315

Анонимен

преди 12 години

Не виждам кой нормален човек би гласувал за този абсолютен *** и *** Витков.

314

фен на хан Крум

преди 12 години

До 272:Прав си чавеко. Октопода в България има много варианти за запазване на съществуващото положение. И едва ли, ще се намери човек, който за извади цялата истина на бял свят. Октопода ще го ликвидира. Всичко е в зависимост от него в България - избори, местна власт, депутати, евросубсидии, работа, често даже резултати от мачове. Как се фалшивицират избори, източват държавни пари можеш да прочетеш от книгата на един разкаял се човек /писана в затвора / - "Казиното ДПС" на Сунай Ремзи.

313

До 315

преди 12 години

Другарю платен гербераст,Критиката Ви на кандидатите на бандюгите-комунисти е правилна и основателна.Очакваме втора част с факти за далаверките, предателствата и намеренията на представителите на собствената Ви герберска партия.Ако не успеете да ги представите преди 23 Октомвери, не се притеснявайте:Новият президент на Републиката - Светльо Витков - ще ги изиска по служебен път!

312

до 300

преди 12 години

А ти кога говори с 35%,от населението,че знаеш,че Попов-Плевнелиева....оп , пардон,Попова Плевнелиев са най харесваните....

311

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ГЕР,БАДЖАЦИ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НАИСТИНА ГЛУПАВИ И ПОСРЕДСТВЕНИ НЕЩАСТНИЦИ ,ЧЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ОТКАКТО ВАШИЯ ДЕБЕЛОВРАТ ШЕФ-БОЯНСКИЯ РЕКЕТЬОР ИЗЛЕЗЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА ЛИНИЯ НА ДЪЩЕРНОТО ОБРАЗУВАНИЕ НА БКП- ГЕРБ МУ ЛЕПВАТЕ ЕТИКЕТ ,ЧЕ Е,, КОМУНИСТ,, ТО БИВА ,БИВА *** ,АМА ДА ЛЕПНЕТЕ ЕТИКЕТ И НА СВЕТЛЬО ВИТКОВ ,ЧЕ (РАБОТЕЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ ) СИ Е НАПРАВО КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ ,ЗАЩОТО ТОВА ТВЪРДЕНИЕ МОЖЕ САМО ДА ИЗРЕЧЕ НЯКОЙ ПЪЛЕН ШИЗОФРЕНИК.

310

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са най-Европейската партия. ГЕРБ е благородство, аристократика, национална и европейска идентичност, семейни и духовни ценности, вяра в доброто и морал. Не случайно идейни основатели на ГЕРБ са имена, като Шарл дьо Гол, Хелмут Кол и Васил Левски.Плевнелиев президент!

309

до 306

преди 12 години

Герберче мамино златно - пий хапченцата, време е вече....

308

Анонимен

преди 12 години

Който квото ще да пише и говори, квито и ще платени статистики да пуска, ето го моят избор! И точка по въпроса!Успех на 23ти му желая от сърце и се надявам да спечели!

307

Анонимен

преди 12 години

Витков -президент!

306

Анонимен

преди 12 години

308, каква кампания те гони бе? Колко хиляди разлепени плакати има по градове и села? Колко негови билбордове си виждал? Колко пъти си е платил да участва в предаване по зомбосандъка? На колко социологически агенции е платил? Е за това се искат пари. Много пари. И всички виждаме кой ги дава. Онези, дето са на първите места в така наречените "Социологически проучвания".

305

Анонимен

преди 12 години

Какво направи Ж. Желев, освен че призна това недоразумение 'македонците' и падна от самолетната стъбичка? А П. Стоянов, който позволи кражбите на Костов? Първанов - който ходеше на лов, докато хората горяха във влака и обяви 'голям шлем'? Не ме плаши какво не би направил Светльо в президенството, повече ме плаши какво ново зло ще ни докарат сегашните кандидати!

