36

ааааа

преди 13 години

АЛА БАЛА СЪРБИТЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЕВРОСЪЮЗА СЪС ИЛИ БЕЗ БЪЛГАРИЯ,МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ Е 300 ЕВРО А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 400 ЕВРО.САМО СЕ ПЕНИ ТОВА ***.ДРУГИЯ ПЪТ ПАК ЩЕ НИ СПРАТ И НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ИМ КАЖЕ И ПАК ЩЕ СИ ВЛЯЗАТ В ЕВРОСЪЮЗА.

35

Свободна Европа

преди 13 години

Какво се пените само по форумите - хайде утре пред сръбското посолство по случай честването на Левски.

34

Анонимен

преди 13 години

да не би да искате да им обявим война?

33

Чукундур

преди 13 години

40Не Младенов е имал среща със сръбския посланник вчера а заместника му. Младенов само е плакал в страницата си във фейсбук.

32

Радио Ереван

преди 13 години

Попитали Радио Ереван "Дали е истина , че министърът на ВнР на България е поставил въпрос за членството на Сърбия в ЕС?" и отговорът на Радио Ереван бил: "Как може да бъде истина нещо , което не се е случило". "Николай Младенов разказал, че вчера е имал среща с посланика на Сърбия.Посланикът тогава му казал:"Говори си , изобщо ни ми пречиш"

31

kitaec__

преди 13 години

Що за глупаво заглавие.До сега правителството на Герб заедно с Гоце,продължават да се дупят нса Сърбия и Македония

30

Гацо

преди 13 години

ГОЛЯМО ВАЖНО ИЗВИКАЛ ПОСЛАНИКА . Николайчо знае ли че на унгарската граница ни викат евроцигани и се държат с нас като с животни винаги май не ?Мкаденов е време да здава поста и да се маха той не е никъкв външен министър а чужд разузнавач . До сега трябваха да изтеглят поне 3 пъти посланиците ни от Сърбия и Македония и да има 5 вербални ноти . Всичките ни съседи се държат с нас одвратително с малко изключение Ромъния и Гърция която пусна новини на помашки . Или се събодете или се махаите

29

Петко Чапаев

преди 13 години

Гледах по БНТ парламентарния контрол и чух добре двете тези - и на В.Сидеров и на Н.Младенов.В интерес на истината и двамата бяха обективни,дори бих казал леко ме разочарова Волен,който иначе много бързо се пали на тема"Сърбия" и "Турция".Че държавата ни следва да бъде на мястото си е ясно като бял ден,и тук умереният дипломатичен тон на Н.Младенов ме изненада.Знам едно -ако искаш да те уважават,/особено когато това е между държави/ бъди и дипломат,но и непримирим борец с ментетата балканци

28

Анонимен

преди 13 години

Според мен трябват още 20 год на Балканите, повече населени да дойде от З. Европа и евентуално тогава може да се доближим до техните /зап европейски/ ценности. Иначе министъра добре е постъпил, а без такива като Волен не може. Нужни са на всяка нация.

27

972

преди 13 години

spoko,na6to ne se gubi.tova koeto e bilo balgarsko,pak balgarsko 6te bade.a srpskite okupanti ne vajat pred GOSPODA-BODA NA6EGO.

26

Анонимен

преди 13 години

Бачо е нафанал ракията и вече почна да обединява България.След още 200-300 гр да му мисли Турция.

25

Nerealen

преди 13 години

Дали комунистическата издънка Младенов ще има топките яко да се озъби на сърболята и да ги заплаши или да се държат прилично с нашите или ЕС през крив макарон!!! Защото Цачева вече веднъж им обеща нашата БЕЗПРЕКОСЛОВНА подкрепа, обич и бащенска побутка за ЕС!!!

24

пешо

преди 13 години

Или сърбите си направиха поредната гавра с нас.

23

Чукундур

преди 13 години

Понеже днешния случай на недопускане на българи в Сърбия не е прецедент. Преди 2-3 месеца сърбите пак бяха спряли автобуси с българи - тогава бяха Атакисти отиващи на честване на годишнина от Ньой. Преди това пък спряха кола на БНТ и им иззеха букварчета, читанки и флумастери, които те са носили да подарят на българските деца от Босилеград.Младенов с нищо не е по-различен от Калфин или от Паси!

22

нациoнaлист

преди 13 години

Бачо, OXPИД да си вземем, Босилеград e мaлко!

21

Admin

преди 13 години

Ей тъй администратор!

20

Чукундур

преди 13 години

Че кой ти работи? Аз го правя за удоволствие. И като си такъв защитник на Младенов, кажи ми кога този е защитавал българските национални интереси? Ама да ги е защитавал твърдо, като истински министър, а не да пудри меки китки.

19

mind twist

преди 13 години

"***" бегай, че работното време на драскачите свърши

18

Чукундур

преди 13 години

Младенов удари дипломатичен шамар на Сърбия---Колко гордо звучи "удари дипломатически шамар". А в същност си е почесал езика и е написал една нотка, вместо да им каже, че при следващото подобно нещо им "реже квитанцията" за ЕС! Ама къде ти, за тая работа се иска мъжество, а мъжеството е нещо отсъстващо при Младенов.

17

mind twist

преди 13 години

Браво!! Добре е да се отговаря на подобни неща. Дос сега не съм бил свидетел на подони работи, понеже безгръбначните управляващи 20г работиха за слугинаж и теснигръдата си печалбичка.