45

ПРОСВЕТЛЕНИЕ

преди 13 години

до ЗАТЪМНЕНИЯ и как точно ще свалиш цената на бензина, като премахнеш всички партиикак ще го поставиш новото начало, петролен кладенец ли ще изкопаеш? или пари ще напечаташ и ще раздаваш на калпак?от такива като тебе сме на това дередже, шушляци *** дето си мислят, че ще цъфнат и вържат, само партиите им пречат.че и останалите хамсалаци плюсове слагат...Боожее събери си вересиите

44

27.03

преди 13 години

До ЧукундуpПисна ми от ГЕРБави ***, който се опитват по чисто МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКИ начин да омаловажат далаверата на ПРЕСТЪПНОТО ГЕРБаво правителство !!!!Защо не спретнат една ревизия на Валъо Златев и да видим колко е печалбата на Лукойл от горивата...А след това ревизия на приватизациония договор...Но няма да стане, щот бат ви Валъо плаща на ГЕРБ !!!!

43

сссс

преди 13 години

БСП=Българския съюз на *** кво предричат не мисля че някой го интересува.........И кой ще гласува за вас бе ***???Кой са тия ??

42

Нико

преди 13 години

Винаги когато си мисля, че в БГ няма на къде по-зле да става и все се намира по нещо да ме опровергае.БСП ако си мисли ,че за 1,5 забравихме шитовете дето забъркаха мн се лъжат!

41

ssss

преди 13 години

Е това са предателите на съвременна България.......И ако кабинета падне,кой ще състави правителство?? Вие ли бе смешници...ГЕРБ пак ще са първа политическа сила.Др.е въпросът че никой не е готов за предсрочни избори......Да *** палячовците ви

40

Марк

преди 13 години

Еййй, то бива ,бива , ама тази наглост вече е прекалена.....Комунистическите престъпници, радетелите на диктатурата на пролетариата, провеуждалите 45 г. класова борба и чистки срещу идеологическия и класов враг се загрижили за демокрацията!Цялата тази шизофренност на БСП е воденичния камък, който не ни позволява вече 20 г. да скъсаме с комунизма! Лошото е че има чугунени мозъци, които гласуват за тях /и не са само пенсионери/!Поне не позволявайте да се пришият към протестите!

39

MM

преди 13 години

До всички протестиращи в неделя - вече сте жертва на БСП!! Станишев преди няколко месеца обеща протести и с помоща на дружките на Гоце в Лукоил ви изкара на протести!Както сами докарахте ГЕРБ на власт така сами ще закопаете още повече държавата като върнете Станишев и това *** на снимката отново на власт!Светлината в края на тунела е отражението в зъбите на широките усмивки на тези ***!!!!

38

Анонимен

преди 13 години

ако не ни управляваха такива *** нямаше да се топим по - бързо от лед през април

37

МикоУ Маус

преди 13 години

Айде, пък като падне ГЕУБ ше ви чеупя пиуе със зеуе

36

Анонимен

преди 13 години

Краят на годината е много далече!Не вярвам "*** мат,риял" да изтрае до тогава!!!Но това не значи,че отново БКП,БСП,ДСБ и себеподобни,ще "яхнат вълната"!!!

35

Анонимен

преди 13 години

Бойко ни каза,че ще управлява три мандата. Изобщо не се шегува. Ще скроят някоя манипулация и ще наложат извънредно положение, но той властта няма да даде. Гответе се за силово задържане на властта.

34

ТДК

преди 13 години

Червени сънища сънува министъра-*** Мишо ......

33

Анонимен

преди 13 години

Ако ще да ни управлява Светият синод - все едно по важно е да живеем нормалто а сега не е така

32

Чукундуp

преди 13 години

- 30, ъхъм!Не са чели Винету, чели са само кройките на списание "Burda"

31

алекс

преди 13 години

По-добре ББ да се изживява като господ, отколкото СС като никакъв. Малко ли ви бяха 22 години, та не разбрахте, че комунизма не води до нищо добро...Пожалавам на всички да се редят по 1ч на опашка за кисело мляко (справка - с купони - 90те..) или пък да се реди и да гледа по витрините и да няма нищо в джоба си (справка - 97ма)

30

wiktor

преди 13 години

Няколко факта:- цените се вдигат заради кризата, която е обхванала целия свят, правителството няма нищо общо с това- бензина поскъпва заради ситуацията в Либия, отново нищо общо с правителството- ГЕРБ секна далаверите на БСП, затова се вади компромат след компромат и се прави постановка след постановка- ГЕРБ ще спечели не само местните и президентските избори, но и следващите парламентарни, защото това е единственото правителство от '89-та насам, което прави нещо и това се вижда от нацията.

29

Анонимен

преди 13 години

То , че ше има ше има- на 27ми се почва чистката. Ама не разбирам като ще махаме едни комунисти защо другарите им дето са се записали социалисти се бутат пак. Няма само да ги менкаме. Всички *** вън, барбар с охранителите им.

28

Анонимен

преди 13 години

И на Миков му секна далаверата на ГПП кулата.

27

27.03

преди 13 години

Това е датата на която трябва да покажем на МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ кой им плаща заплата !!! Ние им плащаме заплатите !!! А Валъо Златев ги спонсорира кой има приоритет ние или той....Като не ще Боко да му намали печалбата и да направи ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на Лукоил да хваща пътя....Има много по кадърни от него който могат да управляват...А и са чели не само Винету !!!

26

Анонимен

преди 13 години

Червената наглост край няма. Хората не са толкова късопаметни, ама те се пробват - ако мине номера.