304

Анонимен

преди 12 години

Другари Кутевци не знам дали Кутев ви е информирал, но да ви открехна за следното-Калфин е човек на Агента от ДС Гоце и той го добута с голям зор на предварителните избори в БСП за това кой ще бъде кандидат президент. Но с участието си, особено последното Калфин се представи много по-зле и от вицетата на останалите кандидати. Тоя човек просто не става за нищо, видя се върлата му некомпетентност по абсолютно всички теми. За разлика от него Плевнелиев се представи много по-убедително от първия път и с факти и цифри отново спечели всички възникнали спорове, а Маргарита Попова ги довърши окончателно с железни юридически аргументи. Кандидатите на Герб са с пъти по-добри и от Калфин и и от мадам Йес, която пък на 2 пъти жестоко излъга БГ народ, 1- спомогна за закриването на 4 реакора в Козлодуй, уж от ЕС са настоявали, оказа се черно на бяло, че такова искане не е имало, по този начин обслужи частни интереси, 2- другата й долна постъпка беше, когато се отказа, след като беше избрана от хората и отстъпи мястото си на Антония Първанова и така заблуди хората, които гласуваха за нея, тая няма капчица морал, а взела да се кандидатира за президент!

303

Анонимен

преди 12 години

Ще гласувам за този който обещае три неща, позитивни, и ако не ги изпълни - да се гръмне собственоръчно. Майсторите навремето като са завършвали мостовете стоели отдолу докато отгоре преминавали тежко натоварени каруци. Изпитано и проверено - действа!

302

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СЛЕД БСП ВИНАГИ Е БИЛО ПОТОП1992г.-3-та НАЦ.КАТАСТРОФА1997г.-4-та НАЦ.КАТАСТРОФАПОСЛЕ СЪЮЗ С ТУРЦИТЕ ОТ ДПС,БЕТОНИРАНЕ НА ЧЕРНОМОРИЕТО, МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЦАНКОВ КАМЪК, МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ ОТ БЕЛЕНЕ, СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, ОТВЛИЧАНИЯ И ПОКАЗНИ УБИЙСТВА, СПИРАНЕ НА РЕАКТОРИ, ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ, ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК ИЗХАРЧЕН/ОТКРАДНАТ/В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО И ВСИЧКО ТОВА БЕЗ СВЕТОВНА КРИЗА И ВОЙНА НИ ДОКАРАХА ДО НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА. НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ Б. БОРИСОВ МНОГО ИМ ПРЕЧИ, ЗАЩОТО ИМ ВЗЕ СИРЕНЦЕТО ОТ УСТАТА И ТИЯ НЕНАЯЛИ СЕ С НАРОДНА ПАРА ИЗЕДНИЦИ НА НАРОДА СЕ ПУКАТ ОТ ЯД, ЧЕ НЕ МОГАТ ПАК ДА КРАДАТ, ЗАЩОТО КОМУНИСТА АКО НЕ КРАДЕ ИЛИ ОТ МАНДРИ, ИЛИ БАНКИ ИЛИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ, ТОЙ ЗАГИВА!

301

ANgel

преди 12 години

"Боли ме гъзааа, *** ме боли...-дуру-ду-ра...." заболяха ни всички дупарите от някви измислени и прехвалени дипломатични чичковци. Може да си е *** човека, но си е готин. Интелигентен ***!!! Жалко че няма да събере достатъчно гласове, но въпреки всичко АЗ СЪМ ЗА НЕГО ! Щеше да е особено интересно да имаме такава ДЪРЖАВНА ОСОБА ! :) :) :) АмИН ! :)))

300

Анонимен

преди 12 години

begai be sme6nik

299

Анонимен

преди 12 години

Всички харесват ГЕРБ и Росен Плевнелиев. ГЕРБ е нашето бъдеще. Плевнелиев Президент.

298

Българин

преди 12 години

Който гласува за комунистите, да му изсъхнат ръцете!

297

До 290

преди 12 години

Самото му явяване за кандидат президент е компромат, нека да каже с какви пари си прави кампанията, много ясно, че е с пари на комуните, които искат чрез него да оберат "наказателния вот" и после на балотажа да спечели другата пишман двойка, което на два пъти се изложи с въпиущата си некомпетентности празно дърдорене другаря Калфин и Ламбовеца, които пък за малко не наби и изгони Калфин от студиото на БТВ по време на злополучното им участие в дебата! Смешкооовциииии!

296

до 299

преди 12 години

точно така, остави ги да си живечт в измисления партиен, политически, конспиративен свят. Смешни са. N:20 !!!!!!!!!!!!