143

анонимен

преди 13 години

можи да изпиеш 3,4 бири ама като се качиш в колата но да не не се правиш на мъжага в последно време но хлапетата така правят виштеме аз мога да карам силно и бързо кола и така се стига до такива поражения

142

Отвратен съм от вас

преди 13 години

хеллооо брадър енд систър уелкоме фром вилидж !Или казано по нашенски Добре дошли селяндуриКак беше три дни пихте ядохте и се върнахте да ни направите живота адТа по темата гледам тука много съдии много прокурори а сме страната в която има безброи ненаказани престъпления и отмъкнати милиарди все едно някои е долетял от космоса и ги е взел добре че е БОКО ТИКВАТА да ни каже кои е спестихме си парите поне за ясновидец !

141

Гражданин

преди 13 години

Не зная дали е бил пияница или не, но е факт, че през онази нощ на Великден е летял като болид със скорост около 150 км/ч. Да скършиш бетонен стълб и да го отхвърлиш далече напред, е необходимо безотговорно отношение и към тези , които возиш, и към тези,които си убил. Както и бащата на братовчед му, собственикът на колата: даваш колата си със ясното съзнание,че тези хубавци ще се напият и като такива кой знае какво могат да направят.Е, направиха го. Сега Даниел ако остане жив ще търка доста време наровете по затворите, братовчед му ще има да пише и да брише при не един следовател, където ще отговаря не по ЗДП, а по НК; същото се касае и за баща му. На # 410, 411,414: не им пожелавам да последват участта на Даниел, но както се утешават, че и те са пили и след това са управлявали МПС, това е напълно възможно. Защото или имаш чувство за отговорност, или го нямаш. И престанете да използвате ЗДП, той не важи при такова тежко провинение, вследствие на което е настъпила смъртта на 6 младежи. Престанете да опарвдавате Д. поне 3 месеца, докато затихне малко от малко скръбта по нелепо загиналите младежи, пометени от ***, нахален и безотговорен ***. Вчера гледах бащата,собственик на колата : скубеше си косата. Да я е скубал по-рано, когато и младежите са били живи, и е позволявал на сина си да изпие 2-3 бири. Ама то в дълбоката провинция е така, първо пиеш, после не мислиш, и сетне в съда. Само че този път ще се намеси и прокуратурата, така че халал да е на бащата, галеното ситнче и убиеца на 6 човека. А вие продължавайте да бълнувате за глоба 300 лв съгласно ЗДП. Каква глоба, тук става въпрос за причинена смърт на много хора поради пиянство и превишена скорост ,така че вече играе НК!

140

Анонимен

преди 13 години

Като гледам пишещите само битълси и пърпали тука, Слушайте само Тони Стораро - човекът глас.

139

ISTI

преди 13 години

NEOBHODIMO E V BG KNIJKA DA IMAT PRAVO DA PRIDOBIVAT LICA NAVAR6ILI 21 GODINI I ZADALJITELNO SREDNO OBRAZOVANIE !!!

138

I

преди 13 години

1.3 промила = 3-4 бири.... Мисля, че на всеки се е случвало да изпие толкова, дори и да не е пияница...

137

До 410

преди 13 години

Вина има единствено шофьора. Стига неуместно състрадание. Стига пияни състезатели. И аз не искам смъртта му но единствено той е виновен. Стига сте го оправдавали. Дай сега ти като си карал пиян като малък всички да се напием и да хвърчим със 100.

136

Анонимен

преди 13 години

"Аз се гордея че съм българин!"А такива като тоя пиян криминален престъпник ще гният в затвора и в изолация

135

Анонимен

преди 13 години

"От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор."За убийство на 6 човека, макар и непредумишлено... 12 годинки? Максимум?!? Are u kidding me? Не мисля, че е адекватно наказание, ако наистина е бил пиян, не е спазвал правилата за движение по пътищата и е причинил смърт на 6 човека...

134

Анонимен

преди 13 години

Всички пишещи тука които искате смърта на младия ***,вие като бяхте на неговата възраст карали сте кола в нетрезво състояние(меко казано)? Карали сте,много добре го знам,защото и аз съм карал,но съм имал късмет че не съм причинил смърта на друг.Не го оправдавам нещастника,но и живота му не искам.Вина за този случай има цялото общество ,аз и ти.

133

Анонимен

преди 13 години

Машала 408, пълниш душа и сърце! Срам ме е , че чета и пиша български, ***!

