9

Анонимен

преди 12 години

Майка му и баща му са евреи.

8

Мачко

преди 12 години

Еврейче ли е външния министър?

7

Анонимен

преди 12 години

Що за възпитание да кажеш *** на външен министър!?! Ако не уважавате човека,то уважавайте институцията!Но изглежда вие не уважавате дори и себе си-иначе не бихте паднали до такава низост...Нещастен и объркан човек сте!

6

БМ-13

преди 12 години

Тоя не е ли племенник на Петър Младенов, не беше ли вкаран в политиката от Надка Михайлова-Нейски, не беше ли министър на отбраната без да е служил в БА, а сега е министър на външните работи. Баща му бил делегат и е израснал в посолствата по света.Айде спри се малко Гей Младенов, аман от такива антикомунисти.

5

Гошо Тъпото

преди 12 години

Прав е министър Младенов;до сега посолствата ни бяха...тих пристан за бившии...настоящи служители от...службите.Гоце,като представител на тези...служби ги защитава...гол,в ръката с...нож.Еее време е да се даде път на младите специалисти,необременени с...джеймбодовщината и фалшивото бесепарско ...патриотарство.

4

Анонимен

преди 12 години

Младенов, изчезвай еврейче мръсно!

3

Анонимен

преди 12 години

А, твойто минало, бе ***? Или и ти като вожда си, всичко започва от вас? Мамка ви комунистическа! Как само се пребоядисахте...Ама народа *** и не види!

2

комсомол,комсомол

преди 12 години

КОМСОМОЛЕЦЪТ *** ПАК СЕ ИЗОКА. ДОРИ НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ,ПАК ДРЪНКА ПРОСТОТИИ КАТО БАТ'СИ ТИКВА.ИЗНЕНАДАТА ЗА СИНИТЕ-ПОСЕРКОТО ЩЕ Е КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ

1

Nobody

преди 12 години

Въх, Никалайчо, а ти с какво чисто минало сиииии.... :)))))))))))