128

paravan

преди 13 години

Какво става, това нещо го няма и в Африка?

127

SAW

преди 13 години

Значи на *** водата ние ще я плащаме? А как става да плащаш нещо което не си изхарчил???

126

Анонимен

преди 13 години

ДКВЕР = Държавната *** Вечно *** Раята.

125

Анонимен

преди 13 години

Как къде е ББ с магистралите. Бъмчи по тях естествено .................с хиликоптер.Хахахахахаха

124

Анонимен

преди 13 години

"Семерджиев, като си такъв голям отворко, я ме светни защо трябва да се плаща такса водомер, след като водомера си е моя собственост? И като как така несъбираемите вземания ще се отнасят в разходите?"Гледай на това като на абонаментна такса! И на гсм-*** плащаш месечна такса, дори и да не си изговорил всичките свободни минути!Няма нищо лошо и страшно в този данък. Става дума за стотинки на човек!А и си представете ако Станишеф бе на власт, каква сума ще трябваше да заделяте за същото!

123

***

преди 13 години

Този ....... Ангел Семерджиев работи за МОНОПОЛИСТИТЕ със огромна заплата от нашият джоб ! А къде е Б.Б с магистралките ?

122

Дени

преди 13 години

До 122 Скоро ще има и такса въздух. Идеи за въвеждане на нов данък върху колите, който да набира средства за опазване чистотата на въздуха, обсъждат министерствата на финансите и на екологията.Вариантите са два годишен данък или еднократна такса. При първия данък въздух ще се плаща всяка година и ще е част от данъка върху колите.Размерът му щял да зависи от мощността и екостандарта на двигателя. Парите щели да се събират от общините и да се превеждат на държавата. Вторият вариант е за твърда такса, която да се плаща при внос, по подобие на сега действащата продуктова.

121

KALT

преди 13 години

До 88, ерно ли Добрич водата е 2.70? Вие да не пиете бензин? Това е нагло до няма и къде.

120

Анонимен

преди 13 години

Семерджиев, като си такъв голям отворко, я ме светни защо трябва да се плаща такса водомер, след като водомера си е моя собственост? И като как така несъбираемите вземания ще се отнасят в разходите?

119

ГЕРБ :

преди 13 години

За всичко са виновни Тройната коалиция, лично Станишев и Световната икономическа криза !Ние сме света вода ненапита !

118

leketo

преди 13 години

ООООО МАЛКО ПО МАЛКО ИСКАТ ДА ХВАЩА НАРОДА СОПАТА .И НИ ВИК НИ НЕК НИ ПОЛИЦИЯ ЩЕ СЕ ВИДИЯТ .ТО ВЕЧЕ СТАВА НЕТЪРПИМО.

117

Шизофреник

преди 13 години

Слава на Бойко,Цецо и Ангел Семерджиев-интелектуални титани и строители на съвременна България!

116

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

"да се покрият загубите от водомери с ниско потребление."Кви загуби като няма потребление бе? Имаше една приказка, не помня на кой беше, но е следната:"Тия дерат и колят народа както турчин не го е клал!" Цитирам по памет. Да забелазвате иронията? Да я кажа все пак, тия дето реват против тройната коалиция част от която беше Доган, всъщност прецакват хората повече.

115

неразбрал

преди 13 години

А, такса "въздух" кога ще ни слагат ???

114

Анонимен

преди 13 години

Това си е рекет Всеки месец ми натписват до 4 кубика вода а имам водомери На два хода един общ водомер Искам да заведа дело срещу софиска вода моля помогнете как даго направим

113

Дени

преди 13 години

А, така .Вчера хората се радваха ,че правителството спечели вот на доверие ,а днес ще плюе по новите данъци и такси ,които ще ни налагат. Скоро ще има данък въздух , който ще бъде налаган на автомобилите според кубатурата ... Този данък ще се плаща в общините ,а те ще го превеждат на държавата. Социалният ни премиер се грижи и за екологията , за водата ,за храните . Разбира се с по-високи такси и данъци ,а не с качество.

112

Бат` Бойко

преди 13 години

Половин година никой не може да ме пипне! До тогава ще въведа не-само такса "водомер" а и такса "партийна принадлежност"!

111

Анонимен

преди 13 години

"Ако всеки по-буден гражданин от народа имаше това на картинката ми, заедно с раница пълнители, дали монополистите щяха да вдигат непрекъснато цените?"Щяхме да сме останали 10хиляди население и да сме се хванали гуша за гуша поради привършване на патроните!

110

спокойна

преди 13 години

"...като няма прокопсия, плюл съм в тая орисия!..."

109

Анонимен

преди 13 години

Прекалиха! Водомерите са на потребителите и ще се съдим!!!