70

Анонимен

преди 12 години

Аз само ще попитам кой в България на тези избори е гласувал за "независими" кандидати и докога ще има подмяна на вота на хората с откровенна покупка на депутати

69

Kala

преди 12 години

Откакто свят светува, изменниците са били използвани, но никога не са били уважавани. Това са недостойни хора. Изменилият един път вече е готов да измени на всеки, стига да извлича полза. Ако бяха достойни хора, просто щяха да напуснат парламента и да покажат, че наистина независими, а не да изменят на тези, които са ги избрали и то не персонално като личности, а като предложени от определена политическа сила. Спомням си една руска песен, подходяща зя случая: У меня жена была. Она меня любила. Изменила только раз и потом решила: Ех, раз, еще раз, еще много, много раз! И т. н.

68

Анонимен

преди 12 години

А сделката с тях дали е "чиста"?? Самото наименование "независим" влезнал от дадена партия в НС говори за мноооооооооооооооооооооого зависима сделка за да остане още 2 години на държавната хранилка, защото след това ще няма да има този късмет

67

Народа на България

преди 12 години

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов.ГОСПОД ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ....живи и здрави да сте ниАМИН

66

Анонимен

преди 12 години

Много безпринципност в политиката. Мутрите винаги успяват

65

Анонимен

преди 12 години

Трактори,багери,булдозери,камиони, влакове.Гоцета,Костовци,Янки и т.н...Бойко е 100г.пред вас бе.И срещу него да бягате, пак не мое да го стигнете

64

Анонимен

преди 12 години

Явно съм сбъркал броя на политическите *** в Народното Събрание! Оказаха се повече от очакваното!

63

Анонимен

преди 12 години

Я да видим кои са:Върбанов - не го ли съдиха:)Двамата от ДПС - не бяха ли дето не знаеха, че Доган не бил агент на ДС, особено Дал:)))Атакисти не ми се коментира! Там нямам думи! Подписвали договори, ама не знаели какво подписват:) сигурно и сега подкрепят правителството, ама не знаят какво подкрепят:))Но звездата е Тагарински:) те такава отврат няма в българският политически "елит":) Така и не се намери подходяща партия за теглото му:)))

62

valeria

преди 12 години

vreme e komunizma da si otide zavinagi !

61

Браво

преди 12 години

АКО ВИДЯ НА УЛИЦАТА ГЛАДНО КУЧЕ И ГЛАДЕН БОЛШЕВИК ...БИХ НАХРАНИЛ КУЧЕТО... А БОЛШЕВИШКИЯ *** БИХ ИЗГОНИЛ С ШУТОВЕ....И ВСЕКИ НОРМАЛЕН БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Това правят и тези 12 прогледнали люде.

60

Анонимен

преди 12 години

И кога най-накрая ще престанем с тази порнографска система за избор на депутати? Влизат с листа на политическа партия по списък и никой не е гласувал за тях индивидуално, а после четири години се правят на "независими" !

59

Анонимен

преди 12 години

...реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган... :D Kолко вярно, и колко много се надявам никой вече да не се съмнява в тези думи! Всичко е и винаги е било комедия, само дето все по-рядко се смея, щото е много предвидима.

58

КОСТОВ

преди 12 години

България не само,че си отива ,но и затъва още от тежките червено-мафиотски номера на Гоцевата чета и Доганя ефенди.

57

Анонимен

преди 12 години

мама ви независима продажна...

56

Анонимен

преди 12 години

Неколцина политически ***, в това число и Т.Великов, както и другите алчни за пари политически *** спасиха з..ка на Боко, и обрекоха България да потъне!

55

Анонимен

преди 12 години

Преброяване на политическите ***. Тези 12 са първите.

54

Анонимен

преди 12 години

Всъщност в началото на мандата Борисов бе против политическите номади, сега когато му спасяват з...ка вече е ЗА :)"О времена, о нрави"

53

Анонимен

преди 12 години

България просто си отива. След две години няма да я "има". Географски да, но като интелект - не! В мутризираната държава ще останат само тези, които се отъждествяват с Бойко и за съжаление тези, които няма къде да отидат. Качествените хора напускат страната и това е нормално.

52

Анонимен

преди 12 години

И пак същите тези,които не могат да крадат, внасят вот срещу правителството.И пак същите тези,които 20г дърпат България назад и продължават да дърпат назад.

51

Анонимен

преди 12 години

Тодор Великов срещу нечисти сделки - хахахаха! След СДС, ДСБ, РЗС и сега в ГЕРБ!? Боже извинявай, че споменавам името ти, ама слез и си прибери версиите.