18

Анонимен

преди 13 години

ДОБРЕ БЕ,ТОВА ЛИ Е ЕЛИТА НА ДЪРЖАВАТА?ДВЕ МУТРИ,ДАСКАЛ ПО ФИЗИЧЕСКО,СТРУГАРКА... ?!?

17

Анонимен

преди 13 години

флашките разчистваха пътя на Трактора за президент...но престъпленията му се оказаха много !

16

друга Соня

преди 13 години

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ......не не бива още една мутра да си озакони парите ...неее.

15

BG

преди 13 години

pazi me Boje ot priyateli

14

ИбеТ Лайнова

преди 13 години

Бойко прилича на Мастер Пи :)

13

rumen221

преди 13 години

Приятели,Какво намираме за Алексей Петров1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДС, а те бяха на власт по време на самоубийството на А.Еминов! Очевидно връзката между тези три субекта е Тайната!!!Дали Тайната това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е името

12

дааа

преди 13 години

Много е навътре в нещата човека и сигурен съм, че ако поиска може да оправи държавата за отрицателно време.

11

Браво

преди 13 години

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият политиците"Това е най-голямата истина за момента.Шапка му свалям,един да я прозре!

10

Анонимен

преди 13 години

"Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров"И акъл колкото една кокошка да имаш ще видиш че Боко е история.Но по изказа на журналята е ясно че те и колкото кокошка нямат акъл.

9

Анонимен

преди 13 години

Че е грозен,грозен е но е много по умен от сегашната мутра.Това не означава ,че ще гласувам за него,а и комунист не съм.

8

СОНЯ

преди 13 години

ЕВАЛА!!!! ДУМИТЕ ТУК СА МНОГО ЯСНИ,И МНОГО ВЕРНИ!!!!!!"Българският народ обеднява целенасочено, за да може да бъде купен по-лесно по време на изборите. Кризата вече е само българска и не се влияе отвън, отчете бившият съветник в ДАНС."Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият бизнес храни политиците."

7

xaxa

преди 13 години

Малеее тос Алексей ... голям бабаит хахахах

6

XCVBXCVB

преди 13 години

EDNATA MUTRA KAZVA NA DRUGATA, DOKADE Q DOKARAHME BRATA BULGARI, PYLEN SRAM MUTRI DA GOWORQT ZA IKONOMIKA POLITIKA I VLAST, TOVA VE4E E KRAINA STEPEN NA IZBLUPQWANE 6TOM DOPUSKAME TAKIWA HORA W VLASTA

5

Анонимен

преди 13 години

може ли един подсъдим да се изказва ?

4

Анонимен

преди 13 години

2-УБИ МЕ ОТ СНИМКА

3

rumen221

преди 13 години

Приятели,И този е КРАЕН СВРЪХЛИБЕАЛИСТ...По какво платформата на този гангстер, се различава от Байковата..."... - Според Петров икономиката в страната трябва да се развива при минимална намеса на държавата, която трябва да осигурява по-добри условия за развитието на бизнеса и да извършва регулативна дейност..."Този и абсолютно СДС - Стани да седна...!!!

2

Антон

преди 13 години

Алексейчо, значи си признаваш, че толкова години си хранил политиците, срещу чадъра над бизнеса ти ?

1

Анонимен

преди 13 години

Тракториста е прав,обаче и на него нямам доверие,защото и той е бивша мутра като Бойко.Тоя път ще гласувам за Костов,все пак той обещава да краде по-малко.