124

Анонимен

преди 13 години

Абе прасчо ти трябва само за ДПС да гласуваш щото не ядат свинско. Ясно ми е и защо си против подкупването на избирателите с кебапчета. Аз лично нямам нищо против да ме подкупват с кебапчета, а те вървят със леденостудна "Леденика".

123

Анонимен

преди 13 години

Костов беше и си остава наи добрия премиер на тая даржава колкото и на кумуните да не им се иска

122

Az

преди 13 години

Ей, много сте смешни с това "комунисти". Преди Иван Костов беше за вас най-големия антикомунист, но сега вече не ви отърва и е комунист. Гаджето ви зарязва - комунистка, сутрин ви се досе*е - комунистите са виновни, развали ви се телевизора - защото го е правил комунист. Много *** народ сте бе. Имаше един клип с неква наркоманка на която за всичко и бяха виновни комунистите. Ама за какво и тя не знаеше. Комунизма и комунистите живеят само във вашите празни тикви. За нас те отдавна си отидоха.

121

Спонги

преди 13 години

Логично. Мисля, че всичко си идва на място. Не разбирам обаче, защо ЦК не каже направо:" Борисов, всички сте некомпетентни и е време да си ходите". Иначе ни остава само диетата - свински кожички без червено вино. ЦЦ освен лозунги друго не може да приказва. Като че ли останалите старшини могат.

120

Sin

преди 13 години

До 120/бивш фен- Че то при гербавите освен комунисти други има ли? Костов никога не е бил комунист-това е факт, другарю комунист

119

!

преди 13 години

ЗАСЪМ ЦЕЦО ШЕСТАКА ДА СИ ХОДИ!

118

антикомунист

преди 13 години

Щом чуят Костов да се изказва, веднага започва истерично плюене от страна на герберисти и комунисти.Правете си изводите!

117

Анонимен

преди 13 години

Умирам си от кеф като гледам как все повече хора виждат истината за герб и новия месия. Неоценима е заслугата в този , необратим вече , процес на Цветанов. Затова никаква оставка и да си стои до последно ( той това и иска), колкото повече е на поста , толкова по - дълбоко ще закопае и останалите некадърници.

116

!?!

преди 13 години

"Костов пусна американците да бомбандират Сърбия - решение на добър държавник !!!!"-----------------------------------------------------------------------Какво държавническо видя бре? Да подкрепиш война? Какви проблеми имахме със Сърбия ние? Костов е прав за Цецо, но винаги е бил мазен ***!

115

до 111

преди 13 години

Абе, знае ли човек. Може ЦвЦв и да утече.Нещо се размърдват пластовете в герб.Миналата седмица 16 гласуваха "въздържал се" за Цв. После се обясняваха, че така искали "да издразнят" сините.Днес са избрали нов шеф на парламентарната им група, щото Фидоска била претоварена.Шибидар не се върна като депутат...Май не е толкова бетон работата.

114

Агата

преди 13 години

Другарите комунисти така и не проумяха, че само с милиционерски сводки хазна не се пълни. Приказката крадеца вика дръжте крадеца-скоро ще свърши

113

интелектуалец

преди 13 години

Аз пък искам хотел Адмирал на Зл.Пясъци да ми прехвърлиш Ванка, ко ши кайш, а, навит ли си, като ще си играем на исканка, то секи иска нещо ама то не е баница с късмети!!

112

от бивш фен

преди 13 години

Мога да изредя куп неща ,в доказателство ,че Костов не оправда доверието което му дадохме.1.МВР никога не е изглеждало като опора на сигурноста по негово време.2.Абсолютно нищо не направи в борбата с орг.престъпност.,тя цъфтеше тогава3.Обгради се с бивши комунисти с досиета в ДС, и политици потънали в корупция.4.Не използва безпорно големия си умствен капацитет за реформи в съебната система и в МВР./Да си припомним ,как Т.Живков използваше страха в системата/.ЦЦ трябва да гази по здраво

111

Колт

преди 13 години

Ох, стига Костов е готин, Костов е лош! В случая е важно дали това, което се казва е истина. А тъй като безспорно е такава и искането е напълно правилно. Независимо от кого идва Оставка и на Консултанту и на принципала му, който го е назначил и го крепи.

110

sedesar

преди 13 години

За 20 месеца, тия гербави комунисти и *** им атакисти не остана област, която да не разсипаха. За съжаление се оказаха много по-зле и от социалистите. Такова ще е винаги дереджето, докато управляват комунисти и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти и ченгета

109

Анонимен

преди 13 години

Аз ако бях на мястото на Костов, никога не бих направила нищо за този неблагодарен и *** народ!

108

Анонимен

преди 13 години

абе БСП и СДС могат да си говорят и искат оставки, но тяхната оставка вече беше поискана от НАРОДА !И какво като дойдат избора, толкова по-добре, защото нормалните хора в тая държава пак ще гласуват за герб и този път ще е с пълно мнозинство, а палячовците като Яне, Мартин и още не знам кой - изобщо няма да влезнат в парламента. Ще протестират с табелки отпред !

107

Георгиев

преди 13 години

"другарю" Костов, 20 години гласувах за вас и наивно Ви вярвахме?!?! Вие заблудихте един цял народ. Сега показвате истинския си образ като се солидаризирате с най мракобесната партия.

106

Анонимен

преди 13 години

Ако някой не е разбрал ,Цветанов няма да подаде оставка , дори и ББ да му я поиска ( сам го каза преди няколко дни).Уникалната смес от наглост и олигофрения му пречат реално да оценява ситуациите и така ще завлече герб на дъното за нула време.

105

Анонимен

преди 13 години

Който и да дойде този батак няма как да оправи.Ние така сме си свикнали и така ще си караме.Добре,че някои са ходили в чужбина та се научиха поне на пешеходна пътека да спират.Че как ни беха научили мутрите пешеходната пътека не съществуваше.Но това не се дължи на министъра а на екскурзиите.Манталитета ни е такъв.