40

НЕДОУМЯВАЩА

преди 13 години

БИТОВОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ВОДАТА В ГЪРЦИЯ СТРУВА ТОЛКОВА КОЛКОТО И В БЪЛГАРИЯ - 2.35ЛВ - 1.06 ЕВЧЕ И ПО МАЛКООООО

39

сълза и смях

преди 13 години

Някой от умниците тук знае ли какво означава рейтинг "CCC"? Нещо сте се объркали жестоко, че това е като лятна буря, която ще прегърми и ще отмине. Това е като ядрен апокалипсис за икономиката. Прочетохте ли изобщо статията? Не сте я прочели, защото задачата ви е да мрънкате и да ревете срещу България, срещу ГЕРБ и Бойко Борисов... Под всяка статия само червени оплаквачки, които пеят една и съща песен. Нещо от сорта "Гладни сме - дайте ни властта"

38

до 35

преди 13 години

Скоро няма да получават никакви заплати! Ако не си съгласен - хващай пътя към Гърция и взимай дебелите пачки. Чий го дириш тук? Аз имам роднини, които живеят в Гърция и в момента си събират багажа, за да се завърнат в България. И те са прости - бягат от парите и охолния живот. Само за сведение ще ви кажа, че заплатите, детските надбавки, пенсийте се бавят вече с месеци. Хората са в паника и безизходица там и затова се вдигат на бунт, а не защото така им е кеф. Гърция няма как да се оправи скоро.

37

БЪЛГАРИН

преди 13 години

1.5 млн души/ българи, *** и турци/ напуснаха България, защото парите ,които се въртят не позволяват да се изхранят повече българи дори и с този скапан стандарт. Ако сложим и корупция, кражби и простотия .Заслужаваме си го всичко.Гърците имат един млн души емигранти и доскоро нямаха безработица.Проблема на всички мерки които идват от МВФ, СБ и ЕС е страшната безработица ,която я чака Гърция. След това емиграция, спадане на жизнения стандарт, крадлива приватизация .Не искат да се събудят.

36

Все тая

преди 13 години

гърците са мързеливи. Тежката работа там я вършат българи, араби и к'ви ли още не. Нормално е една държава да е в криза, след като минималната пенсия е 450 Евро, а заплата 600 Евро. То брутния вътрешен продукт едва покрива разходите на правителството за пенсии и заплати. как очаквате тогава да не е в криза. Работят малко, пенсионират се рано и взимат големи пенсии. И остава да не са в криза. Ако не бяха чужденците да им слугуват, тая криза да е дошла преди няколко години....

35

До ааа

преди 13 години

Ами вземи си виагра и чакай емигрантите от Гърция.През това време си спомни сватбата си.Спомни ли си я? Е,20 процента от хората са емигранти от тях.Половината са ги чукали,на други земи!Чакай първо те да се върнат,пък после от други държави да дойдат.Ама не се връщаааааат......Стоят в ,,лошите силно засегнати от кризата държави"Не се връщат в свинарника България!Знаеш защо!По-добре на социални помощи в чужбина -отколкото на заплата в България!

34

стига

преди 13 години

Тук е пълно с некометентни коментари, които въздишат по високите заплати и пенсии на Гърците, без да разбират, че безплатен обяд няма. Няма високи доходи без реално покритие от икономиката и производителност! А Гърция икономика и индустрия, които да поддържат такъв висок стандарт на живот НЯМА. Няма как да получават колкото германците, а да работят по-малко и от българите. Нищо няма да помогне излизането на Гърция от Еврозоната, ама няма да ми стигне мястото, за да ви обясня защо.

33

Действителността!

преди 13 години

Жителите на най-неблагонадеждният кредитополучател в света СЕГА, в МОМЕНТА получават неколкократно по-високи заплати и пенсии от жителите на стабилната им съседка!

32

ТАКА Е БЪЛГАРИ...

