22

Анонимен

преди 13 години

21 - То от ГЕРБ и Атака само за бой мислите:) Нали сте си простаци:) Какво е виновно детето, че казва истината! Или искаш да лъже, че му е добре в "стабилната" държава БГ:) Дорои децата разбраха що е туй БГ под ръководството на Тиквов:)

21

Анонимен

преди 13 години

Хихихихихи! "Завърналите се: Видяхме ужас" Те сега ще видите какво е ужас и диктатура! Ще ставате и лягате с Боко и Цвъцко, ще плащате без да потребявате и то по солени цени:))))

20

Анонимен

преди 13 години

и аз го гледах това... Ако му бях баща на това лапе, направо да съм го скъртил от бой още на летището... кюрдче

19

Ананас

преди 13 години

"Завърналите се: Видяхме ужас!" В същност, завърналите се не казаха такова нещо, само една истеричка с палтенце на леопардови шарки пискаше. А едно малко момченце каза: "Кога ще се връщаме? В България не ми харесва!"

18

Анонимен

преди 13 години

17 - Ти *** ли си или и това те ласкае:)

17

Анонимен

преди 13 години

Въх малее! Колко демократи са се събрали тук рано сутринта:) Пък стигат дотам, че да призоват, че най-добрия арабин е мъртвият арабин! Ей! Големи демократи бре! Да ва имам в сульовците заспали:) Кой ви бръсне за сливи бе!:)

16

индже войвода

преди 13 години

тия, които са защитавали режима на кадафи не е трябвало да ги качват, а да стоят и да го пазят

15

аз

преди 13 години

Не знам имате ли представа какви хора са арабите, но всички тези приказки за демокрация в арабския свят са направо смешни. Ислям и демокрация са две различни неща. Защо ли ми се струва, че отново всичко е сценарии като Ирак и Афганистан... Дори и децата вече знаят, че там Америакнците се провалиха ужасно в опита си да прокартат тяхната демокрация.... в целият този цирк страдат само невинни хора.

14

wiktor

преди 13 години

Долу Кадафи!

13

някой

преди 13 години

Абре, *** организъм, нали ако бяха твойте роднини/близки там щеше друго да пееш.Дори няма да си направа труда да продължа с коментара, то се е видяло че си наказан да бъдеш ***.

12

онбашията

преди 13 години

е, изглежда кадафито ще успее да задържи положението, като с това много ми се издига в очите и застава редом до китайците, които смазаха зараждащата се седерастия на тянанмън.

11

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ ,КОИТО НЕ СА БИЛИ В ЛИБИЯ СИ НЯМАТ И ПРЕДСТАВА КАКВО Е ТАМ,ТАКА ЧЕ ДА СИ ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ!!! БИЛ СЪМ З ГОДИНИ В СИРТ. ПОСЕЩАВАЛ СЪМ И ЗАТВОРА В ГРАДА ЗА ДА ПРЕГЛЕЖДАМ ЗАТВОРНИЦИ. НАЙ-ДОБРИЯ АРАБИН, Е МЪРТВИЯ АРАБИН.

10

до аз

преди 13 години

Той че Кадафи трябва да падне е ясно и на децата.

9

У ЛИБИА Е СПУКОЙНУ!!!МИСЛА КАТУ *** ИЗГОНЪТ И МЕН *** БАЛГАРИА С БУНТ, ДА ОДА ДА ЖИВЕЯ ПРИ КУЛЕГАТА КАДАФИТУ...ТОЙ Е МНОГУ ПУ-УМЕН *** МЕН!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БУРИСОФ!

8

Анонимен

преди 13 години

Тъкмо мислех да дойда в България за една две седмици и виж организирали безплатни полети от Либия. Дали ще ни върнат после обратно, пак безплатно?

7

аз

преди 13 години

Снощи към полунощ говорих с маика ми, тя е на около 100 км от Триполи. Каза, че "всичко свършило и сега всички празнували". Кадафито остявял Бенгази на протестиращите и щяло да има ново административно разделение в Либия. Защо никоя медия не съобщи за това??? Дори в речта си вчера следобяд той казва, че оставя Бенгази на народа му. Има много противоречива информация. Майка ми каза, че щяло да има 5 дена празници.... Много им се иска на някой хора да падне Кадафи и в Либия да влезе чичо Сам...

6

Toranaga

преди 13 години

Както и се очакваше , всички медии са неадекватни, вместо новини -пускат слухове. А съдбата на давещите се е в собствените им ръце...

5

Анонимен

преди 13 години

С нашите пари спасяват разни хорица, които казват, че било безопасно там, ми защо се връщате бе!

4

Анонимен

преди 13 години

За какво ли ги спасяваме след като пак ще се връщат в Либия.

3

anonimen

преди 13 години

hei tova med sestrite vlibia stanaha golemi komentatori k;;;i ik;;;;;e