52

до 51

преди 13 години

Ти чете ли статията, но и да ни си е чел трябва да падаш от Луната СЕГА, че да не знаеш че АТАКА прави такива протести(изключвам боя) от няколко години вече. През всичките години ли Волен го е правил предизборно? Хайде беш на Луната обратно!

51

Зрител на БТВ

преди 13 години

Днес Ане Цолова така яростно защитаваше ислямистите, че може да си помислиш, че е върла помакиня, каквато всъщност не е изключено да е.

50

КОЧО

преди 13 години

АТАКА Е ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА ГЕРБ,КАКТО И РЗС. ВИЖТЕ ДОКЛАДА НА АМЕРИКАНЦИТЕ В УИКИЛИЙДС.БОЙКО НАРОЧНО СЪЗДАВА ЦИРКОВЕ,ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА ОТ ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ - НИСКИ ДОХОДИ,ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ,ВИСОКИ ДАНЪЦИ,КОРУПЦИЯ,МОНОПОЛ,КОНТРАБАНДА.

49

ТОЧНО ТАКА 39

преди 13 години

Това става пред очитени, но си ги затваряме за по лесно да избягаме от проблема и май както казват че България ще стане Турско ще се сбъдне.Една държава се разпада винаги отвътре когато има продажници а в България с лопата да ги ринеш.

48

Анонимен

преди 13 години

Едно време като имаше жителство София си беше нормален град.Сега се напълни с разни придошли дето коленичат на килимчета в центъра на София.Абе няма ли как пак да се въведе софийско жителство?

47

Д

преди 13 години

Идват избори и някои хора си търсят най-лесния начн да активизират позавехналия си електорат. Тъкмо другият палачо от РЗС замлъкна за малко и този се обади. Жалко, че цяла европа върви по пътя на ксенофобията. Тези, които се радват на подобни изяви, да имат предвид, че след мюсюлманите на ред да влезем в устата на западните крайно десни сме ние - хората втора класа от Източна Европа.

46

Caleb

преди 13 години

Хе хе, точели се ножове... я хубаво си помислете, имаше ли наистина ножове или просто сте си въобразили, че сте в някой холивудски екшън? Твърденията на Болен понамирисват на измислица.

45

Ани Сополова

преди 13 години

ДПС е антиконституционна партия и трябва да бъде залранена със закон.

44

до 31

преди 13 години

Цветито Ризова мисля че е яла ***.... То не бе защита, то не бе чудо. И Волен няколко пъти й каза че това не е нормално- да ти вие имам по високоговорители и че са правили запитвания и подписки много пъти до общината какво прави с този звуков терор...и защо не си мърда пръста тази община.

43

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а джамията не плаща- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- Имама ТРИ ПЪТИ моли мюсулманите ДА ВЛЯЗЯТ В ХРАМА ЗА МОЛИТВА, но тридесетината ислямисти продължаваха да ТОЧАТ НОЖОВЕ пред джамията!!!- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, арестуваха атакист..., а задържания мюсулман бе пуснат от полицая- Докато траеше неразборията НЯМАШЕ ПАЛЕЖИ!!!И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС И какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в същия момент беше в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), СПРЯ ПАРИТЕ за Атака и ги прехвърли на НОВАТА ПАРТИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "Скат"...- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?! Дали и той ще ги получи от ковчежника на ДПС г-н Омеров (Алексей Петров)???Кой ще отговори...

42

Гражданинът Кейн

преди 13 години

Сидеров постигна своето. Предизвика общонационална дискусия за воя от високоговорителите и постъпи правилно защото проблемите се задълбочават от 22 години насам, от 22 години насам никнат джамия след джамия, в кърджалийско не можеш да си купиш хляб на български, а българските политици нехаят за случващото се. Браво на Сидеров!

41

ДА,ДА

преди 13 години

Абе щом Юзеиров е бил там, работата не е чиста! А пък вие пак си говорете,че Сидеров бил луд.И извинявай ама да се надупиш на тротоара и пуснеш колоните с все сила....кажете от кого е провокацията.Това са хора ,които с перце и пух провокират.

40

Анонимен

преди 13 години

Ако се погледне реално обаче,всички турчета от Харманли,Шумен,Сливен,Родопите се пренесоха в София.Заедно с тях и доста помаци.В един момент се получава,че София се туцизира.

39

електорат

преди 13 години

В КОЙ ЕВРОПЕИСКИ ГРАД СЕ ЧУВА ВИЕНЕТО НА ЧАКАЛИ? --- САМО В СОФИЯ!!!НЕШИТЕ ПОЛИТИЦИ УСИЛЕНО РАБОТЯТ ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ, В ИМЕТО ЗА ОСТАВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, И СЪОТВЕТНО ПРИДОБИВАНИ НА ПЕЧАЛБИ ПОД МАСАТА. ЖИВЕЕМ В ИЗМИСЛЕНА СТРАНА , В КОЯТО ЗАКОНИТЕ СА ЗА ЗАЩИТА НА ПОЛИТИЦИТЕ И БАНДИТИТЕ ЗАЩОТО ОТ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ -РАЗЛИКА НЯМА!!!

38

Ishmael

преди 13 години

Странни хора сте вие, атакистите - уж обичате България, но мразите българите. Сами си противоречите.

37

Анонимен

преди 13 години

до rumen221:Генералният извод от това, което пишеш е, че общината и кметът на София нехаят за изпълнението на служебните си задължения. Протестите трябва да са на Московска, а не пред самата джамия.

36

Анонимен

преди 13 години

абе какъвто и де е Волен в случая е прав.на може да ми баучат като нае...ни кучета по тия мегафони.нека се молят и дупят щом им е кеф но без да пречат на другите!

35

123

преди 13 години

СЕГА *** И МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ СА 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И ПОЧТИ НЕКОНТРОЛИРУЕМИ,КОГАТО СТАНАТ 1/2,ЩЕ БЪДАТ НАПЪЛНО НЕКОНТРОЛИРУЕМИ, А КОГАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ (СЛЕД 10-15 ГОДИНИ) БЪЛГАРИНА, ЩЕ БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА АДСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ.АЗ СЪМ ЧОВЕК ОТ СМЕСЕН РАЙОН,КОГАТО БЯХ МАЛЪК ПОЧТИ НЕ ЧУВАХ ТУРСКА РЕЧ, НО В МОМЕНТА АЗ НЕ ЧУВАМ ПОЧТИ БЪЛГАРСКА РЕЧ И ТОВА СЕ СЛУЧИ В РАМКИТЕ НА 17-18 ГОДИНИ.ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ МЕСТА, НА КОИТО АКО НЕ СИ ЧЛЕН НА ДПС НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ МОЛЯ ВИ.

34

до 15

преди 13 години

Навсякъде има такива хора. В една Швеция оня ден не искаха джамия да се строи-в Гьотеборг крайно десни. Даже имаха подкрепа от англичани шведите. Камо ли да им вие някакъв койот от усилватели и да ги озвучава всеки ден?

33

Ishmael

преди 13 години

Е да, докато има хора да вярват, че има "турцизация" и тем подобни щуротии ще има и кой да пуска гласове за Болен. На него за друго не му пука. Той е в политиката заради парите, а не защото обича България.