преди 13 години

НЕ МОЖЕ ДА ЛИЖЕШ *** НА ***.... И ДА ЧАКАШ ПАРИ ОТ ЗАПАДА!!!!ЗАПАДА ВИНАГИ ЩЕ ФИНАНСИРА ГЪРЦИЯ----ТЕ НЕ СА РУСКИ ДУПЕДАВЦИ ,КАТО БЪЛГАРИТЕ!..И ДА ДИГАТ СТАЧКИ ----ПРИ РУСНАЦИТЕ НЕ ХОДЯТ С ГОЛ...ОТВОРЕН ***!ЕЛЕМЕНТАРНО....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

ааа

преди 13 години

Айде другари, кажете, че сме по зле от Гърция, как ходите гладни, голи, боси. Кажете как гърците взимали 18 заплати, 20 пенсии... и защо ние не сме като тях? Сега разбрахте ли защо? Разбрахте ли, че за всичко се плаща рано или късно. Сметката ще я плащат и пра-пра-пра внуците на тия дето ядоха и пиха на вересия 20 години. Очаквам вълна от гръцки емигранти и прехвърляне на капитали към единствената гръцка съседка, която членува в ЕС.

30

123

преди 13 години

Умните българи слугуват и бършат задниците на гърците.

29

filomena grimaldi

преди 13 години

ne gi mislete vie garcite zawoto nqma nito edin gark , koito da prezivqva s mizerna zaplata ili pensiq. te kato cqlo i narod nestradat i neziveqt mizerno nezavisimo ot fakta ,4e sa nai nenadezniqt kredotopolu4atel v sveta za razlika ot bg narodat i ikonom. politikata ni. tehnite upravnici sa hitri hieni a ne apliovci kato nawite.

28

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 13 години

Заради стратегическото място Гърция я носеха на ръце от евросъюза,сега вдигнаха ръце от нея.Така е от приемането и,а сега си заслужават наказанието.

27

perdahko

преди 13 години

Тия *** след 2-та световна ги спасява САЩ-планът "Маршал", после Европа ги хрантути , лошото е ,че нас те ни *** щото ни купиха с чуждите пари!По- долно ,нагло и просто племе не познавам/виждам ги всеки ден/!По-голям *** от гръцкия чорбаджия за съжаление е само еврейския и българския такъв!

26

Анонимен

преди 13 години

Най-накрая някой ни измести от последното място хах

25

до 18

преди 13 години

Преди да цитираш статията от "Невероятно,ком" защо не си направи труда да прочетеш колонката отстрани,където пише че това е художествена измислица?Относно оплюването - ти ще превъзнасяш ли един народ,чиито представители продават деца,проституират,оскверняват гробища и просят в центъра на твоя град?До голяма степен това е лицето на българите там.

24

Анонимен

преди 13 години

това е егаси нацията,те казват:"да,ядохме,пихме ,живяхме добре,но ние ли сме виновни"!лошото е ,че са на границата ни и техните проблеми стават донякъде и наши ,непрекъснато затварят нашата граница,а пък като дойде Великден или Гергьовден ,нашите "овце" се юрват в Гърция като невидели ,че било много хубаво ,ами не помните ли всяка зима като спират границата и въртят кебапчета!

23

oha

преди 13 години

Зле ли им е, че са най-ненадеждният кредитополучател в света ?

22

Анонимен

преди 13 години

То си има поговорка за това. Когато дължиш пари на банката- банката те държи за гушата. А когато дължиш много пари - ти държиш банката за гушата.

21

Елф

преди 13 години

Скъсаха ни жените от чукане,а старците и децата ни скапаха от бачкане.Това е истината.Защото сме много умни,а управлението ни е върхът.Кризата и ниските доходи са само в главите ни-приели сме всеки своя финансова граница и я следваме-за всеки различна,но винаги ниска.През това време нашата олигархия/и гръцката /разбира се се награби.То не беше военни мисии,то не беше проекти,то не беше дъжд от обещания.Вижте си резултата.На някой да има Милка,интернет и Кока Кола нон стоп-не стига