26

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

GRABI OT MAFIOTI KATO TEB QNE ZA DA VRA6TA NA HORATA KAKVOTO STE OTKRADNALI V GODINITE NA PREHODA

25

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са си милиционери ! Те нямат нищо общо с демокрацията ! Нещо повече - те са пълно отрицание на демокрацията, а това че слушкат ЕС, Израел и САЩ, съвсем не означава, че са демократи. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено !!! Милиционер и демократ са антоними. Няма бивш милиционер ! Това си остава за цял живот. Изкривяване на психиката ... :) Това показва, че ГЕРБ е излязла от утробата на БКП ! Но от най-ниското ниво на БКП техните шофьори , ваксаджии , метачи и чистачи ...............

24

Анонимен

преди 12 години

Янето не ми харесва , но в случая е абсолютно прав!И такива хора трябват в политиката!

23

проздт

преди 12 години

Наблюдател,а в носленцето опитвали ли са те.За ченге си много отворен.

22

до

преди 12 години

Прави са ,много са прави.Такова рушене на държавата досега е нямало.През 97 г бяхме фалирала държава но успяха да я изтласкат от дъното за по малко от година.ГЕРБ получиха що годе оправена държава,с малко дългове и голям дефицит и сего всичко изхарчиха.Иначе хвалбите им големи-абсолютна селения!

21

Селско герберче

преди 12 години

Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо.Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.

20

Анонимен

преди 12 години

До 4Иване , Иване , много си неграмотен!Научи поне правописа!

19

Анонимен

преди 12 години

qne prost si mama

18

Анонимен

преди 12 години

Яне Яне, да те ... кой къде те хване

17

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ гради, за да грабиМДААААА Някои си съградиха 6 апартамента преди да са министри още , а какво ли става сега ????Но си взеха урок - вече са на фирми и то задгранични или на подставени лица от приятелски бизнес-кръгове......Не 6 , вече са 606 апартаментите и поне 600 милионите ....вервайте ми.А шефа му празнува тази година 2-рия с милиард - нека им е гот .............Народа гине защото е овчари, кучета и лош матриал , според Бащицата Бойко-милиардера

16

Наблюдател

преди 12 години

Колко е интерестно да наблюдаваш хронологията на коментарите в тези форуми.През деня-ужас-пъпчиви герберски чалгари с неграмотни коментари. Умиращи от скука в дивите си села,пишат глупости с типичен арогантен чалгарски маниер.Вечер- чалгарите заминават по техните чалготеки(ако имат пари), заместват се от по-интелигентни хора, току що завърнали се от работа.Нощ-ужас отново-герберските чалгари се пребират и всичко започва отново. Те се включват в тумбата вече пияни форумци и започва нова канонада от безмислени,ненормални писания. Няма значение колко е часът, работа или училище не са приоритет.Утре ще се събудят вонящи на ракия и омазани с шопска салата лица.

15

aadsad

преди 12 години

Боже Господи,такива думи от Яне Янев...по-добре за Митьо Пищова да гласувам отколкото за Яне Янев...

14

ГРОБ

преди 12 години

Г рабежЕ ксплоатацияР азрухаБ езработица

13

Да живее България

преди 12 години

епа последното нещо което Фидосова открадна е че закри ТМТ - то в Монтана за да купи огромната сграда в центъра на Монтана за жълти стутинки и в момента не се сещам фидосова какво и остана да отмъкне, единствената надежда на Монтана е Златко Живков да остане кмет въпреки платените статий по жълтите вестници срещу него и милионите подготвени за купуванеу на ***.

12

Анонимен

преди 12 години

До 5. Понеже вече напуснах страната, благодаря че ме причисляваш към културните и интелигентните. А само за информация. Гейската мафия е по-силна и от Коза Ностра.

11

баба Хакерка

преди 12 години

Според хората на Яне Янев ГЕРБ градят, за да грабят градят А според мен, от 20 години насам, всички останали грабеха без да изградят нещо...

10

Анонимен

преди 12 години

Този пък ***, откъде се изсули ?

9

менко менков

преди 12 години

Янето отпочина малко ,зареди батериите и започва .... два месеца ще бъде радост за сетивата !

8

djoko

преди 12 години

XEI SOPOL-KOI TE TEBE BRASNE SA SLIVA;;;;;;;; PODLOGA NA ALEKSEI PETROV-BOSA NA NAGLITE;;;;;;;TE SEGA TE IZPOLZVAT-NO SLED TVA TAKAV 6UT STE TI BIAT!!!!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

РЗС никога не е изградило дори барака, за сметка на това търси начине да граби. За целта лъже, създава компромати, издига и подкрепя престъпници за президент. Защо ли? За да граби. Лудото Янето вече 22 години се лута от партия в партия за да заграби повече, и е готов да убива и съсипва само за да граби и краде.