38

Аз

преди 13 години

Ей, гледам на Позитано се напълни с индианци от факултето. Във форума само никове като Винету, Оцеола и т. н. Защо забрававихте Павлик Морозов и Чапай бе ***.

37

Цуцко, Цуцкооо...

преди 13 години

ЦЦ е карумпиран, но с Боко са от една черга и участват в едни и същи далавери.Това правителство демонстрира въпиюща некомпетентност и деструктивна шуробаджанащина, няма как то да постигне успехите, които беше обещало на българите да постигне.

36

истината

преди 13 години

БОЛШЕВИШКАТА АНТИ-ГЕРБ И АНТИ-БГ ПРОПАГАНДА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛАНЕКА ГЕРБ И БОЙКО ДА ЗНАЯТ ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЯХ И ИМ ВЯРВА...ДОКАТО ИМА ЖИВ И ЕДИН БОЛШЕВИШКИ ***,ЩЕ ИМА И ТАКИВА МРЪСОТИИ ...САМО ГЕРБ...

35

до Дан

преди 13 години

"Комунизма е "предречен" от Оруел"?? Книгата е издадена през 1949; аман от полуграмотни! И какво сте се вдълбали в тоя пусти комунизъм? Това е част от историята, а тя не бива да се гледа с омраза, ами с мъдрост. Трябва хората да си правят логични изводи и да се върви напред.

34

гуньо

преди 13 години

До гуньо от 26.Уважаеми, аз поствам с този ник от 2 години, предимно на днес.бг , така че не би трябвало да имаш претенции.

33

РАРА

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ, БОЙКО С ВАС СМЕ!

32

анонимен

преди 13 години

ако цецо крадецо ще го наказват както крадливата и фалшификаторка калина по-добре да не го наказват.важното е че в съзнанието на българите герб се провалиха защото крадат некомпетентни са и на следващите избори няма да гласуваме за тях

31

До Анонимен

преди 13 години

Не искам да ме управляват хора, които:.... ще трябва да почакаш поне 200 години, за да започнат да се намират такива хора :(

30

оцеола

преди 13 години

Ама когато наистина е виновен или когато ти решиш,че е виновен ще го изгониш?

29

Анонимен

преди 13 години

Имах един колега който беше написал:"Искам да бъда голямо ***!".Попитах го защо , а той ми отвърна:"Защото големите *** изплуват най отгоре!"Явно има и други хора , които споделят неговите виждания , но се оказа , че около тях много мирише!

28

cfasd

преди 13 години

И за пореден път смях в залата...

27

PENE

преди 13 години

За ПОРЕДЕН път , тоя хленчи като ученичка ! За пореден път, ДРУГ е виновен (никога той) ! За пореден път НЯМА да има наказани за грешките ! За пореден път ДРУГ ще опере пешкира !На мен лично взе да ми писва това хленчена от УЖ най-големият мъжкар ! До кога трябва да го търпим - не знам ! ? ?

26

Гуньо

преди 13 години

Ха.. някой ми е взел ника и поства от мое име :-))Всичко, което казва Боко, са лъжи за пред широката *** публика... Ако Боко махне Цвъц, то ще е САМО и ЕДИНСТВЕНО за да замаже очите на хората, и за да си кажат хората - брей колко е честен тоя Боко, даже и Цвъц махна... ще гласуваме за него и ще го направим президент! :-)Ужас... герберастите няма да поумнеят...

25

Анонимен

преди 13 години

Не искам да ме управляват хора, които:- са били свързани с мутрите- са били милиционери;- са със съмнително и нискоразрядно образование;- са придобили имущество по съмнителен начин;- ситемно нарушават закона за СРС;- управляват силово и потъпкват върховенството на закона;- не изпълняват предизборните си обещания;- манипулират и разединяват обществото;- не търпят мнение, различно от техното;- ит.н. и т.н.

24

Бойко

преди 13 години

ДКМС до БКП " Рапорт даден" "Рапорт приет"

23

хер флик

преди 13 години

Помнете ми думата какво ви казвам:Ще ви съсипа тотално докато не измрете всичките или не емигриратеАко ще това да е последното нещо което ще направя в моя скапан животЩе ви съсипя

22

Анонимен

преди 13 години

Това правителство е най-вредното от началото на прехода досега! Вместо да изтеглят заеми от МВФ и да не мъчат хората си, както направиха почти всички страни и се стабилизираха, ни гърчат и мъчат и кой знае кога ще излезнем от тази криза! ВЪН ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 13 години

Само при вина Борисов гони Цветанов ...ХАХАХА АМА МАЛКО ЛИ СЕ ИЗДЪНИ ДОСЕГА ФИЗКУЛТУРНИКА ЦВЕТАНОВ.А ДЯНКОВ ЩЕ ГО ИЗГОНИ КАТО УМОРИ И ИЗМРЪТ БЪЛГАРИТЕ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ..

20

Аз до 16

преди 13 години

Винету от факултето?

19

хер флик

преди 13 години

Другата седмица увеличавам алкохола.Стига вече Гювеч.Трябва да се научите веднъж завинаги 4е е криза и всички трябва да сме солидарни с това