9

Една_от_БГ

преди 12 години

"Това правителство държи една беззъба комисия" Ето това е. Няма повод за радост никаква. На правителството това му е изгодно, затова поддържа това положение. Докога - докато му е изгодно. 1,5г. след приемането на закона...Всичката пара в свирката.Всичката еуфория ще мине и замине, както всички холивудски тв-акции на ЕТ ГЕРБ Холиууд Ентъртейнмънт. Ясно за чия сметка.

8

Анонимен

преди 12 години

"И двамата с Мартин Димитров обясниха, че истински желаят да има война, за да се защитят интересите на българския потребител." - надявам се, че списвателчето на статията е ***, а не че двамата политици искат война.

7

Анонимен

преди 12 години

Поредния цирк. Каква война?

6

българина

преди 12 години

Къде е Станишев ? Само румката Петков като Матросов застана на средата на дуела между Дянков - Лукойл , да защити познайте КОЙ ?

5

Иван

преди 12 години

А дано има файда...

4

999

преди 12 години

Да им отнемат и лиценза за продажба на горива!!! Май дойде време "Гущера да си скъса опашката!!!

3

Браво !

преди 12 години

Костов за пореден път си удържа на думата. Каза, че ще поддържа правителството в борбата му с руските мафиоти и го прави. Дори ден след като ББ и Ко. сипеха обиди по СДС и ДСБ ! Ден след като бившия бодигард на Тошо го наричаше "комунист" ! Браво на сините !!! Това се казва принципно поведение !!!

2

Анонимен

преди 12 години

Е то не може само милиционерска простотия да има в Парламента хахахахааа

1

ооо

преди 12 години

Просто трябва да се покаже , че в държавата вече има ред-ако не се спазва, дори приятелчето на Борисов Златев загазва. Тези неща бяха невъзможни по времето на Костов, Царя или Гея.