25

Статистика

преди 12 години

Да работим с цифри- 94% от запитаните, на кое министерство е министър тов. Плевнелиев отговарят - ба ли маа му! Останалите 5% отговарят -дреме ми на патката!1% ми да ,на министерството на пътищата!

24

ЦК

преди 12 години

Този безличностен Президент ще го преживеем някак си, особено когато остане без ГЕРБ в правителството, та ние Първанов преживяхме ...

23

до 20-та Анонимка

преди 12 години

Питай Яне Янев и Трактора, другарю. И си смени бельото, че от тук ти личи насраното. Айде бегай сега да си пуснеш "На всеки километър" и да мечтаеш как Майор Деянов превзема президентството :))))

22

до 16

преди 12 години

Някой път да ти е хрумвало,че има българи за които ГЕРБ и БСП са един отбор?Може да се правят на умрели лисици,че са противници и се подмазват едни на други като ГЕРБ определя БСП за свой най-голям противник и обратното,но всеки който гледа фактите а не се уповава на клетвите и приказките вижда,че ГЕРБ и БСП са от един отбор.Дори си подариха връх Бузлуджа едни на други все едно връх Бузлуджа им е бащиния. за да станеш български офицер или пък охранител на Тато са те проучвали до девето коляно

21

пламича

преди 12 години

И един път си затворете плювалниците негативисти,повярвайте малко за нещо добро,всеки може да плюе и да роптае,поне искайте най доброто за страната ни,то затова сме на такова положение,защото сме едни блеещи овце,разпръснати и уплашени.И овцете ако са много и единни ,вълкът няма шансове,поне се молете президента да е правилният човек,а не някакъв си опикан пънкар на име Витков или разни комунисти или седесари

20

до 16

преди 12 години

Грешиш ,другарче, ние ще оставим Плевнелиев да спечели, стига да може. Така ще се видите колко струвате и на следващите парламентарни избори шанса ви ще е под 0%. Съмняваме се, обаче че Плевнелиев може да се справи сам, без наша помощ. Да видим какво ще излезе, а?

19

Анонимка

преди 12 години

До Голям страх...едно въпросче към теб бухалл...Колко то членовете на ГЕРБ нямат червени Партиини книжки...

18

объркан

преди 12 години

Другарите яко се оплетоха вече :)Нали ГЕРБ, Бойко и Плевнелиев бяха "послушковците" на американския посланни Уорлик? Сега са послушни на Москва? Специално Плевнелиев беше наричан "пудела на Меркел". Също така беше намесена еврейска връзка... Айде уточнете се малко, другари. Май не е важно да има логика или истина в твърденията, важното е да се хвърля кал във вентилатора?!

17

Анонимен

преди 12 години

"Фаворитът в президентската надпревара в България - кандидатът на управляващите Росен Плевнелиев"Какъв фаворит , та той направо е отпаднал от надпреварата!Кой ще гласува за него?

16

Л.И.Брежнев

преди 12 години

КПСС...БКП! КПСС...БКП! КПСС...БКП! КПСС...БКП! ВЕЧНА ДРУЖБА! Да ама не! Дреме им на руснаците дали 3-те български работещи фирми искат да търгуват с тях!

15

голям страх

преди 12 години

Плевнелиев отвява червения отбор кандидати още на първи тур. Другарите са в Паника, Позитано е настръхнало в очакване на следизборните конгреси и анализ на разгромната загуба. За тия разбирачи под мен едно въпросче с понижена трудност :Колко пъти БСП или някоя друга червена производна са побеждавали ГЕРБ на избори? Включитено когато Тройната коалиция беше на власт и сама си гласеше изборното законодателство, президента, съда и ЦИК бяха червени?

14

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Това е Президента.............

13

пламича

преди 12 години

Този мъж има бъдеще,мисля,че той е човекът.Кой знае,дали той не е новата месия на България,и крайно време е и при нас да изгрее слънце.

12

Анонимен

преди 12 години

Значи ако съм разбрал правилно, ако наистина го изберат за президент Плевнелиев и той като Първанов няма да позволи българите да гласуват в референдум за каквото и да е.

11

Анонимка

преди 12 години

Аре Герберситите се събудиха Добро Утро....аре бастуни цъкайте минусчета , Бокотиквата , ще ви награди довечера със филия със свинска мас .....

10

Стреснат

преди 12 години

Наистина ли има толкова много прости хора в държавата ни, че този е `фаворит` ?!

9

john

преди 12 години

е много ясно че ще работиш и за Русия -нали патрона ти боко е другарче с руския губернатор в България -златев.Най -много да "крещиш" отвреме на време за пред електората.

8

дистрибутор

преди 12 години

А бе какво ти каже бойко това ще правиш,ти си просто кукла на конци бойко е кукловода...

7

Анонимка

преди 12 години

.....хаахха абе Плевнелиев , ти за кой се помисли бе , Герберска утрепко....

6

noname

преди 12 години

Ха, ха. И като какъв ще работиш с Русия бе. Нали сега си безработен и дано си останеш такъв.