132

Анонимен

преди 13 години

Око за око, зъб за зъб...българина трябва да вземе справедливостта в собствени раце, и да спре да бъде страхливец,....да седиш в затвора е по добре отколкото да си мачакн и натикан в гроба....българина трябва да има цел, кауза и респецт...а това се получава с око за око, зъб за зъб! всички начини са оправдани докато се подобрат нещата....не бъдете страхливци, съзнателно определяите съдбата си за да не ви я определи някои друг! ако знаето какво искам да кажа...

131

fory

преди 13 години

Tribva da se ograichi na mladi shofiori da karat vecher---- s alkohol,droga--da se praviat na antigeroi Niama smisal KAT da gledat kato TELETA vmesto da Nalozat globi na roditeli podtikvashti decata si kam samoubiistvo...Nikakva Ikvizicia ili zabrana niama da Iztrezvi LUDITE KUHI MLADI GLAVI DA NE SE NAPRAVIT NA VELIKI--A REZULTATITE SA TAKIVA ZASHTOTO NIAMA DARZAVNA POLITIKA DA SE SPASI MLADOTO POKOLENIE OT IZTREBLENIE ZALKO E TAZNO E CHE STAVAT VSE PO NEKONTROLIRUEMI I NEMISLESHTI NORMALNO!!

130

FORY

преди 13 години

1.abe chesno kazano vina imat RODITELITE na shofiora i priateliat mu che sa gi pusnali s kola da hvarchat po gadzeta----!!!2.Kvo da go sadiat toia piklio deto e se znae dali shte e palnocenen chovek ako vse pak gospod e go pribere.3.Umirat mladi hora--- obezludiavat se mesta kadeto moze mladite hora da sa ot polza za saotvetnia grad zalko ROditelite na 6-te deca veche niamat normalen zivot.Kakvo da go sadime tozi piklio ima li smisal sled kato vsichko shte se povtori otrnovo niakade drugade

129

тъпанар

преди 13 години

РЕСПЕКТ за 400 аз съм за да се мачкат и трошат глави ...крайно време е вече.

128

тъпнар

преди 13 години

ами незнам какво ка кажа - няма коментар освен че живея в Ню Йорк и тоя пич тука ако се оправи ...няма да излезе повече от затвора! какви 12 одини ? какви 100 000 лв.... абе незнам хора...мен ако питате да му се дръпне шалтера за назидание на останалите като него дето все още цъкат напред назад и се мислят за велики зад волана!

127

Анонимен

преди 13 години

Щом Ставийски е на свобода и го направиха герой, не виждам причина тоя младеж да влиза в затвора! Напротив - От прокуратурата отново показаха среден пръст на родителите на хлапетата и на целия български народ и казаха едва ли не гласно "Духайте го *** - плебеи", като няма повдигнато обвинение към сегашния каскадьор. И няма и да има. Ловя бас, че тоя няма да лежи и ден в затвора ако вземе и оживее. И вместо да блеете като овце и да правите тъжни муцунки вземете малко се ядосайте дами и господа българи овце, докато не са ви изтрепали един по един, докато децата ви са живи или докато дъщерите ви не са ги пратили на магистралата да ги чукат ***, араби и синчетата на политици и чиновници. Къде бяхте повече от вас, блеещите тук като уби Ставийски също такива хлапета? Къде бяха родителите на тези момчета и момичета само преди няколко години при същия такъв случай? В къщи, и блееха , блееха като овце пред кланица, докато не заминаха агнетата им курбан! Защото покорна глава сабя не я сече, да, покорна глава направо я мачкат! И сега - ще поблеете, ще поблеете, пък само след 2 - 3 дни ще забравите и така докато не бият вас или вашите деца. Ядосай се българино! Няма значение за какво но се ядосай - Стани и се ядосай, иначе лягай направо и мри! Пилешки глави - така и ще си идете като червеи от тоя живот, като дори не се борите за себе и си за децата си. Червеят дори хапе като го настъпиш, а вие само блеете. Ядосай се или ***!

126

Анонимен

преди 13 години

"От прокуратурата коментираха, че АКО бъде доказана вината на шофьора ... " Значи смятайте тоя няма да лежи и ден в затвора ! Пък и защо? Щом Ставийски е на свобода и си кара, защо пък да влиза тоя?

125

Анонимен

преди 13 години

Сега ще почнат едни сърцераздирателни статии и предавания в стил - Горкото момченце.. Вие знаете ли колко му е тежко, че убило 6 - *** и осакатило още двама. Спомнете си как Ставийски го направиха герой !

124

sevcan

преди 13 години

moite siboleznovania na blizkite na zaginalite deca po4ivaite v mir