104

Maraba

преди 13 години

до 101ЩАСТИЕ! Поне един човек в тълпата!У.С.М.И.В.К.А.

103

Анонимен

преди 13 години

То няма за кой да се гласува не виждаш ли?Няма смисъл.така направиха всичко,че се окопаха за векове напред всичките.Само процентите ще са различни всеки път.И следващото правителство се пада да е на Атака или с мандата на Атака.Но и те нестават за нищо.Просто няма за кой да се гласува.

102

Дени

преди 13 години

До 88 Къде е този ред ? Това ли е-Борисов: Първанов ме накара да ходатайствам.Заедно ли са или не ?

101

Гербер

преди 13 години

Комунистите в форума имат Право да натискат минуси, А ние от Герб имаме право да управляваме Държавата

100

До;93

преди 13 години

Извинявам се за спама.....Не съм и твърдял,че си е признал от трибуната на сената,но цял свят го видя да отрича.....а после ,когато го поставиха на тясно си призна....За какво точно спориш,ето моя коментар,споменал ли съм сената!?-Той и Клинтън беше казъл,че не му е правила *** Люински....пред целия свят го каза...:)

99

Анонимен

преди 13 години

По Ричард Марчинко ;)

98

Бай Колю

преди 13 години

ДО 88Ей странен народ са това гербавите! Сърдят се, че някой си ги мислел за ***, пък искат българите да са по *** от *** и да им вярват на всяка дума?! Защо бе?! Какви сте вие?! Защо да ви повярваме, че сте нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И УНИКАЛНО?, и то като проявявате всички признацзи на типичното българско политическо дебелоочие, крадливост и корумпираност?! Всички били крали, пък само вие сте вкарвали ред?! Ала бала, или шменти капели, казано на ваш език! И вие сте същите мушмуроци! И вашите лидери са същите разбойници, това се видя ясно! Така че, не пиши, че ти е писнало от Костов, Станишев, Царчета и подобна ***, щото всички те управлявали с кражби...ами си кажи истината! Че ВСИЧКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВИЕ, УПРАВЛЯВАТЕ С КРАЖБИ! И ПРОУМЕЙ, ЧЕ НА НАРОДЪТ МУ ПИСНА, АМА НЕ САМО ОТ ПРЕДИШНИТЕ, АМИ И ОТ ВАС!!! С НИЩИЧКО НЕ СТЕ ПО ДОБРИ ОТ ТЯХ! нАПРОТИВ, ПО ЗЛЕ СТЕ ОТ ВСИЧКИТЕ!!! ДОРИ И ОТ СТАНИШЕВ....

97

Maraba

преди 13 години

Тотално тоталитарно ос..не ,без възможност за почистване.

96

Буба

преди 13 години

Кой е тоя убавец на снимкътъ....дън е *** зимбзбве?

95

Калин

преди 13 години

Клинтън излъга .. както гоце .. хванаха го в лъжа.. :)Клинтън.. си празна .. гоце го извъртя :)

94

Анонимен

преди 13 години

Но не от трибуната на сената.После си призна.

93

человек

преди 13 години

КОЙ БЕШЕ ТИ БЕ костов ?!?

92

Калин

преди 13 години

какво е виновен И. Костов.. че гоце и боко вождОВЕТЕ ТИ.. са страни на една и съща момента.. че вождовете ви са мафиоти.. бракониери.. контрабандисти.. и международни шмекери? кой е виновен .. че като пипала на Горгона.. не се различават един от друг.. и излизат от едно място !!! ае шменти капели.. МАФИЯ!!

91

до;90

преди 13 години

Но първо отрече,май ти не помниш...:)

90

Дедо Гаджа

преди 13 години

Костов, стига си се правил на аптекарска везна. По твое време станаха едни от най-крупните зулуми. Сагата с Марица Изток все още виси като камбана на ухото ти!

89

Българин

преди 13 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

88

Анонимен

преди 13 години

Напротив.Клинтън си призна за Люински не помниш май.Хванаха го със свалени *** и си призна.

87

Калин

преди 13 години

боко борософф блещи в болшевишкото събрание днес следното : гоце му се обаждал щото онзи Бирата бил баскетболен шеф... а бе тази *** .. този болшевишки бардак ..верно ли е мафиотски бардак ? какви са тези обаждания .. президент .. премиери.. заради баскетболни шефове :)) оле мале.. то бива милиционерщина ама то направо дрънчи!!!!кой ги знае .. какви ги въртят и в тотализатора.. врочем.. то се знае де!!

86

Анонимен

преди 13 години

Костоооооооооооооооооов! Ти ли подаде на Яворчо тези СРСта? Защо ни мислите за *** бе хора? Всички сте в ***, всички изпълнявате разни корпоративни поръчки. *** скапани. Писна ми от Костов, Станишев, Царчета и подобна ***. Всички те управляваха с кражби и сега когато започна да се вкарва малко ред всички са в паника.

85

Анонимен

преди 13 години

Май си прав, че най-големите лъжи са изричани точно от трибуната на Народното Събрание. Да не забравяме, че точно от там Цветанов обвини лекарите от Горна Оряховица, а какво се оказа после...