234

наблюдател

преди 13 години

А сега да видим кой ще събере по-бързо 75% - Боко Тиквата или Гоце, че да изгони другия от Бояна. Аз залагам на Гоце, щото той е по-стар обитател и има повече връзки :)))

233

Azz

преди 13 години

отстраняването от имот с гласовете на съкооператорите е познато по цял свят-никой не е длъжен да търпи 1 съсед ***! НЕ БЪРКАЙТЕ "ОТСТРАНЯВАНЕ ОТ ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ НА ИМОТА" С ОТНЕМАНЕ НА СОБСТВЕНОСТ...отстранения си остава собственик, просто не може да го ползва лично, но нищо не пречи да го отдава под наем например!

232

Stefko

преди 13 години

Emi v na6ata kooperaciq , nie pritejavame 40 % ot RZP , i cqloto mqsto, toest GONQ GI NARED hahhhaa

231

!!!

преди 13 години

Идва от провинцията, сменя квартири, като за световно парадира с професия и връзки, не плаща прави оргии, предевява претенции към всички и всичко дразни, лъже, краде и ***, ходи безнаказан, безнаказана и на всичкото отгоре и частна собственост иска да придобие по измамен начин, черз обсебване. Изнудване, ако щете го наречете. Това никой не може да търпи!!!

230

Анонимен

преди 13 години

Работата отива към бой:) Нашите политици така и не направиха нещо, което да обединява:)

229

214

преди 13 години

А то далавера винаги има :))) Ще поживееш и ще видиш :))). Я фирма Ипон ще разшири дейността си и с предоставяне на домоуправителни услуги, я Лъчо Мозъчето ще спретне подобен бизнес :))) Пък ако почнат да искат на домоуправителя и чистачката да се плащат осигуровки тогава и бюджета ще има файдъ :)))

228

Анонимен

преди 13 години

Zashto vsi4ki prodaljavat da govoriat za komunisti4eski zakon, sled kato GERB ima mnozinstvo???

227

ха-ха-ха

преди 13 години

Супер, от сега почвам да събирам кворум да натирим комшията щото сутрин като ме срещне не ме поздравява достатъчно любезно и усмихнато :)))) Пък и жена му е готина, та кат го изгоним и тя остане самичка знае ли човек :))))

226

-

преди 13 години

Това си е чиста проба комунистически закон. Ако го приемат, всички да излезем на протест, защото това засяга всеки един жител на страната, без значение дали е собственик на жилище или наемател!

225

Рентиер

преди 13 години

Добре, а ако както в моя случай съм собственик на 10 от 12 апартамента във входа и какво? Значи мога да изгоня съседите когато ми скимне?!?

224

Анонимен

преди 13 години

кой каза, че комунизма си бил отишъл?

223

Анонимен

преди 13 години

Dostata4no e v edna malka kooperaciia s 4 apartamenta ...3ma da se sauziat i na vsi4ko otgore te imat pravo da ti go prdadat na bezcenica!!!!!TOVA E MAFIA!!!

222

Калин

преди 13 години

комунизъм е.. тея по са по долни и от османците .. не признават здраве живот и имот.

221

Анонимен

преди 13 години

КАВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗА ДА ГИ ИЗМЕТЕМЕ ТЕЗИ ? ХОРА КАКВИ НЕРВИ ИМАТЕ ВИЕ ТА ТЪРПИТЕ ОЩЕ ,В ИМЕТО НА ГЛУПОСТА И ИМОТИТЕ ЛИ ЩЕ СИ ДАДЕТЕ ?

220

asd

преди 13 години

Възможно е съседа от съседния блок или село Софийско или от там от където си мислите да ви правят номера от селски вечеринки. Тогава какво? Подобни инициятори на такива злонамерени деяния се взимат в предвид и се налагат, крути мерки, спрямо подобни лица. В предвид, системния тромоз, върху граждани и техните семейства системиня торомоз се наказва, както следва.

219

Анонимен

преди 13 години

Тежко и горко на 25 % собственици когато останалите тук откачалки от 75 % ще ти решават съдбата на собствеността. На това се казва откачена държава със 75 % откачалки в тези проценти влизащи и депутати приели днес този противоконституционен Закон. За смях сме пред целия свят. Господи, тези 25 % собственици бягайте от тази държава и без туй тук останаха *** балабар с парламента !

218

-

преди 13 години

Това си е чиста проба комунистически закон. Няма друго по-точно описание. Напред с ГРОБ към Орландовци!

217

209

преди 13 години

Всъщност те жилището ти не го отнемат, а само ти ограничават правото на ползване :))). Само не знам кво толкова го раздухват, то и по сега действащия закон си е така, само процента леко е намален. Така че тия са вторите ***, които правят една и съща глупост. Очевидно са толкова ***, че трябва да взаимстват от предшествениците си :))))

216

koki

преди 13 години

na kogoto nemu ponasq dase iznasq tapi te sasedi mahaitese idete v gorata da bjiveete be prostaci

215

рр

преди 13 години

аз имам повече от 25% собственост така че не моат ме пипнат