24

Анонимен

преди 13 години

Леле, как им трепери на някой под лъжичката.Извратените им умове си мислят какъв ад ги очаква, ако Костов се върне във властта.Само те си знаят какви грехове са натрупали през годините спрямо него.Народът го е рекъл,да не горим мостовете след себе си.Но кой да чуе.Превърнаха България в разграден двор.Грабиха барабар с комунистите ,а сега Костов им е крив.Синята идея се завръща-пречистваща се и силна.

23

галактика

преди 13 години

*Вятърът на промяната* си остана една от най-хубавите песни на *Скорпионс* и нищо повече. Политиците *разбраха* идеята така, както им отърва.

22

Batkas

преди 13 години

До Гошо *** :Павка тва ти ли си лек :D

21

VDCH

преди 13 години

Не разбирате ли, че целйят цирк се игжрае за да може Кунева да стане президент. Така са наредили отвън и толкоз. СДС можеше да намери някой по свестен кандидат (примерно Н. Зеленогорски), но явно имат други интереси. От друга страна БСП също прави глупости като споменава абсурдни кандидатури като Ст. Данаилов, Е. Живкова, Курумбашев и др. Но щом бившия посланни Пардю е идвал да агитилра за Кунева - ясно. Манипулациите тепърва предстоят.

20

Балтазар

преди 13 години

Откак Костов премина в групата на комунистическо-турската шайка, синята коалиция губи почва ден след ден. Ако искат да оцелеят трябва да изгонят Костов и Мартинчо и отново да се върнат към синята идея. В противен случай просто си отиват.

19

Анонимен

преди 13 години

Какво бъдеще с Костов ! Костов и бъдеще - две невъзможни...

18

Анонимен

преди 13 години

хохохохохохоСамо кои пожелават щастие на ТИКВАТА!Милиционер,тиква,кратуна-все от антуража на ТИКВАТА татко!

17

Пътник

преди 13 години

Последен валс, Развод ми дай

16

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ!

15

АЗ

преди 13 години

Наистина жалко за Малинов... Сега просто ще се проваля.... :-(

14

Анонимен

преди 13 години

Тия от СДС не разбраха ли че мястото им е до ГЕРБ

13

Дедо Гаджа

преди 13 години

Дойде време разделно, при което СДС наложително трябва да се раздели от отровната прегръдка на И.Й.К.Баш "тъмносиният" все още си мисли че Синята идея е част от чеиза на комунистическата му булка. Мартин може да има слабости, но никога не се е държал като дружинен командир на ДКМС.

12

Милиционер

преди 13 години

ЧРД бате Бойко, да си жив и здрав! Успех на изборите!

11

bg

преди 13 години

това е платена и нагласена статия !

10

АТАКА

преди 13 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!,,,, И ТУРЦИ!!!

9

Гошо Тъпото

преди 13 години

Намесен ли е...някъде Костофф,общото бъдеще и...просперитета го забрави.Сините,с тези...смешни кандидати,станаха...смешни.Предлагам на г-н Борисов,да номинира от името на ГЕРБ,експрезидента Петър Стоянов за ...втори президентски мандат;на времето Костофф го...провали - значи е свестен човек.

8

Жалко!

преди 13 години

Малинов имаше повече шансове за президент - поне да стигне до втори тур, а Кисьов (за мое съжаление) повече шансове за кмет.Сега остават другите - Трактори, Тикви и прочие....

7

електорат

преди 13 години

ПАК *** РАБОТИ , И *** ПОД СТРОЙ ГЛАСУВАТ!! ТОЗИ КОСТОВ Е БОЛЕН ОТ ЗВЕЗДОМАНИЯ !!!!!!!

6

Атес

преди 13 години

Петър Стоянов е най-големият виновник за необходимостта от предварителни избори! От неговото неадекватно поведение се стигна до днешната необходимост от тях!Освен,всичко друго под неговото ръководство без малко да изключат СДС от ЕНП!

5

ФАШИСТ

преди 13 години

"Вятърът на промяната отвява....." от вятърничави какво се очаква - разпилян *** -сега народа ви се сърди :)