94

dreb

преди 13 години

3,78litra amerikanski galon4,5 litra imperski galon get it?

93

ТУТМАНИК С ТУТМАНИК

преди 13 години

МАМИЦАТА ИМ *** НА ТИЯ *** ВОДЯТ ВОЙНА ЗА ПЕТРОЛ И СЕГА ПАК НЕДОВОЛНИ ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА СИ ПУСНАТ ЕДНА БОМБА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ КОЙТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА НАЙДАНО ИМ СЕ *** МАЙКАТА ***

92

Кръчмаря

преди 13 години

Като нямат пари за бензин, да се возят на самолети.

91

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Написах един коментар,като имам в предвид кои влизат от 7 до 9,30ч,естествено получих много минуси и малко плюсове. Изненадата за мен обаче е друга,никой днес не ме обиди,не ме прати да мия тоалетните,да разнасям пица,или да сервирам кафе на черните. За което благодаря. Сега си лягам с настроение,че рано сутринта ,отново започва работния ми ден.

90

Анонимен

преди 13 години

Бензиновият гняв на американците.хахахаПРЕДИ 2 ГОДИНИ БЕНЗИНА В ГЕТОТО САЩ СКО4И НАД 5 $ ГАЛОН,НЕ ВИДЯХ НЯКОИ ДА СЕ ГНЕВИ И ДА МРЪНКА,А СЕГА Е ПОД 5 $ ВЕ4Е СЕ ГОВОРИ ЗА ГНЯВ.БЛА БЛА БЛА.1-АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТОЛКОВА *** 4Е ТЕ НЕЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС.2-ТЕ НЕ ЗНАЯТ ТЯХНИТЕ КОЛИ-БУЛДОЗЕРИ КОЛКО БЕНЗИН ХАР4АТ НИТО КОЛКО ЦИЛИНДЪРА И КОНСКИ СИЛИ СА ,ПРОСТО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ УМИШЛЕНО ЛИПСВА. 3-ГРАНДОМАНИЯТА НА МЕСТНОТО ИЗМЕТСКО ПЛЕМЕ Е УЖАСЯВАЩО ВИСОКА .4-ПРОСТОТИЯТА И НЕГРАМОТНОСТА ИМ СЕ ПРЕДАВА НАСЛЕДСТВЕНО ПОРОЖДЕНИЕ.

89

Анонимен

преди 13 години

Хората тук не знаят колко струва бензинът извън нашата страна. Ние сме много голям затворен вътрешен пазар. Не гледаме европейски футбол, не гледаме френски филми и в крайна сметка наистина не се интересуваме колко плащат европейците за техния бензин"На затва американците са добре. Когато и ние престанем да надничаме в чуждите канчета и почнем да се интересуваме от нашето си канче - тогава и ние ще постигнем нещо.

88

ицо

преди 13 години

1 галон е 3.8 литра

87

Iso

преди 13 години

Колкото и да се нервят,харабията свърши за най-големите консуматори.87 октана-хахаха,дядката караше джогана с 85,но преди 20 години

86

Ц Ц Ц

преди 13 години

Само за сведение на човека, който е списал тази статия - 1 галон = 3.78l

85

Да

преди 13 години

А ей този *** в центъра на снимката трябва да се изгори

84

Той

преди 13 години

Ти сам започна пръв с нападки, така че води си изводи за теб. По кръчми не ходя.

83

чукча от Антарктика

преди 13 години

към 82 Значи аргументите свършиха и започна да обиждаш коментиращите. Много тъпо. Тук не е състезание по обиди, а се пишат коментари, води се спор. Ако се сърби езика на напсуваш някого, *** в кръчмата.

82

американ бой

преди 13 години

Анализът не е съвсем обективен. Наистина разположението на американските градове е силно децентрализирано, т.е. могат да живеят на сравнително отдалечено място от работата си (в този смисъл перничани са чисти американци или обратното). Проблемът на американците е че за тях кола с под 500 коня е нещо като *** каруца за нас, а всеки може да сметне, че гълтат поне 2 пъти повече.

81

Той

преди 13 години

Номер 80 - знам колко е БВП на САЩ.А ако сивото ви вещество се размърда из кухата ти глава, ще се досетиш ,че правописната грешка е несъзнателна.Обясних на какво се дължи отрицателния търговски дефицит на САЩ към Китай ***.

80

Анонимен

преди 13 години

браво на 64

79

чукча от Антарктика

преди 13 години

до 72 Ти първо се научи да пишеш пък после коментирай. "филосови" - хващам се на бас, че се пише философи. Казваш "цялото американско производство е изнесено в Китай". Това е върховна глупост. Америка има 14,6 трилиона долара БВП, който се произвежда на територията им. Наредил си още умни мисли, но мисля че това е достатъчно.

78

Пак Той

преди 13 години

Ако не си обяснявате някои неща и не сте компетентни изобщо не коментирайте , защото сте смешни. Към редактора - един галон гориво в САЩ = 3,78541178 литра.Номер 64 - В "Америка" - САЩ горивото когаот стане 15$ на галон може евентуално да стигне нивата на България и пак ще е по-евтино от тук.Жалки хора сте. Затънали сте до ушите в тинята и без да знаете хулите. Успешен ден !

77

К

преди 13 години

Кой измисли смешните доводи за бензиновия гняв? Проблемът не е толкова елементарен- децата на училище с колата, на работа...бла, бла, блаЦелият бизнес на Америка е на КОЛЕЛА . Мислете малко по-мащабно и не пишете глупости.

76

Анонимен

преди 13 години

"Но бензинът в Съединените щати има и символично значение за местните жители. Той в известен смисъл олицетворява мобилността, свободата на движение и личната свобода, обяснява Дан Нийл от Wall Street Journal. " а ние тука кви сме?! ...*** прасета чакащи коледа!

75

smoke_chiba_chiba

преди 13 години

Време е да се откажат от 3-4 литровите двигатели и да минат на малолитражки.