202

!

преди 13 години

Подозирам, че най-лошото тепърва предстои. Либия ще се разпадне, но това вероятно ще е съпроводено с много жертви и интриги от страна на племенните вождове, като главното е "кой ще държи контрола над нефтените полета".

201

DN.

преди 13 години

ZAGLAVIETO E GLUPOST. BALGARITE TAM JIVEAT SUPER DOBRE I NE ISKAT DA IDVAT TUK,zawtoto sa uvereni v POBEDATA na KADAFI. BEZ Kadafi LIBIA e zagubena...

200

сега

преди 13 години

кат видете цените в бг ще разберете квое ужас и пак самолетчето обратно

199

до 193

преди 13 години

"Не в Либия ,а тук трябва да има бунтове"! Ами всеки народ се бунтува както може,българите по интернет!

198

чудно е

преди 13 години

Голямата загриженост -фалшива разбира се - за българите.които живеят в Сърбия,Гърция,Румъния в Руската федерация че били подлагани на асимилация - оооо жалки същества сме - тези българи живеят много по добре там в които държави се намират - имат и работа и пенсии с които да преживяват и над тях не се извършва ГЕНОЦИД както над българите,живееши в т.н.все оше България.ПОГРИЖЕТЕ СЕ ГОСПОДА,ЗА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ТУК В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ УМИРАТ В МИЗЕРИЯ - СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА -

197

basi

преди 13 години

Там си видяла УЖАС сестро - тука ще видип ШОК - от безработицата,от мизерията при която живеят голяма част от хората - ЩЕ ВИДИШ ИСТИНСКИ ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА - казват Испания,Португалия,Ирландия,Гърция били пред фалит и все ги подпомагат ЕС - В гЪРЦИЯ НАЙ НИСКАТА ПЕНСИЯ Е 500 ЕВРО а тук колко е тук не във фалит ами пред унищожаване е държавата и затова никой не го е грижа за народа - освен да краде за себе си и за близки и приятели.

196

Ал

преди 13 години

Истинският ужас ще настъпи след свалянето на Кадафи! Либийците не са нация, а съвкупност от племена , често враждебни едно към друго. Единствено желязна централна власт може да контролира ситуацията. И борбата там не е за демокрация и човешки права, а за това кое племе ще се добере до властта и огромните потоци от петродолари. И ще последва тотална гражданска война,която ще доведе до разпад на Либия на отделни племенни държави.

195

bez

преди 13 години

"Видях ужас", бе краткият коментар на медицинската сестра Поля,..." Znachi tam vse oshte ima medicinski sestri. Sled vsichko, koeto se sluchi predi nyakolko godini? E posle da niama uchudeni.

194

анонимен

преди 13 години

Освен коментариите за самата статия, прочетох и много мнения, за това какъв лош народ сме били...Всъщност, няма лоши народи! Просто ние бяхме поставени на ръба на оцеляването вече 21 год. Какво искате? Как ще се измени психиката на всеки човек за това време и при тези условия? Добре е, че все още мърдаме, че и чувство за хумор имаме!!! А колкото, за това,че сме мрънкали...нямате си представа, как и за какво едни англичани мрънкат,-за времето, за редкия сос към месото...тъй,че-да не се плюем,моля

193

edelvays

преди 13 години

V momenta teche preskonferenciya na turskiya vunshen ministur - do momenta sa evakuirani 5099 turski grajdani .Ob6to rabote6tite tam bili 25000 !

192

Анонимен

преди 13 години

браво бойко ти нали прати самолети, а те дали ще се преберат тяхен проблем. какво е полужението не знаем, но турция изпрати ферибот с военен ескорт

191

до 179

преди 13 години

Как ще разбираш? то никой не разбира как си позволяват така нагло да ни крадат и ние нищо да не правим. В същото време ,тук хорица ( платени или просто ***) спамят масово темите за да се размиват и отминават смислените постове.

190

Анонимен

преди 13 години

Вижте сметките за парно - за м.Декември за две стаи платихме 164 лева, за м.Януари - за същите помещения 260 лева, това прави нарастване на сметките не с 5-6% както обяви топлофикация, а 58 %.----------------- Що не си държа крановете на парното затворени като през декември, ***?Това че една вечер си платил 100 лева в кръчмата, а другата 200, не значи че пиенето е поскъпнало, а че си изпил два пъти повече.

189

Ай ся де

преди 13 години

До 191.Защото и на тях ай ся долу гащите ха ха хааа.

188

Ай ся де.

преди 13 години

До Виктор номер 14.Доло на *** гащите ха ха хаааааа.

187

Анонимен

преди 13 години

Ужас в Либия, а тука какво е? Вижте сметките за парно - за м.Декември за две стаи платихме 164 лева, за м.Януари - за същите помещения 260 лева, това прави нарастване на сметките не с 5-6% както обяви топлофикация, а 58 %. Не в Либия, а тук трябва да има бунтове!

186

Ив до 190

преди 13 години

Лошо Няма! Истината е че не е приятно да си заобиколен от постоянно мрънкащи хора.

185

11

преди 13 години

Току-що гледах клип от посрещането на сънародниците ни. Не само не говорят за "ужас", но сякаш са ядосани, че са се върнали временно. При това казват, че опасност има единствено нощем, "Либия е рай, и то в сравнение с Калифорния", "обстановката се нормализира", "каквото беше, свърши", "Триполи е зад Кадафи" и т.н., ит.н. Защо ИЗОПАЧАВАТЕ, ДНЕС.БГ???

184

Анонимен

преди 13 години

189 - Че какво лошо има да знаеш истината:) Всъщност ние също не знаем дали въшето присъствие тук ще бъде за добро:)

183

Ив

преди 13 години

Като ми домъчнее за България и Само като ви прочета коментарите, носталгията ми тотално се изпарява!