87

Анонимен

преди 12 години

Пази Боже, в 21 век е по-добре да се самолекуваме с билки и при врачки, отколкото да се доверим на дипломираните ни 'лекари'. Позор след позор за цялата им гилдия!

86

Калин

преди 12 години

това са доктори връзкари ... нормално явление за бъгавата бъгъ!!незнам какво да ги правиш такива .. просто.. незнам и не ща да знам.

85

Анонимен

преди 12 години

Държавичката не я бивааааа !

84

111

преди 12 години

Горкия човечец сега как ще си изкарва прехраната за семейството?Дано има застраховка във фирмата където е работил и да съди тия некомпетентни лекари.При такива изследвания се иска мнение на втори лекар,не може през глава да се прави всичко.

83

до 80

преди 12 години

Има и други изследвания, да. Друг е въпроса дали има техника за тях... Вероятно там е била и грешката на лекаря

82

Мими

преди 12 години

И после лекарите искали защита!!! Ей такъв не да го пребиеш, а не знам какво да го направиш...да съсипят човека и семейството му. Некадърници!!!

81

гг

преди 12 години

Никакви частни клиники-там събират най-лошите лекари!Доктор е свята професия,не е за всеки.Който иска да става лекар ,трябва да завършва Университет с 6.Трябва да учи,да учи ,да учи!!!!!И като се научи ,а то си е цял живот да мисли за пари.Ако знае и може -нека взима МНОГО!Горкият човек-жертва на българското лекарско безхаберие-всеки един от нас може да е на неговото място!Затова на война с некадърните лекари!

80

Темерут

преди 12 години

Вероятно се е наложило? От какво? От бодежи в гърдите, от които се е оплаквал човека? След, като е минал кардиограма и тя не е показала патологични отклонения... Е, добре... В крайна сметка се е получило, следното: Човека инфаркт не е получил, но за сметка на това е изгубил ръката си... Аз не съм напълно запознат със медицинските постижения по света, но си мисля, че в по-напредналите държави има алтернативно изследване, вместо коронарография.

79

до 77

преди 12 години

операциЙ ли? мерси за мнението...

78

Bai Onzi

преди 12 години

На доктор вече се ходи с пистолет и кутия бонбони. Подаръчето е по избор на лекаря. Или-или. Тва е положението. Иначе сега като приемат закона да са длъжностни лица и посегателството върху тях да се осъжда строго просто ще започнат новини от рода на "лекарска съпруга пребита на улицата","син на лекар със счупен крак" и т.н.

77

Анонимен

преди 12 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ Е КОГАТО ОПРЕШ ДО ЛЕКАРИ ,ЗАПОЧВА СЕ ЕДНО ХОДЕНЕ ,ЕДНИ ПЪТЕКИ ,ОТ КАБИНЕТ НА КАБИНЕТ ,КАТО НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СЛОЖНИ СЛУЧАИ КАЗВАТ ЧЕ СИ ВНУШАВАТИ ИЗПИСВАТ ЛЕКСОТАН ,РЕЖАТ И ОСТАВАТ ПОЛОВИНАТА ПРОБЛЕМ ЗА ДА МОЖЕ ПАК ДА ТЕ ОПЕРИРАТ И ДА ТИ СУЧАТ ПАРИТЕ (ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЗА ДВА МЕСЕЦА 2 ОПЕРАЦИЙ)ПОСЛЕ КОНТРОЛНИЯ ПРЕГЛЕД В ЧАСТНИЯ КАБИНЕТ И ПАК ПЛАЩАШ ,КАКВО ДОВЕРИЕ ДА ИМ ИМАШ,ТОВА СА ОЯДЕНИ ПЕСОВЕ И ЗНАЯТ ЧЕ СИ В РЪЦЕТЕ ИМ ,ИМА МНОГО МАЛЪК % СВЕСТНИ И КАДЪРНИ ЛЕКАРИ ОКОЛО 5%

76

Факт!

преди 12 години

...кардиологът назначава коронарография, за извършването на която пациентът е насочен към частна клиника във Варна.Точно правителството на ГЕРБ миналата година драстично намали средствата за заплащане на КОРОНАРОГРАФИИТЕ от НЗОК! Дори кардиолозите протестираха няколко пъти ама на кой му пука от това!За това човечецът е бил пратен в частна клиника! А в частната клиника се интересуват само от това кой, колко си плаща за манипулацията!Всъщност, защо не кажат чия е била тази "частна клиника"?

75

Митко

преди 12 години

Ужас, човек да се чуди в България, да ходи ли на доктор или не. Състоянието на здравната ни система е безнадежно, както и положението в Скапаната ***

74

Хитлер

преди 12 години

Когато в една държава се шири безотговорноста са нужни СРС-та те трябва да са във всеки лекарски кабинет за да се спре с изнудването,с немърливоста,с некомпетентноста и да видиме тогава няма ли да има осъден лекар,дали тогава тези лекарски комисии ще могат така успешно да заявяват че лекарите-престъпници нямат вина,тези наши лекари са по-зле даже и от ветеринари,но за стачки и протести относно заплати са най-организирани и знаещи,*** кой сега ще помогне на човекът естествено никой,***.

73

онбашията

преди 12 години

ае стига се палихте, който иска да съди лекари, да ходи в канада или америка мама ви праволюбска. аз точно за това седя в българия, защото тук няма осъден лекар и знам че ако падна на улицата няма да ме оставят да умра от страх да не ги осъдя после.

72

цъ-цъ

преди 12 години

Мдааа, коронарографийки назначава за щяло и нещяло защото е скъпа, та прескъпа манипулация, а след нея може да има много усложнения. Разбира се, на пациентите се казва именно обратното - една безобидна манипулацийка. Наистина, преди да правите нещо, се консултирайте с роднини, приятели, познати и поне 3-*** лекари! За съжаление днес е по-добре да се подхожда с предпазна подозрителност към всичко ...

71

Анонимен

преди 12 години

Е явно човекът не е "платил" достатъчно на лекарите за да му излекуват ръката. И естествено ще се говори 2 дена за това и пак няма да има наказани, а човекът ще трябва да тегли сумати заеми(в каквито вече е затънал както над половината българи) за да издържа семейството си защото с 160 лв. инвалидна пенсия до никаде няма да я докара. Как за 48 часа се променя животът на човека,за жалост в лоша посока.

70

До 66

преди 12 години

Интересно ако пишеха за спасените животи кво щеше да е...

69

До 43

преди 12 години

Лекарски грешки стават навсякъде по света дори в Германия! Доста злоба и омраза към родината ти прозира от коментара ти, нещо много недостойно и жалко от страна на оброзован човек като теб - макар доста да се съмнявам, че такъв за какъвто се представяш.

68

Анонимен

преди 12 години

До 47 Ми нормално е да завършиш с 3,50-4 .Ако не си с връзки или на татко професор детето ,такива са оценките .И не е до оценката ,а какво ти е останало в главата .Виждал съм в София ,такива отличници ,че ще те утрепят с поглед ,още на влизане в болницата .Не са всички лекари ,като тези във Варна ,но има и такива .А този училия в Германия ,аз също съм завършил в България и си признах дипломата на Запад .И тук има достатъчно *** от местните .Дори ни мразят за това ,че сме по добри .