56

тако

преди 13 години

Този трябва да бъде съден от трибунала в Хага!

55

нервна

преди 13 години

Абе,админите,защо ми изтрихте коментара?! Повтарям,че този български Юда е рядко зловредно същество, чиято единствена задача, дадена от презокеанските му господари, е да репресира българите. А сега можете да хванете под ръчичка този циганофил, македонофил, престъпникофил и дружно да идете във ФИРОМ!

54

mery

преди 13 години

То в тази наша държва вече май стана така, че ако искаш някой да ти защитава правата не трябва да си БЪЛГАРИН.То не бяха организации за защита и интеграция на ромите, на българите в чужбина даже и защита на УЛИЧНИТЕ ПЕСОВЕ, само на българите в БЪЛГАРИЯ няма кой да им защити правата.Е писна ми вече!

53

Николай

преди 13 години

Тия от БХК са големи ***, подмазват се на всеки , който пусне парички , пъхат си гагата там където въобще няма конфликти. И всички , ама до един са са гадни корумпета. Интересува ги само парата. А между другото, моят дядо е от Струмица и се казва Никола, и никога през живота си не се е наричал македонец. Единствено тъпите комунисти се опитаха да го направят такъв.

52

бг

преди 13 години

сръбоманите от хОМО Илинден и *** Къневич са СРЪПСКИ *** и имат за цел да създават напрежение между България и Македония

51

д о КЪНЕВ -ГНИДАТА !

преди 13 години

eй Кънев ,*** Кириак Стефчовска ....ПОЗОР за теб ...!!!Не знаеш ли ИСТОРИЯТА НИ БЕ, МРЪСНИКО ,та правиш такива изявления ...!!!Гад си ти -ОТВРАЩАВАШ НИ ...!!!

50

Анонимен

преди 13 години

Тези от "Хелзинския" комитет щели да бъдат преброители в "македонските" райони!

49

Amenhotep

преди 13 години

Според тоя на снимката горе, "хомосексуализмът трябва да стане неделима част от българското семейство".

48

Анонимен

преди 13 години

Физиономия на голяма ГАД - по рождение!

47

bg

преди 13 години

do # 32-kakvo da se zapre be?-tova sataninsko hazarsko,george-sorosko gnusno gubre e edno ot nai-dolnite otvrashtenija ot celoto sataninsko hazarsko sburkano pleme.P.S.-Sataninskite hazaro-evrei sa gnusni dvulicnici,trili4nici,4etirili4nici i petli4nici.

46

Pavel

преди 13 години

Скъпи другари, причината даима толкова голям брой "македонци" при първите преброявания е, че са ги карали всички живущи на юг от благоевград да се пишат македонци. Такава е била повелята на партията и другаря димитров.

45

Анонимен

преди 13 години

До 43 .Ми плащат му едни пари да се прави на голяма работа и да плюе БЪЛГАРИЯ

44

Анонимен

преди 13 години

Този Красимир Кънев лочи от чужда копаня!Явно че всички в този противобългарски "комитет" са на чужда ясла.

43

Анонимен

преди 13 години

БХК ,абе мек..ерета гадни .Писах ви 3 пъти .Но защото става дума за българин ,не си мръднахте пръста за нищо .Като ви плащат тъпите западняци само гледате да се подмазвате .Защо ли не ви тресна едно дело занарушаване правата на българите и то ще ви го заведа в Страсбург .ПИСНА МИ от предатели .

42

Amenhotep

преди 13 години

Тия от АНТИбългарския HELLсинкски комитет, трябва да бъдет незабавно ЕКСТРАДИРАНИ от държавата!

41

българин

преди 13 години

ходи се прегледай. аз ще ти платя лечението ...

40

Анонимен

преди 13 години

На този пък каква му е играта ?!

39

Анонимен

преди 13 години

Този е 100% крейзи!Тя и физиономията му е като на ненормалник, но явно той е точно такъв.Софиянци да го изгонят от София, за да ходи да бере дренки край Вардаро.

38

Хан Крум

преди 13 години

Кога /пропускам уважителното - господин / Кънев си казал нещо свястно за България. Кой ти плаща на теб г-не Иванчо Хаджипенчович да плюеш срещу родината си и българския народ? кога си защитил поне един българин от *** издевателства или етнически такива в районите където българите са малцинство?Кога и къде намери македонскъ малцинство в България и защо не те чувам да защитаваш китайското малцинство? За него *** Сорос не плаща - нали?С Коритаров сте един дол дренки - родоотстъпници.

37

Анонимен

преди 13 години

36-ти, То този Емил Коен, нали се сещаш пък той за чий интерес работи...То и неслучайно уж катострофира в Франиця и отиде да види Моисей..А само да му прочетете биографията.....Ужас.