нашия премиер чист дерибей- феодал. Певачки идват да му пеят на ушенце