54

Анонимен

преди 13 години

Не некадърник е просто извинение!Веднъж грешка се прави човешко е,но да си беше свършил работата другите пъти когато са идвали по спешност!Това е липса на всякаква етика и морал към професията и към хората като цяло!

53

tera

преди 13 години

Da ,da gi zameriat s kamani,kakto v Iran,vsitshki lekari v BG ,vsitshki do edin sa za tepane,po-dobre bez lekari,te ,i sestrite parvo si protiagat ratsete prosiatsi sa .......i kato im podhvarlia dori edna kifla ,stavat mili za Varna govoria.....litsno az.....

52

до 46

преди 13 години

Ама големи специалисти станахте всички брееее-кой от кой по информирани.То ако дофтур се ставаше с осми клас и 3 години техникум и операции нахерния и апендикс сами щяхме да си правим.Много знаете вие,кое как е било.Ежедневно умират десетки хора-ако публикуват сводка за всеки случай,трябва да запалим медицинските университети и ИСУЛ,да залеем докторите с катран и патешка перушина и да ги подгоним със сопи по улиците

51

@

преди 13 години

Извинете , а минахте ли на преглед през 4-ти километър?!?

50

куку

преди 13 години

Стига,де прекаляваш вече.

49

Мики1

преди 13 години

Днес е лична трагедия за родителите на Гери ....утре дано не е Ваша господин анонимен! То некадърни лекари под път и над път.

48

Феникс

преди 13 години

Уважаеми читатели! Заради публикуването на тези 2 стихотворения, снощи, 13.02.2011 г Днес.Бг ме лиши от правото да правя коментари в сайта им и ги изтри! За да мога да коментирам пак се принудих да сменя Айпи адреса! Дали това е ЦЕНЗУРА, преценете сами: На ГериМедицината ни куцакато счупена каруца!Вместо бели Хипократи -некадърници, джелати!На болните са черни дните,а те измъкват им парите!Ще се оправи ли туй хора,щом няма лекари в затвора?Стига убити деца!стига *** на свобода!В Г. Оряховица- само умряло!?В хладилника душата сдало!А това тук -умори го некадърен бял ***!Вместо само да скърбим,да си траем и мълчим!Да се вдигнем смело, хора!Бялата мафия е за затвора! 13.01.2011г. Феникс В памет на Гери Съдии и лекари осъдени няма!В туй състои се голямата драма!С неверни експертизи, адвокатски плеади,гарван гарвану око не вади!А пък всички ние, под "лекарски ярем",или ще се борим, или ще да мрем!Това е за нас дилемата голяма,защото от здравето по-важно няма!Колко пъти още ще трябва да скърбим?По-добре е всички да се обеденим!Лекарските грешки не можем да простим!Мафията бяла, нека победим!13.01.2011 г. Феникс

47

Аз

преди 13 години

Дано не те сполети участта на Гери. На твое място бих помислила за смяна на лекуващия лекар. Не бързай с хвалебствията, изчакай да ти свърши лечението.

46

Анонимен

преди 13 години

Прави ми впечатление,че масово лекарите не дават информация и за тях всичко е рутинно,но после ако се получи усложнение ти казават,че била нормално и че и такива неща се получавали..Само че аз искам да знам предварително и сама да преценя дали ще се подложа на интервенция или не,особенно когато не е жизненоважно

45

,,,,,,,

преди 13 години

господ няма да и прости на тия *** алчните и некомпетентни лекари един ден ипарите дето заграбиха от хората няма да и помогнат може ли такава алчност може ли такава небрежност господи накажи всички алчни лекари както само ти си знаеш спаси българския народ

44

sas

преди 13 години

Лили, имаш ли смелост да кажеш това, което си написала тук, в очите на почернената майка??? И ако нямаш - що не си е.еш майката???

43

Съни

преди 13 години

ЕСУЛ - Институт за усъвършенстване на лекари!!! - Много добре ги усъвършенствате! Няма Що!!!

42

sas

преди 13 години

То само д-р Маджунов да беше некадърник.....както и да е. Такива като него с лопата да ги ринеш. Убийци!!! Некадърници!!! ***!!!

41

6ani

преди 13 години

smart za bokluka-nezaslujava da jiveee

40

Idiot

преди 13 години

Лошото е, че аз съм юрист и много добре знам, че не бива да мисля така, защото това е причиняване смърт на другиго по непредпазливост и закона го приема за престъпление с ниска обществена опасност, обаче......трябва да се разбере дали е небрежност или самонадеяност, защото има разлика и тогава може да има и затвор......дали не е съставно престъпление, т.е. с едно деяние повече от един престъпен резултат...дали не е множество престъпления и т.н.тогава обществената опасност е много висока!!!

39

Анонимен

преди 13 години

Приканвам всички здравомислещи форумци да се въздържат от коментари към статия имаща за цел единствено вдигане на рейтинга.Нека да не влизаме в една лична трагедия.

38

Защо

преди 13 години

Само не разбрах защо днес бяхме толкова малко хора пред ИСУЛ. Бях там не само за да изкажа съчувствие и да изразя позицията си, че този случай не бива да остане ненаказан. Бях там с надеждата, че един ясно изразен и масов протест ще ме предпази в бъдеще от това - да попадна в същата ситуация - аз или мои близки. Но уви. Бяхме съвсем малко на брой. Искам да кажа на бъдещите жертви на нашата здравна система - да им кажа утре - къде бяхте вчера?!

37

Phil10

преди 13 години

Moже да е страхотен хирург и изключителен специалист, но това не му дава право да се държи грубо и безотговорно към пациентите си. Арогатното му отношение и безчовечност след този случай ме карат да си мисля, че присъдата му е малка. Самозабравил се, мислещ се за нещо повече от пациенти и колеги... Този човек няма място в болниците!

36

до 18

преди 13 години

Не си прав...не дай боже да се случи на мен...ще орева света....няма да мълча...като се затвориш в себе си...нищо само вредиш на себе си...подкрепям родителите..

35

Анонимен

преди 13 години

Като няма правосъдие в тая кучешка държава да го съди бащата по закона на джунглата....отмъщение му викат!