37

I.H.

преди 13 години

Не съм за Костов, но мисля, че той е единствения който може да помогне в такъв момент. Пак ще откраде много но всичко е централизирано и само той иска да ***

36

Българин

преди 13 години

Да, не сте ДПС, по-лоши сте.Никой не е по-лош от ПРЕДАТЕЛЯТ.

35

nadq

преди 13 години

Една сграда се отличаваше рязко Министерството на истината. Той работеше там. В огромната пирамида от блестящ бял бетон, която тераса след тераса се издигаше на триста метра височина. Върху бялата фасада бяха изписани лозунгите на ГЕРБ: ЛЪЖАТА Е ИСТИНАСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА Още три подобни сгради бяха набучени сред София. Те приютяваха четирите министерства, които концентрираха цялата власт. Министерството на истината отговаряше за лъжата, а официално за информацията, забавленията, образованието и изкуствата. Министерството на спорта отговаряше за културата (физическа и изобщо) плюс науката.Министерството на любовта отговаряше за страха, омразата и насилието, а официално за реда, законността и здравето на гражданите. Министерството на изобилието отговаряше за мизерията, сиреч за икономиката.Най-страшно беше Министерството на любовта. То изобщо нямаше прозорци. Беше непристъпно зад лабиринт от бодлива тел, стоманени врати, скрити картечни гнезда и горили в черни униформи, въоръжени с електрошокови палки. Там се разпореждаше Цв.Цв. Любимият ръководител и дясна ръка на Б.Б.

34

JOK

преди 13 години

По-добре ГЕРБ и АТАКА отколкото БСП и ДПС!!! Оня Костов и той като призрак излиза!!! мухааааа ...Българи ,не се подвеждайте по ченгетата от БСП и ДПС за които важи поговорката: "Крадеца вика: Дръжте крадецаааа!!!!"

33

Анонимен

преди 13 години

Хора, не се хабете да пишете. Тук става дума за разпределяне на много пари от контрабанда - горива, цигари, алкохол, дрога и т.н. Кой го е еня за вас? Всичко останало е "шменти капели".

32

Ауууууууу

преди 13 години

Махнете мръсната паразитираща *** Волен от медиите! След като измами целокупната българска популация с идентификацията си като националист, каквото и да значи това в ограничения му мисловен механизъм на недоучил булеварден тарикат, се прислони към радостите от властта под сянката на ББ. Той е учебникарски пример за клиентилизъм и ярък политически ***. Обидно е дори да го гледаш.

31

ДО 28

преди 13 години

ББ е най-големия агент,вербували са го едно време,когато хванаха Тео Интернешенъл в производство на фалшиви цигари.Освен това Воленчо също е агент,вербуван за измама с пари.Преди да пишеш тея неща,вземи се поинтересувай.

30

bg

преди 13 години

всички сте много ***. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ. патрашкова трябва да бъде съдена.А вие дето не харесвате правителството да ви е.....майките.*** продажни и *** нечистоплътни.Да искореним комунистите и фесовете .БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ПРЕМИЕРА

29

Анонимен

преди 13 години

Винаги ще има такива "балансьори" като ДПС,А-ТАКА и т.н.Просто *** са неминуема част от управлението.Въпроса не е за "балансьорите" а за "Основните играчи".Иначе Сидеров ,Жорж Ганчев или някой друг луд......... разликата е НИКАКВА.

28

Анонимен

преди 13 години

Удавниците от герб ще повлечат към дъното и сидеров,началото на края на едно безумно управление на чегеджийстващ пожарникар подкрепян от човек който не си пие лекарствата редовно

27

до 16

преди 13 години

...Кабинета на ГЕРБ Е ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН след 89-та година без агенти на ДС министри и заместник-министри след оставките на Божо и Павлин Димитров!...Ама след година и половина и личната им защите от Боко.А Танов, който е със статут на зам-министър?Освен това 19 от ДС-посланиците са назначени по предложение на правителството на Боко.Освен това един куп назначени от гербавите областни управители са официално обявени ДС-кадри.Да бе! В управлението на гербавите няма кьораво ДС :)

26

norm

преди 13 години

Мартине,Мартине,бива ли да си толкова глупав.Какво става,ако ББ не каже твърдо "не" на Белене,гласуваш с комунистите,които ще строят централата без никакви условия,на гърба на данъкоплатеца и идните поколения.Този вот е изпитание най-вече за сините,да се разбере кой кой е.

25

Будист -шестак

преди 13 години

На 27 ноември 2009 г. Леденика АД, собственост на Михаил Михов Бирата, взима кредит от 2 млн. лв. от...СИбанк. В замяна на крупната сума Мишо Бирата залага цялото си търговско предприятие като обезпечение по кредита. Крайният срок на погасяване на сумата е 20 октомври 2014 г. Това си личи от копие на договора между Леденика и СИбанк, което бе получено в редакцията на Галерия.Както е известно, съвсем доскоро акционер и шеф на Надзорния съвет на СИбанк бе не друг, а приятелката на премиерата Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Три месеца след сключването на този договор през ноември 2010 г., лицензът на Мишо Бирата за производство на пенливата течност е отнет заради многобройни акцизни и данъчни нарушения. Целият му бизнес увисва на косъм. Логично, в тази ситауция той не би могъл да изплаща кредита си към банката на Цветелина Бориславова.Това е класически пример за конфликт на интереси. Премиерът натиска шефа на митницата Ваньо Танов да спре проверка в предприятие, което има финансови задължения към банката на жена му!, коментират юристи.Излиза, че семейството на премиера е имало личен интерес бизнес неприятностите на Мишо Бирата да се разминат и той да продължи да произвежда алкохол необезпокояван от държавните органи.

24

Будист

преди 13 години

Ти за кабинета на агент Буда ли говориш????

23

Анонимен

преди 13 години

ДО18:ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ?

22

topor

преди 13 години

Чудя се, защо бързат с този вот? Изпреварват резултатите за достоверност на записите, които още не са обявени?!?!

21

Анонимен

преди 13 години

Волен е единственият пич в нашата политическа система.

20

Nerealen

преди 13 години

А като си спомня как Сидерчо псуваше и псуваше Боко.... как го хранеше, ама сега нещата се обърнаха- сега Боко храни Сидер... Сините обслужват американските интереси, както ги обобщи Уорлик- че нямаме нужда от АЕЦ, сиреч ток... Яне ще гърми навсякъде, ДПС ще си кротуват, БСП ще се хабят от трибуната... а Боко ще си цоца митничките до откат..

19

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕН Е МНОГО БОЛЕН!

18

miro

преди 13 години

Що се отнася до независимите депутати малко яснота опита да внесе независимият, но от РЗС Емил Василев. Той свика извънреден брифинг, за да обяви, че се предлагали по 120 000 лева на негови колеги, за да подкрепят вота на довериe - az си misleh po malko Ама ка бе от къде има герб за 4 г 200 милиона в банка за партия герб как ги спечелиха тези пари ч е ч толкова богата тази партия