389

al

преди 13 години

направо да ни наредят в редица на жълтите павета и да ни гръмнат още сега. Защо да живея в страх кога ще стане!?!?!

388

ChM

преди 13 години

Дойде ми идея как да оцелеем и след тази новина. ВСИЧКИ ДА ПОДКАРАМЕ КАРУЦИКонят чува по-добре и няма да отнема предимството на НСО. Ако ще стрелят то ще е по ОПАСНИЯ КОН. После Бриджит Бардо ще му завре пистолета кьдето трябва. Решаваме проблема с горивата.С каруците ще минаваме през бензиностанцийте само за да се изакат конете.

387

Shosholinka

преди 13 години

Все е било диктатура, но такава не е имало до сега. Тъпчат ни, крадат ни, убиват ни и нас и децата ни. Тотален разпад на държава. Защо стоим и си траем, кого чакаме пак да ни освободи....

386

Анонимен

преди 13 години

къде е младежта,бъдещето на българия,от която се очаква много,да се бунтува,да протестира,ако младите се надигнат ще имат пълната подкрепа на по възрасните,това се говори на всякъде по кафета ,магазини,но явно младите са само *** и наркомани и за друго не стават

385

boby

преди 13 години

Следващия инцидент с коли на НСО го виждам така: "Гардове на НСО простреляха опасно животно докато шофирало безразсъдно и се опитало да се вреже в кортеж на НСО с автомобила си. Впоследствие се оказало че животното е неизбръснат и неподстриган господин, който кротко си карал москвича с 40 когато кортежа се е врязал в него"...

384

Елена

преди 13 години

То какво се оказва- аз както си вървя по тротоара с двете ми деца, мога да се сторя страшно подозрителна на гард в колата на светофара? Ще рече- абе тая много ми мяза на атентаторка- самоубийца с експлозив в чантата! Ще рече- тази ще посегне терористично, ще знаете! Я, за по- спокойно тази да я смъкна долу- тъй и тъй всичко може! Много ми е интересно как така е минал тоз маразум като закон, без хората да разберат за него- просто ей тъй се пръкна?!

383

Анонимен

преди 13 години

Интересно тоя Аньо за какво е бързал,май много филми е гледал тоя комунист.

382

А-86

преди 13 години

Аз тоя го мислех,че е много ***,ама той се оказа *** като ***....Както са казали ***- Шаро бара гуги нанай!!!!(Голяма глава акъл няма)

381

антикомунист

преди 13 години

,,Искам си комунистите на власт+царо+турците+ЛОСТОФ и МАРТИНЧО,защото съм мазохист и искам още 20 години да ме мачкат и крадът,да карам по мизерни пътища.Децата ни да живеят в мизерията България,или да емигрират завинаги и да ги виждам само за Коледа.''Тази криза не е от Герб а е световна с малката разлика,че горепосочените партии съсипаха ВСИЧКО и окрадоха държавата и не и останаха иструменти да се бори с тази криза.Пак бих гласувал за ГЕРБ никога повече ,бсп,дпс,сдс,дсб,ндсв.

380

Dido

преди 13 години

Абе вие толкова ли сте глупави наистина????Променя се правната уредба на използването на оръжие от НСО - от вътрешни правила към нормативен акт.Да не мислите,че досега НСО са ходили с водни пистолети и не са имали право да стрелят?!?!До сега са използвали оръжие по някакви хвърчащи листчета,сега това ще има законова основа,което е в интерес на всички. Хвърлят ви една партенка и се почва плюене и оплакване ....баси народа......

379

Анонимен

преди 13 години

Някой тук се опитва да ни промива мозъците.Дейностите с оръжие са били уреждани с нормативни актове,а сега е създадена наредба,приета от правителството.Това,на първо четене.

378

Porazen

преди 13 години

Малко ли инциденти предизжикаха коли на НСО само в рамките на няколко месеца, та сега и стрелба ще откриват. Аман от слабоумие !

377

Анонимен

преди 13 години

Е това беше,кой ял ял,кой с.....,с....

376

Анонимен

преди 13 години

да ди ще си плащате за изхабения патрон

375

Sekira

преди 13 години

Точно така НСО, продължавайте в същия дух. Сега вече няма само да биете жените (помним този случай да!), а направо ще ги разстрелвате с оправданието, че тя била мафиотка и извадила ... чанта към вас. Страхотни се суперменовци. Ама то и вашата ще дойде. Тогава и оръжията няма ви спасят!

374

Риба Меч

преди 13 години

И сега какво? Ако не им направя път на джиповете, ще ме стрелят, за по-евтино, да не си повреждат колите.... "ако преценят". В съда ще обясняват, че да ме застрелят им се сторило за подходящо в ситуацията..... Не усещате ли как ни навират все по-дълбоко в кучия ***?

373

77777

преди 13 години

По-просто казано джигитите от НСО вече ще имат право освен да ни изхвърлят от пътя и да ни застрелят. Аман от демократи, аман от демокрацията!

372

67

преди 13 години

значи ако някой им "пречи" могат без проблем да го гръмнат, а защо АЗ ако някой влезе в дома ми да краде да немога да го гръмна ами ще съм даже подсадим и ще гния в затвора че защитавам дома си.значи за едни може за други неможе и ако така я караме никога няма да се оправим.този народ трябва да вземе вече да се събуди стига сме търпяли да ни тъпчат.

371

Анонимен

преди 13 години

След като вече две години не успяха да ни унищожат с разединяване и мизерия идва сезона на отстрела. Мутри без стрелба не могат.

370

сократ

преди 13 години

Плюехме по площадите,че комунистите убивали без съд и присъда.Убиецът на българския народ Бойко бандита разрешава и масовите разтрели по пътищата. Кой преценява дали да те разтрелят или не.Щом плюеш властта на Боко,ще ми - нат две коли на НСО и те разстрелват.Така са преценили.Те са полицай,следо - ватели,прокорори,съдий и екзекутори.Един бадит вкопчен във власта ще убива всеки изпречил се на пътя Му.Закона защитава живота на всеки гражданин и под-законов нормативен акт няма такава сила.