10

Вашият Цар Стоян

преди 13 години

"На руснаци им се прищя принц Хари наш цар"Тъпо заглавие. Това че един руснак му се е прищяло цар и то английски не значи че всички руснаци мислят така.Ето на мен изведнъж ми се прищя монархия и аз да съм цар. Пишете че сега на България и се е прищял цар. И да си ми върнат имотите и имането.

9

Дядо Мраз

преди 13 години

8-и, ти *** ли си или да? Със същият успех, който Георгий Михайлович може да се кандидатира за официялен наследник на руската короно, също така могат да го направят и една дузина европейски благородници!

8

до дядо мраз

преди 13 години

Вярно е, че Георгий Михайлович не е пряк наследник на Николай , ама принц Хари е още по-далеч като родство. И със сигурност има по-малко руска кръв. То всъщност преки наследници на Николай няма и не може да има, щото юдео-болшевиките са му избили всичките деца заедно с него.

7

да ама друг път

преди 13 години

На кой му трябва който и да е цар - неграмотен престъпник ,*** от кръвосмешения , който може само да ограбва и унищожава "простолюдието". Което иначе е на несравнимо интелектуално и всякакво друго ниво спрямо "величеството".

6

дядо Мраз

преди 13 години

коментар 5 е свързан с коментар 3

5

Дядо Мраз

преди 13 години

Спорно е! Неофициялно е той! Но той не е пряк наследник на последният император Николай , а далечен роднина. по същата логика, може да се намери някой в британското кралско семейство, гръцкото, хабсбургското, немските династии и др, където има руска жилка, но всяко едно от тях може да бъде оспорвано. За това си е по-добре, народа да си каже, кой иска за цар, ако се стигне изобщо някога до такива въпроси!

4

dada

преди 13 години

ami nie kaot niamame tcar a lakomo starche?

3

някой

преди 13 години

Доколкото знам наследникът на руския трон се казва Георгий Михайлович Романов, син на великата княгиня Мария Владимировна.

2

1

преди 13 години

Че те си имат цар - Путин. Защо им е друг?!

1

Анонимен

преди 13 години

да им дадем нашия,поне земя за грабене там бол! :)))