279

Анонимен

преди 13 години

Боко ***:)

278

до 277,276,272

преди 13 години

г-н анонимен недей да спамиш.бъди сигурен народа няма да гласува за мутрагена бойко.бегай да работиш или това ти е работата да стоиш и да пишеш защита за един кардец-герб

277

rumen221

преди 13 години

Приятели, Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!- Но вече 21 години чакаме Парламента, Правителството и Президента, чрез бюджета, да започнат да спазват, минималните изисквания на Чл.25 от "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия, които са и КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА:Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвявт чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва Национален геноцид Защото децата ни възпроизвеждат нацията...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2088лв!!! - Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е само 1280 лева...ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!!Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят: Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!! ВАЖНОТО Е: - Овцете да имат вълна, пък стигачи винаги ще се намерят, а от гладна овца файда йок!!!

276

Анонимен

преди 13 години

Кутевистите са нападнали темата

275

ДПС

преди 13 години

ДПС и БСП- Разумната сила!

274

Анонимен

преди 13 години

На снимката крадец 1 и мафиот 1:)

273

ВАЖНО!

преди 13 години

На следващите избори не забравяйте да заключите бабите и дядовците в мазето за да не могат да стигнат до урните и да продължават да провалят и без това не светлото бъдеще на младите хора в България.

272

до бб

преди 13 години

а вашия бб не му ли стигна да ни граби с цецо крадецо и дянков и другите .а?

271

Анонимен

преди 13 години

Ако се забрани ДПС , ние , турците ще бъдем най доволни

270

Анонимен

преди 13 години

Гладни сме! БСП! Гладни сме! ДПС! Гладни сме! БСП!

269

арсенал

преди 13 години

българия не съществува вече,само името и е останало нищо друго

268

Патриот

преди 13 години

ГРОБ на съд за национално предателство!

267

Мутрокуммир

преди 13 години

Платени идолопоклонници на лъжлив и фалшив идол.

266

Анонимен

преди 13 години

Бойко е пич!Най-дОбрия!

265

анонимен

преди 13 години

борисов и герб да си ходят.*** и крадци които ни доведоха до просешка тояга.долу герб.не щем и станишев защото бсп=герб.те са деца на една и съща котка живков.

264

rumen221

преди 13 години

248-ми,Добри Тъпешев е проста комунистичиска кратуна и... не може да измисли такава гениална мъдрост....!!!!

263

Анонимен

преди 13 години

чл.162 от НК - ''Който чрез слово,печат или други средства за масова информация , чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация , насилие , или омраза , основана на раса , народност или етническа принадлежност , се наказва с ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ОТ 1 ДО 4 ГОДИНИ И С ГЛОБА ОТ 5 ДО 10 000 ЛЕВА И С ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ ''

262

ББ

преди 13 години

Ясно, вотове не защото има защо - а за да дойдем пак ние на власт и да грабим, да грабим, да грабим, милиони, милиони, милиони!!!! БКП и двата й филиала ДПС и БСП съвсем са се смахнали и огладняли. Истерията и мъката са огромни! Нямаше шанса никакакъв, нещастници!

261

Анонимен

преди 13 години

Платените плювачи,Бойко ще бъде Премиер най-малко още един мандат!Пазете си силите,има още дълго да се плюнчите по сайтове.

260

haidut

преди 13 години

Грохналите *** никога вече не трябва да припарват във властта. Доказаха, че освен да крадат, за друго не стават. Тази БСП - партия на олигарси и милиардери, трябва да се самозакрие и да се създаде нова социал-демократическа партия с нова програма и нови лица.