13

Алекс

преди 13 години

Този човек ни вътри всичките!

12

До 7

преди 13 години

Грешиш,от партийната му книжка е!И той е член на БКП!

11

Анонимен

преди 13 години

Къде е дипломатче нр.1 ?

10

Jolly Roger

преди 13 години

Това е като някакъв латиноамерикански сериал. Що не си скъсат по една маргаритка, обича ме, не ме обича? Шутове.

9

възмутена гражданка

преди 13 години

Как е възможно външния министър на България да нарече този човек *** в национален ефир .Такова падение и скандално поведение не подхождат на един дипломат.Нямам думи да изкажа възмущението си.Това вече минава всякакви граници на нормалното.Как ще ни представят пред света тези политици с толкова вулгарен и просташки език.Крайнно време е да се реагира остро на такива скандали,накърняващи човешкото достойнство.Господин Младенов, срамувам се от вас.

8

Анонимен

преди 13 години

Да се запиши в Бюрото по труда!Да не изпусне срока!Да си взема помощи поне!

7

Анонимен

преди 13 години

До 4Тази му е от комсомолската книжка, проблем?

6

?

преди 13 години

Това правителство ли е или някакви хлапета от детската градина?

5

Анонимен

преди 13 години

Метлата си е за всички от властта, но Николайчо Младенов ако е мъж, а не това, което е, трябва да се завре вдън земя - инфантилни, пубертетски изцепки по адрес на президента на страната, категорично нарича "***" хора, свързани с въпрос, за който не знае нищо...Жалка картинка е "първият" дипломат на държавата. Ама каквато държавата - такива и дипломатите й.

4

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Ама тая снимка от къде я намериха не е актуална, сега е плешив!

3

GOSHO

преди 13 години

*** КИСЕЛАТА БОЗА ДЕТО СЪТВОРИХА ТИЯ

2

Анонимен

преди 13 години

Програма на цирк Балкански:17 март - Генералният директор на ЛУКойл Валентин Златев е присъствал на преговорите за Белене 1 април - На среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!5 април - С подписа си за АЕЦ "Белене" шефът на НЕК е подкрепил руските интереси. 5 април, малко по-късно - Трайчо Трайков: Красимир Първанов надхвърли дадените му правомощия при преговорите за АЕЦ Белене Уволнявам го! 5 април Бойка още се гримира и учи реплики преди да излезе да пее на сцената.6 април - Подписаните документи за АЕЦ "Белене" са били съгласувани с вицепремиера Симеон Дянков... Това каза уволненият директор на НЕК Красимир Първанов.6 април, малко по-късно - Изпълнителният директор на НЕК Красимир Първанов не е уволнен по настояване на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков, заяви Борисов6 aприл, още по-късно - Борисов застана зад подписването на анекса, който задължава България да започне строителството на АЕ

1

Анонимен

преди 13 години

Абе тия до кога ще ги гледаме още.