57

До 60

преди 12 години

То и за магистрали се пръскат милиони, ама се движим и чупим колите си в дупки и детски градини правят, ама децата ни няма къде да ходят, ама се пръскат пари, нали

56

boqn4o, до REDvayler

преди 12 години

Честно да ти кажа, по-скоро щях да наблегна отново на факта, че БСП се правят, че нямат нищо общо с комунистите, а си връщат комунистически символ толкова години. А в случая основното е, че му връщат чинията на Станишев, а той пак търси кусури.

55

До 52

преди 12 години

Сигурен съм, че Плевнелиев може да направи необходимото, но каква ще е ползата за страната ни?!? Червените са на самоунищожаване и е безпредметно да се пръскат средства за това...

54

Анонимен

преди 12 години

Комунист и труд? Че това са несъвместими неща. Станишев започна една магистрала Люлин и за срокът за изпълнение от 3 години завърши от нея по-малко то 30%. Искам да видя как ще я възстановят.

53

До Б

преди 12 години

То в тази партия скамейката е дълга и има от всичко. Това е организация с история

52

Цветарката

преди 12 години

Любимецо на бабичките, розичката за коя от двете е ?Тая с капелата май по-става. Ей, голям мъж, голяма работа, бе! А хайрлия да е!

51

edna balgarka

преди 12 години

tova gei4e naistina prekaliava.gerb sa na vlast ot 2 -3 god.a tozi pametnik e ryina mnogo otdavna.i koi 6e sa tezi bedni 4erveni pensioneri deto 6e si dadat ot pensiata ,zada ima s kakvo da gi zablyjdavat .ami tazi partia e nai bogatat v darjavata da si plati sama remontite.BOJE KOLKO JALKO ,CHE IMA HORA ,KOITO O6E VIARVAT NA TOZI MRASNIK.

50

муспи

преди 12 години

Какво общо има този еврейски украински гей с България?!

49

Анонимен

преди 12 години

Там ще се размножавате ин витро.

48

Unufri

преди 12 години

И още нещо.... Ако се беше случило така, че Сергей Станишев беше повторил мандата си по някакви неведоми причини, трябва да сте сигурни, че жанвиденовата зима щеше да ни се стори като лек пролетен полъх!!!Те в условията на урожай им спряха парите от ЕС, един камък върху друг не поставиха, вътрешният им министър на кафенце с отявлени престъпници, маса народ отвлякоха за пари ( което е върха на престъпната пирамида), а в момента тия червени бригадири имат наглоста да предявяват претенции! СРАМ!

47

До 49- Патриот

преди 12 години

Патриоте, предлагам инженер Плевнелиев да помогне с реконструкцията, а може и Той да се включи, те нали всеки ден по 40 км строят и откриват, че какво ще е за тях една чиния.

46

Б

преди 12 години

Обаче младите симпатизантки около Станишев са страшни гаджета! Блазе на партият им!

45

Анонимен

преди 12 години

БСП пак при третата възраст.

44

Патриот

преди 12 години

Другарю Станишев, добрия тон на дипломацията не позволява директно да ви пратят по дяволите, но намека с връщането на чинията е достатъчно красноречив! Та хайде сега, един по един /кой не го държат краката, ще го носите/, всички червенички в НЛО-то и да ви няма !!!

43

Анонимен

преди 12 години

Тоя говори все едно не е бил преди няколко години премиер!!!

42

Unufri

преди 12 години

До 38:Не знам колко тесногръд човек трябва да си, за да направиш такова изказване... Една магистрала само в една община ли се побира?? Някои кметовете са проактивни за намирането на проекти и финансиране, а други си бъркат в носа по цял ден и се чудят с кой да си оправдаят мизерията в общината.Това повишаване на доходите, дето всеки го сънува знаеш ли какво означава в състояние на глобална криза? Означава на гол тумбак чифте пищови. Всеки иска, но на никой не му се работи...

41

Анонимен

преди 12 години

Какво се правите на жертви, бе комунисти с комунистите ви нагли???!!!Че Бойко ли ви е разрушил Бузлиджа???Колко години имахте, че и бяхте на власт през повечето от тях и си оставихте вашия символ да рухне.Имате милиони, ако толков амилеехте за Бузлуджа щяхте да кажете я на Гущеров, я на Гергов да даде пари, щяхте да си я оправите, но не, вие искате пак с ДЪРЖАВНИ пари да ви я оправят и да ви я дадат.Е, верно от комуниста по-нагло животно няма.

40

Пловдив

преди 12 години

Спокойно крадливо овчарче бойко ти я дава,но народа ще ти я вземе скоро много скоро.Тя НЕ Е ТВОЯ още по-малко на бойко.Тя е на народа и когато си я вземем първо ще я СЪБОРЕМ,а на нейно място ще изградим нов музей във памет на потърпевшите българи от 22 години преход.За да знаят следващото поколение за жертвите уморения бългаски народ.Ще издадем и златна енциклопедия за НАЙ-ДОЛНИТЕ бг ''политици''от последните 22 години.

39

Андрешко

преди 12 години

Драги ми Станишко, с доброволен труд можеш да излъжеш само пенсионери , на които им въздейства в подходяща пропорция носталгията по младежките им дни и склерозата, а младите последователи на БСП се борят за власт и пари , а не за безплътно бачкане . п.п. Познай от кого се изучиха ?

38

коковец

преди 12 години

коковец, върви си коментирай под статитиите за ГЕРБ, тук коментираме другарчето ти СерГЕЙ!