227

Учуден

преди 13 години

След целия информационен поток от новини, които ни заляха вчера се открояват 3, които съвсем категорично характеризират ситуацията в страната и руските интереси в БГ: 1. Лукойл отново може да работи, 2. АСЕ не оттегли иска си срещу НЕК 3. БТ Инвест ГмбХ (компания с руски капитали) остана единствен кандидат за Булгартабак. С други думи руснаците размахаха пръст и ни казаха да не се правим на големи мъже. Казвам ти дъще, сещай се снахо!

226

egati

преди 13 години

ebati umrialata darjava

225

Анонимен

преди 13 години

Аз си мисля, че с последователната си и отворена политика, която води правителството, защитавайки винаги българските интереси ще доведе до още поне 2 мандата управление на герберите. Червените рози са увехнали както и самата столетница - сбръчкана и алчна дъртофелница, готова да си смъкне кирливите *** пред турци, руснаци и всякакви други!!! ГЕРБ за пореден път нагледно ни показа каква политика трябва да имаме!

224

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБавите *** голем цирк ни спретнаха :) ама какво да кажа ,то комунето си е ***, независимо в какъв медиен политически проект участва.

223

берлускони до 221

преди 13 години

абе смешнико бг няма да ни стигне никога камо ли запада.знаеш ли на кое място е бг по икономика а смешнико

222

218

преди 13 години

218, Да приемем, че не пиеш (щом си трезвен), но защо пушиш треволяци толкова рано сутринта :)

221

Анонимен

преди 13 години

Браво на Танов! Браво на ГЕРБ! Браво на Борисов! Това е истината - да се отстояват БГ интересите, а не както преди да си пълнят гушите и да си свалят гащите пред всеки, който им поиска! Това е най-българското и отговорно правителство до сега!

220

krass

преди 13 години

Не мисля,че е в стила на Бойко да си оставя магарето в калта. Доказателство за това е Белене. Лукоил, азиатсите от Русия, червените в България и техните слуги - съдиите скоро ще се наврат в бунището на историята. Просто не стават за друго освен за ***. Това си личи от постъпките им и от това, което пишат по форумите. България е поела да отива при развитите западни народи,където и е мястото и с това правителство скоро ще бъде там. Червената *** в Сибир.

219

смешко

преди 13 години

Премиер-***, вътрешен министър-супер ***, Танов-смешно недоразумение. Народа умира от смях, т.е. от глад. Ха-ха-ха

218

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО Е *** !!!

217

TPE3BEH

преди 13 години

И накрая какво излиза? Държавата е заложник на съда.Тия гадове, оправдават корумпирани политици (Доган), пускат заподозрени убийци и наркодилъри под гаранция, оправдават ги разбира се след протакани безкрайно дела и всякаква подобна ***, сега започнаха да обслужват интересите и на чужди компании, които очевадно извършват контрабанда на наша територия и не отказват да спазват законите. Танов много ясно си го каза вчера, че това решение е взето за рекордно кратко време - 1 ден ??!!!?

216

215

преди 13 години

215, Сигурно от 9.00 се почва и алкохола. Иначе как се звъни на ЕГН :) Купон да става :)

215

Анонимен

преди 13 години

213 - Аз пък ще зареждам където ми е най-евтино и не ми дреме:)))

214

Зрител

преди 13 години

Г-н Ваньо Танов пушеше пред репортера на БТВ, вероятно в неговия кабинет пушенето не е забранено ???? Вероятно не само това е разрешено ????

213

Реклама

преди 13 години

След филмите "Бойко няма приятели", "Закона над всички", "За всичко е виновен...някой друг", очаквайте шумното продължение на сагата - "Мълчанието на мишките" филма е биографичен и продължава разказа за съдбата на двама приятели, които играят на карти и прецакват цял народ в банановата република Бантустан :)

212

TPE3BEH

преди 13 години

Аз няма да зареждам в бензиностанции Лукойл, докато в рефинерията не монтират измервателни уреди.

211

СЦЕНАРИСТ -2

преди 13 години

4. ЗАВОДЧЕТО ОБЖАЛВА ЗАПОВЕДТА И ЕСТЕСТВЕНО ПЕЧЕЛИ ДЕЛОГО5. ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ БОЙКО ПЛЮЕ СЪДА И ГО ОБВИНЯВА ЧЕ ЗАТРИВА ДЪРЖАВАТА6 ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ БОЙКО ОБИРА ОВАЦИИТЕ, ЧЕ СЕ Е ДОКАЗЪЛ КАТО МЪДЪР ДЪРЖАВНИК, НО СЪДЪТ МУ Е ПОПРЕЧИЛ , ЗА ДА НАКАРА ЛУКОЙЛ ДА СПАЗВА ЗАКОНЪТ7. ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ БОЙКО И НЕГОВИЯТ АВЕР ВАЛЕНТИНЧО СЕ СЪБИРАТ НА ПАРТИ В БАНКЯ, НА КОЕТО ПОЛИВАТ ПОБЕДАТА НАД ЗЛИТЕ СИЛИ8. ФИНАЛ НА НЕ СЕРИАЛА

210

Анонимен

преди 13 години

E ГЕРБ да напишат закон за затварянето на банката на Цветелина Б. Тиквата ще обере точките и ще си вдигне рейтинга !

209

Анонимен

преди 13 години

203 - Проверих! В речника срещу "ментално" и посочен ник "Инкогнито" като антипод, драги ми краварю:))))

208

СЦЕНАРИСТ

преди 13 години

ЕТО ГО И СЦЕНАРИЯ ЗА ТВ САПУНКАТА "НЕФТОХИМ"1. РАЗНИ ПАРТИИ ОБВИНЯВАТ ТВ ГЕРОЯТ БОЙКО, ЧЕ НЕ МЕРИ С ЕДНАКЪВ АРШИН И ПОКРИВА СВОЯ ПРИЯТЕЛ НА КАРТИ И НА РИТАНЕ НА ТОПКА ВАЛЕНТИНЧО ЗА ЦЕНИ И ДАНЪЦИ НА ЗАВОДЧЕТО МУ2. ТГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ БОЙКО СВИКВА СВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКЪВ ВАРИАНТ ПРИ КОЙТО ХЕМ ТОЙ ДА ИЗЛЕЗЕ ГЕРОЙ ХЕМ ЗАВОДЧЕТО ДА ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ3. ВТОРОСТЕПЕНИИЯ ГЕРОЙ ВАНЬО ИЗДАВА ЗАПОВЕД ЗА ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА, НО ТЯ НАРОЧНО Е ТАКА НАПИСАНА ЧЕ ДА МОЖЕ ЛЕСНО ДА БЪДЕ ОТМЕНЕНА ОТ СЪДА