80

Анонимен

преди 13 години

Танов хвана за един ден колкоз контрабандни цигари, колкото Тройната корупциа небеше заловила за цялата 2008 година--АРЕ БЕ! Па това доказава единственно че при ГЕРБ контрабандно минават само на ден повече нелегални стоки колкото не са минавали за една година при управлението на СДЦ, Сер-Дог-Цара. И това е голема работа.

79

Анонимен

преди 13 години

Напълно си прав. Но, Сега правителството е без силно да залавя престъпници в т . число и съдии. След като Герб спечели и изборите за президент, тогава ще има и сменени съдии и осъдени.

78

Анонимен

преди 13 години

ЦЕЦО СИ Е НАПРАО ЗА ЗАВИЖДАНЕ И ЗА СВИЖДАНЕ! i OBIJDANE

77

Комунист=крадец

преди 13 години

Пичове:)Тази всичката помия отдолу е написана от максимум 3 човека:)Платени драскачи.Те хората им свикнаха и вече не влизат тук:)Пишат си и плюват сами:)

76

Гражданин за EРБ-2

преди 13 години

ЦЕЦО СИ Е НАПРАО ЗА ЗАВИЖДАНЕ И ЗА СВИЖДАНЕ!

75

Анонимен

преди 13 години

Цветанов: Къртици има в структурите в цялата държаваЛЕКО ДА НЕ ИЗКЪРТЯТ 6 ТЕ АПАРТАМЕНТА И ВИЛАТА ЦЕКО , ЛЕКО

74

Анонимен

преди 13 години

Чудя се кой ги избра тези циркаджии да ни управляват ?!?Мен лично ме е срам, дано и вас, поне малко.

73

Иван

преди 13 години

По какво си приличат политиците и памперсите?И двате трябва да се сменят често по една и съща причина!

72

do 72

преди 13 години

abe ti u4il li si botanika, tam pishe 4e Tikvate e tolkova po-golema kolko pove4e ushi sa i pokarali.vidish li tikva, pipon ili kratuna-znai podslushvat te i ste kajat na maika ti 4e po cial den pushite s Mariika w mazeto namesto da zaglajdate homobnalnite balansi.Tikva s Ushi; Pipon s Telefon i Kratuna s FuniaPravitelstvoto na Gluhite=GERB

71

Пожелание

преди 13 години

Ще е справедливо Сумистката /Искра Фидосова/ да прави в ареста компания на Сумиста /Петър Стоянов/...

70

Анонимен

преди 13 години

ТЯХНИЯ БИГ БРАДЪР ИМ ГО НАБУТА ЯКО В ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ ***

69

Анонимен

преди 13 години

"Недейте да смятате, че МВР или някой, който му е скимнало някъде, ще започне да слуша някого, защото не му е симпатичен или не му е приятен", заяви той.Цвъцкоооо ние не смятчме че е така ..... НИЕ СМЕ СИГУРНИ пък и ведомството ти ни го потвърждава всеки ден !

68

Анонимен

преди 13 години

Нахалника каза по радиото: "Няма никакво лобиране.Фидосова се обадила на Танов,да пита дали едно лице изкарало изпита, той и казва,че не го е изкарало и това е всичко.Няма никакъв натиск."Ако това не е гьонсуратлък,здраве му кажи.Тия са такива връткави ***,че еша си нямат!!!!

67

СеСеСеРЕ (СеРеСе)2

преди 13 години

За сега е известен само един. По цел ден кърти камани и строи апартаменти. чат пат прочете нещо и ппез другото време бега по тъча, прескача до там дето за една папка дават алтън каймета и се премята когато го погнат че е бунак Физфъзник СеРеСетник

66

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

"За мен е по-важно действително да отразяваме реалните проблеми и реалните политики"-------------------Реалният проблем е че закрилят и насърчават контрабандата, а това е и реалната им политика! (ЦЕЦО - КОНТРАБАНДИСТ 1!

65

Анонимен

преди 13 години

Ще умра от смях - главният милиционер и остналите тикви, гласували 100 млн за подслушване, точно те да се оплакват от милиционерщина ... не го разбирам.

64

Анонимен

преди 13 години

Къртове много, таралежа обаче е един - единствен и неповторим!

63

Обява

преди 13 години

Заменям СРС - втора употреба, срещу снимка на Искра Фидосова - седемнайста употреба...

62

Анонимен

преди 13 години

Може и да си прав, *** спри да псуваш бе ***!

61

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Цецко пак пръчна нещо ***...Само че след като ген. Ваньо Танов го разобличи като "ПОПУЛИСТ, ГОВОРЕЩ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА" а Монката Дянков му приши определението "ГОЛЯМ ***"...от тогава никой не го бръсне Цецко и за "афъска" у насСамо някой Тиери "***" да каже някоя добра дума "У ШЕНГЕНЯ" (както казва автора на "Конграчулейшън Борисов")