213

българин

преди 13 години

Дали щели да яхнат коня пак БСП или ще продължат да ни душат ГЕРБ - ето да каква "дилема" я докарахме, *** български "избиратели".Ще почна да се чувствам по-добре, когато се увеличи не емиграцията а смъртността на българите. И без това *** и *** ви се качиха на главата. ***, *** заразена от комунизъм ***.

212

gtf

преди 13 години

...като се има в предвид и западната анти-българска насоченост на сините. Бъ Бъ за тва спечели изборите, щото хората искаха промяна - е такава има ..ама към по-зле.Сега няма да е учудващо ако хората не гласуват - просто няма за кой..

211

антиЕС

преди 13 години

Никакъв *** не става ни от единия, ни от другия

210

Анонимен

преди 13 години

Съжалявам! Леденика вече не е на мода! Специалистите по масирани инфаркти също!

209

gtf

преди 13 години

Управление, като това на герб (ако може да се нарече така бездействието в последната година) не ни трябва! То не бе ПР,не бе акции, не бе чудо - резултата: - жизенноважните реформи не са направени, дребния бизнес е почти унищожен, комунистите (едрия бизнес) вдигат цени и трупат печалби, монополите мачкат на ред, всичко си върви по течението, Съ Дъ само се чуди от де да напълни хазната. За да доиш овцата трябва първо да я нахраниш !Вече се чудя дали *** не са по-малкото зло ....

208

до 193

преди 13 години

Къде да влезе ...СДС с 0.001%?Те са като *** ,никой не ги иска ,а те се сърдят постоянно ,ама за какво ....?

207

203

преди 13 години

az pa na teb she ti dam golqm neobrqzan dano dupeto ti e zdravo 4e ina4e losha rabota

206

Анонимен

преди 13 години

Какъв Станишев бе?Тююю, *** и недоклатените червеногашляци!

205

Знаех си аз

преди 13 години

Гордостта на Музея на пенисите в прочулата се с вулкана си с непроизносимо име Исландия е 170-сантиметров *** на кашалот, който е и най-голямата атракция е него. Теглото му е 70 кг.Най-малкият член, изложен в музея, е на хамстер - дълъг е 2 мм и трябва да се гледа под лупа.

204

Анонимен

преди 13 години

Големата мечта на Серьожата е Бойко да му диша във врата.Дано му се сбъдне!?

203

33

преди 13 години

Имате право на свободен избор. Ето ви две яйца и си изберете две от тях.

202

до 198

преди 13 години

Браточка ,според теб ...ГЕРБ и БСП са лошите ,а ОДС и ДСБ са с по 0.002% ,та питам ТИ от кои си ?

201

д-р

преди 13 години

Социолозите стават все по-точни: научно доказано е, че *** и откачалките у нас са около една четвърт от населението. Естествдено е това да е и електората на ГЕРБ - та на нормален човек косата му се изправя, само когато чуе за тая банда от мутри, мошеници и неграмотници!

200

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Това са поръчкови "проучвания". БСП бяха няколко пъти на власт и без малко да ликвидират държавата. Да пази Господ от тия. Защото ако пак се докопат до властта нашата държава ще бъде заличена от картата на света. Никой народ не е видял добро от комунизма. А освен това БСП са най-големите българомразци и туркофили и съюзници на ДПС. Забравихте ли как щяха да ни уморят тройната коалиция. Всички трябва да сме единни против *** БСП и ДПС.

199

ivan

преди 13 години

Нещо много влюбено се гледат :) А на Станишев може да му предложим работа ,като катерицата в рекламата за снакс ( Е-еее с масло,иииии с кашкавал)

198

българин

преди 13 години

Ето, до къде я докарахме, мръсни български ***, дето сами се наричате хора, граждани, деммократи, социалисти и т.н. Нищо друго не сте, освен най-долната *** на света. Вижте се, сред кого "избирате" - все мръсни червени гадини - Боко, Цецо, Кунева, Плевналиев, КриСТАЛИНа. И "социолозите" ви са същите - "ГАЛЪП" (А. Райчев, сина на Венцел Райчев).***, ЖАЛКА ***, КОЯТО МЪРСИ ИМЕТО БЪЛГАРИ!

197

bobo

преди 13 години

. tova e pologenieto.

196

MURDOC

преди 13 години

Dnes bg НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ всички знаем че Стани Гей Шеф не активен, а пасивен и по вероятно е да си мечтае Бойко да диша в неговия врат. Станишко е отдавна влюбен в мъжествения Бойко ,но не иска да си го признае .

195

антиЕС

преди 13 години

Вие още ли се вълнувате от тия двамата??????????????????????

194

Анонимен

преди 13 години

196Аналогиите с личните ти усещания и тези на Моника Дянкова-Люински и Дим Дуков са само за твоя употреба! Не ги проектирай на другите:)