85

Анонимен

преди 13 години

Като ти харесва що не се вземете

84

-*-

преди 13 години

Тая *** не е интересна и за медиите вече.А това платежно нареждане за друго не става освен да избърше миризливия г.з :)

83

Анонимен

преди 13 години

Не може да си родолюбец, и да искаш да дестабилизираш страната, като пускаш на час по лъжичка некви смешни компромати - вади го целия на масата и да те видим какъв мъж си. ***.

82

Гербушко

преди 13 години

Нищо ново под слънцето това не е СКАНДАЛ това е поредната порция финикийски знаци във ГЕРБавите мошеници...Ако във парламентарната им група се намерят ДЕСЕТ честни ЩЕ ПОЧЕРПЯ ВСИЧКИ познати ГЕРБаджии не че останаха много но все още се намират :)))!

81

Анонимен

преди 13 години

ei ostavi horata da rabotiat be sme6nik stiga ni zanimava stvoite gluposti pak 6e glasuvame za gerb i pak 6e spe4eliat za6toto nai malko kradnat ot vsi4ki dosega boiko pari otdavna ima taka 4e niama zakakvo da kradne

80

Българин

преди 13 години

Яне, я първо кажи какво стана с твоята фалшифицирана подписка с незнам колко мъртви хора, я кажи за вчерашното писмо където предлагаш пари на твоите хора от РЗС, кажи от кой получаваш финансиране (трактора).....защо мълчиш...... Ба....и и смешника си.

79

Анонимен

преди 13 години

Янче, що те предадоха твоите бе? Нали си истински патриот, родолюбец? Кво стана?

78

;-)))))))))

преди 13 години

kato mi pee6 qnke le koi li mi te slu6a?

77

Анонимен

преди 13 години

Айде бе смешници - с целия държавен апарат Бойко,Цецко и упадък не успяват да изкарат ЕДНО ПИСМЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО против Яне... с целия репресивен апарат.Същият - Яне - изкарва писмени доказателства, КОИТО СЕ НАРИЧАТ КОМПРОМАТИ САМО КОГАТО СА СРЕЩУ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ - иначе са си просто доказателства и сигнали.Та нещо да не ви се връзва - стига вяра - трябва мисъл и акъл.

76

Анонимен

преди 13 години

Харесва ми Яне! Нека си го наричат всякак:) И старите го плюеха, но по негова информация се закучиха с Мургина:) Вади всичко:) Дали е избирателно не знам, но вади:) Щом и старите го наричаха с обидни епитети и новите, то работата е ясна:) А иначе отцепниците ги виждаме по това, което вършат, като се почне от Д.Абаджиев, който Боко купи с пост в "Набуко", Тагарински и последните двама:)

75

Янка Партизанка

преди 13 години

Янка ми е неприятна, но само тя вади кирливите ризи на управляващите. Всички други само ръкопляскат като на конгрес на БКП !

74

Анонимен

преди 13 години

С правителствено решение от 15 февруари 2007 г. (обн. ДВ бр. 17/2007) 31 декември (понеделник) беше обявен за почивен ден, който се отработва в събота - 15 декември.

73

коко

преди 13 години

ПО МАЛКО СТРАСТИ ВЪВ ФОРУМИТЕ - ПОВЕЧЕ ЧИСТОТА ПО УЛИЦИТЕ!!!

72

до баткоти

преди 13 години

а недей така,всички тъпомери вчера ги счупи Цецка

71

Vasco

преди 13 години

Яни първо да обясни откъде са тези 100 000 лв., които е давал в заем на всеки от своите депутати. Някой тракторист ли му ги е дал на флашка, леля му милиардерка от Америка ли му ги е завещала или пък марсианците са му ги подарили. Ама така ще е, като пуснаха половината от психично болните на улицата! Скоро да го прибират в Карлуково, че съвсем ще изкука момчето!

70

555

преди 13 години

до 18Ако може някой да провери-наистина 15.12.2007г. е събота,но може да е било работен ден-да се отработва нещо от мнгото празнични дни.

69

аз

преди 13 години

хората му го зарязаха...плискат се с вода из парламента...за управление тръгнал да мечтае....той една група от 10 души не можа да опази........а ще покаже ли и доказателства на него кой му плаща...или пак ще има някоя подписка правена от покойницибекруполен ***

68

Pfff

преди 13 години

Тази снимка на Яне е същата като тази от профила му в сайт за тай-ши*аняци на повикване :))))

67

се

преди 13 години

Няма глупости приятелю всичко това е точно така както го казва но лошото е че и той ниестава.

66

Анонимен

преди 13 години

Отврат!Размисли:Относно подследните скандали, да разгледаме данните и да анализираме. ЦЦ демонстрира явно висок стандарт несъвместим с доходите му и това дразни всички. Подчинените му в МВР и ДАНС (той е ненавиждан и в двете структури някакъв физкултурник) виждат корупционни схеми и сигнализират анонимно Премиера но той не обръща внимание. Принудени са да го направят публично. Подхрърлят презаписи на СРС-та , които уличават ЦЦ в протекция на определени фирми (оригиналите няма как да предоставят). Те са с ясното съзнание , че СРС та имат маркери , с които веднага (за минути) може да се установи действителни ли са, или фалшификати дори и презаписите. Уличените няма как да отричат. ЦЦ е хванат и е на мушката. Премиера заявява, че ще направи проверка. Следва почти моментална защитна реакция. ЦЦ подхвърля СРС та, в които уличава Премиера в корупция. За да е по убедителен пуска няколко. За тая цел той ги има готови в касата отново презаписи на оригинали. Идеята е ясна: Не съм само аз , а и ти си в кюпа, така че внимавай какво ще направиш. Следва неприкрита радост от този факт в парламента. От тук следва, че и двамата трябва да подават оставки и да се махат. Всички лаборатории (особенно в чужбина) ще потвърдят автентичноста. Следва единственния възможен ход, който може да спаси временно и двамата. Трябва да се появят съмнения в достоверността , а самите записи да не се изпращат за експертиза никъде. ЦЦ фабрикува и действителен фалшификат разговора Танов-Менда, но за повече достоверност подхвърля и действителен Танов Фидосова. Яне се хваща на въдицата и ги публикува. Следва яростно отричане от Менда и Танов. Появяват се съмнения. Яне скрива звуковия файл. Всички обвинения губят голяма част от тежеста си. Чиста ченгежийска работа никакви тъмни сили и т.н и т.н. p.s. Относно Танов. Танов и синът му са хванати и сега той е пионка в ръцете на ББ и ЦЦ. Една седмица мълча като партизанин за разговора си с Премиера. Той е от системата , знае за маркерите и невъзможността да се отрича истината. В тоя период, Премиера (за неговия интелект е допустимо) 3 пъти си смени версията, като накрая почти призна всичко. В следствието Танов имаше 2 възможности: Или потвърждава версията (лъжата) на Премиера (с гаранция , че няма да има никакви сериозни експертизи) или той и синът му на мушката с готовите обвинения , с перспектива за съд. Той избра първия вариант и затова се разплака. Човешко е не е лесна и неговата.