59

Боко Боко

преди 13 години

ЕЕееее много сте неблагодарни софиянците .как да реша проблема с кучетата като аз ги ловя ветеринарните ги пускат.

58

Анонимен

преди 13 години

Ама тя ли ще е кмет след 3 години?Нали избори идват?Какви обещания с чужди пити прави?

57

СОФИЯНЕЦ

преди 13 години

ЕХ И ЖЕНИЦАТА С ФЪНДЪЦИТЕ ИЗПРОСТЯ ПО ГЕРБЕРСКИ

56

Анонимен

преди 13 години

Аз реших моя проблем с гласуването. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

55

Боко Магистралата

преди 13 години

Какво ви интересуват намалелите заплати, тройният скок на цените, идващата хиперинфлация, мутро-полицейщината, СРС-та, далаверите в земеделието, и кучетата убийци които дебнат покрай детските градини?Важното е, че за 2 години сме изграждали общо 7 километра магистрали и сме отворили 15 нови мола в София.

54

Анонимен

преди 13 години

Тая е сигурна , че ще е кмет още поне един мандат. Тогава защо да има избори! И за да се реши проблема със Софийските кучета , трябвало да се реши в другите общини. Тая си мисли , че и кучетата в провинцията са тръгнали да стават софиянци / като няя/

53

анти-пес

преди 13 години

Аз редовно ги обстрелвам псетата около моята къща... и нямам проблеми

52

Анонимен

преди 13 години

Тия кухи глави до три години ще решат въпроса с хората. Няма човек-няма проблем.

51

nqma

преди 13 години

da ama ne

50

възмутен

преди 13 години

"До 3 години решавам..." Че ти там ли ще си? За нищо не ставате от ГЕРБ! Пълна каша! Само рекет и изнудване на обикновения човек! Работа - НУЛА! Социална политика - НУЛА! Грижа за човека и държавата - НУЛА! Закрила на корумпирани и явно доказани "политици" с доходи с неясен произход като министъра на вътрешните работи, председателя на Столична община, Фидосова и т.н. и т.н., лобиране за определен кръг от хора и фирми...Фандъкова, приготви се за звучен шамар ра изборите!

49

Чукундур

преди 13 години

Кой ще я търпи тая още 3 години? Аман от тая ГЕРБава наглост!

48

Бродилово

преди 13 години

вижте в гугала:Езическият обичай "Тричане" или "бесене" на кучета отново се проведе в странджанското село Бродилово.ЕВАЛА!!!Аз съм за избиване на всички глутници песове в София.

47

НАДИН

преди 13 години

Куче влачи рейс...диря няма,няма.......

46

aaa

преди 13 години

решава проблема но друг път. както решиха и проблема с ***.

45

Диана

преди 13 години

Ако цели три години и трябват,за да реши проблема с кучетата,тогава за останалите проблеми на София ще и трябват 300 години.

44

мухала

преди 13 години

цялата ни мара втасала, държавата цъфти и зафръзва, боко лее сладки думи от екрана или ни гледа лошо се едно току се е насрал яко в гащите, по надолу по веригата същи боковчета ама от по дребен калибър, ръсят простооти и лъжи, та на този героичен фон, на туй добруване и просперитет, сал един проблем остана, кучетата в софия, и ся ко ша праим овен боко като го катурнат да обяви че псетата са виновни за провала на неговото управление, те са изкрали парите и са уморили хората и тогава да ги запрът

43

1

преди 13 години

Фандъкова явно има много свой човек в "Екоравновесие" и му дава зелена светлина за крадене още 3 години- теоретично, ако може да се закрепи на поста си толкова, а после- трева да не никне- все им е тая.

42

!?!?!

преди 13 години

Едва ли ще можеш, да го решиш, другаркЕ учителке.За това ти трябват освен възможности и НОВ МАНДАТ,който няма да получиш.Единственото кметско задължение,от което реално разбираш(по диплома) са детските градини.Но сътвори такъв хаос с приема-дискриминационно-корупционна точкова система, че и най доброжелателните и състрадателните няма да гласуват за теб и гербера ти.Не вдигай лозунги-къде си дремала до сега?Разходи се пеша из София и виж какви ги насрахте-остави метрото-цял народ го строи от68ма

41

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да плащаме данък сгради и смет след три години, когато се реши проблема с кучетата.

40

Е...?

преди 13 години

Е как ще е намаляла двойно бройката на бездомните кучета? Сигурно съм перманентно пиян и ми се струва, че кучетата от преди 5 години са се удвоили около блока ми. Или сме някакво изключение... ЕДВА ЛИ!