94

чичо

преди 13 години

тока се лансират,подкрепят и защитават всички възможни престъпници и убийци.явно за това нормалните хора все по-рядко влизат в сайта

93

Анонимен

преди 13 години

На някой ще му натрият люта чушка по задните части!!!Започва с Т и завършва ИКВА?Кой е той????Някой най-накрая трябва да каже истината,колкото и грозна да е!Стига ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

92

>>>

преди 13 години

Посердствеността ни залива отвсякъде. Не ни стигат останалите демагози, ами и тази креатура изпълзя от някой тъмен ъгъл да дава акъл и насоки. Спортист, човекът, и щял като едно време в клубовете... Думи нямам!

91

K.U.R.state

преди 13 години

Тъпия старшина - *** с купената си диплома и смотано и комплексарско поведение ръси " умни " мисли !!!! Хора производните на Средните сержантски училища ,ПУЦ-а / така наричаха ВИПОНД / и ВИФ т.е НСА са вредни за управлението на каквото и да е , та камо ли на държавата ! да се забрни със закон и да залегне ако трябва в конституцията , такива кадри да не се допускат на никое управленско ниво !!!! Смешен и *** народ сме и си заслужаваме " управниците " !!!!

90

23335

преди 13 години

Трябва да се промени закона за движение на пътищата и да бъдат отрязани и премахнати всички дървета, храсти и всякакви други съоръжения на 50 метра в близост да пътищата. Крайно време е това да стане. В противен случай ще измират още хиляди хора. Кога най-накрая законотворците и отговорните фактори ще обърнат внимание на този въпрос, който касае живота на хиляди българи? Колко още хора трябва да загинат по пътищата, за да се вземе отношение по този въпрос и всички дървета в близост до пътищата бъдат незабавно отрязани и отстранени?! Едва ли има друга държава в света, където се търпи такова нечувано безобразие - хора измират като се удрят с колите си в дървета и никой не взима отношение ра решението на този изключителен проблем. Това е скандално!

89

Анонимен

преди 13 години

ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА РОДЕНИ ДО 1989 год. слагане на задължителен позорен знак петолъчка за да се отличават от обикновенните граждани"Брей, а малко интимни преживявания не искаш ли бе, гейбер?Смотани шушумиги! Мутрата най-нагло пред очите на всички краде и смуче народни пари от комисионните за строителните работи, а тия гейове пак на някъде другаде блеят!

88

Анонимен

преди 13 години

"Запомнете - следващият президент ще се казва Цветан Цветанов."Хахахаха ... Запомнете - Цветанов ще приключи дните си в затвора! Безимотен!

87

Анонимен

преди 13 години

Това е шефа на Левинс, колко по-мутра има от това ? Мутрите останали в застрахователния бизнес са най-опасни, на тях им се правят пари по стария начин, нямаш ли стикер ти вдигаме колата.

86

strog

преди 13 години

revlio, DA TE SHIBAT ***, GROZNO !

85

revlio

преди 13 години

за когото и да гласуваш все някое подразделение на ДС ще е, трябва тотална промяна проблема на тия хора е че освен че крадат занимават се с контрабанда и са страшно корумпирани е че НЯМАТ ФАНТАЗИЯ НЕ СА ТВОРЦИ КОМУНИЗМА НЕ ГИ Е НАУЧИЛ ДА ПРАВЯТ ПАРИ оттам и проблемите 20 год. в България те не могат а се натискат знаеш ли колко е страшно да ти се иска и да не можеш такива са им и децата им НЕКАДЪРНИЦИ НО НАХАЛНИ И ПАК СЕ НАТИСКАТ просто трябва да бъдат игнорирани със закон

84

revlio

преди 13 години

всичките трябва да ви изринем да ви се забрани да работите в държавни служби и да нямате право на глас ако толкова има ценен някои от вас на ниво експерт със срочен трудов договор та я се е обадил я и чистачката го е изгонила и пълна национализация от 89 насам и пак отначало които избяга с парите семейството му за заложник и ТОГАВА ЩЕ ИМА НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕНИЕ всичко ще си простим и ще се разделим с нахалниците ТРЯБВА РЕСТАРТ НА СИСТЕМАТА

83

Анонимен

преди 13 години

Съдиите на Гоце оневиниха този *** и от ден на ден става все по-нагъл и противен. Целта е да изнервят Бойко и да го принудят да се кандидатира за президент! Няма да успеят! Премиерът е железен, параноиците затова откачат и подскачат всеки ден. Запомнете - следващият президент ще се казва Цветан Цветанов.

82

Патгриот

преди 13 години

Хайде сега, тоя велик агент от ДАНС да обясни кротичко, как с държавна заплата направи такава пачка...и ако малко схващате от психология, ще ви светне, че поведението му е съвсем нормална защитна реакция......Къде са сега червените ***, които му разрешиха да си разиграва коня ..или пък са се скрили зад него и разчитат на вложените активи....Бе що не се хванете цялата ДС *** и не емигрирате в Русия.....и да оставите да вземем въздух...

81

TOKO

преди 13 години

Какви са тия политици всички свързани с мафията !Международните посланници не влизат в българската медия да четата всеки ден скандали свързани с висшата власт.Тия парцали ще си побъркат народа!В Африка не се говори толкова за мафията както в България.Мисля че никога не сме били толкова зле.Не ги четете,не ги коментирайте,не гласувайте оставете ги да се позчистят сами.

80

Анонимен

преди 13 години

И от това държава не излиза!Всеки ден,скандали свързани с политиците.Това не е нормално,това е дивашко!!!

79

бибиян

преди 13 години

TR осъждан ли е всъщност?

78

revlio

преди 13 години

ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА РОДЕНИ ДО 1989 год. слагане на задължителен позорен знак петолъчка за да се отличават от обикновенните граждани и в този смисъл комунистите трябва да пазят боико защото деня на разплатаta приближава и тогава няма да има боико ,алексеи, гоце-моце ,костов,яне, боков,съдии и феодали .......ще има народна либов сурова

77

revlio

преди 13 години

я да ви напиша нещо за лустрацията защото ако бяхме отрязали навреме петолъчките сега нямаше да се занимаваме с тия нахалници

76

Анонимен

преди 13 години

някой сериозно смята ли, че човек с криминално досие от 20 папки, като Трактора може да стане президентпърво от Европа няма да допуснат такова нещовторо, Трактора има електорална подкрепа от 0.03 % трето, по конституция Президента трябва да е неосъжданчетвърто - всичката гюрултия е "мижи да те лажем"

75

Анонимен

преди 13 години

Маджо - ПрезидентЧората - вътрешен министърМаргините - депутатиУрааааааааааааааааааааааааа!!!!1