53

добричлия

преди 13 години

приказвате че борецът вероятно бил надут, но нека да поразсъждаваме какъв е бил "охранителят". Дошъл си за празниците от Испания, гурбетчия, изкарващ вероятно добри кинти, със самочуствие пред мизерните хора в БГ с по 300-400 лева заплата, пуши си коз, носи си нож, излиза си на дискотека. Както обвинявате бореца и компаният му във високомерност, защо не прецените и нападателят и неговата компания

52

Неизбежна отбрана

преди 13 години

Закона е ясен и категоричен. Ако се докаже със свидетели това, което е представено като информация, човека от Испания трябва да бъде освободен, а борческата сбирщина съдена за хулиганство !!!Не нож, но човека е бил в правото си да ползва и моторна резачка ако е била под ръка !!!

51

Анонимен

преди 13 години

Станка Златева не е ***. "Човекът" се е доказаъл ...нима ? ..Това ли е важното а ? Аз мисля че най-важното е човек да защитава животаси и да го цени! Клоун..

50

бакал

преди 13 години

До 58: Блазни те идеята за нож в джоба. Нормално е да искаш да отприщиш животинските си инстинкти върху някого, защото само животни носят (и следователно са готови да използват) оръжие. QED

49

Така си е.

преди 13 години

Точно на празник сме най-лоши... Пък трябва да е обратното! Така си е... Лоша работа е, че нмого хора в Бг са комплексари, неудачници или смляни от мизерия или направо ЗЛОБНИ. Цяла година са живяли така и после на коледа или нова година се напиват безпаметно, стават "БЕЗСМЪРТНИ" и така идват белите и нещастията- точно на празника...Това дето го написах е много гадно, ама още по-гадно е това, че може и да е вярно... Поне аз си мисля така! Извинявам се на всички.Весела КОЛЕДА на целия НАРОД!!!

48

Glock 19

преди 13 години

Господ създаде хората, Колт ги направи РАВНИ !!!

47

добричлия

преди 13 години

ясно е че по форумите е пълно с комплексарчета, но вие днес се насрахте от негативни коментари

46

ВАНКО

преди 13 години

СТАНКА ЗЛАТЕВА Е ***.Е И?ТОВА ЛИ Е ПРОБЛЕМА.ВАЖНОТО Е ЧЕ ЧОВЕК СЕ Е ДОКАЗАЛ.

45

Пелето

преди 13 години

М,чи чии *** е търсил там, бе .ЩО АЗ НЕ СЪМ НАРЪГАН. еЙ , И НЕ МИ ПИШЕТЕ ГРЕШЕН КОД, ДА НЕ ВИ ГО НАРЪГАМ АЗ НА ВАС

44

Реалността

преди 13 години

Навярно не познаваш спортисти. Не са рицари от приказките, приятелю

43

добричлия

преди 13 години

охранител от испания... какво може да се очаква от такава пасмина, дано компетентните органи си свършат работата

42

........

преди 13 години

Хора не се ли замисляте че утре всеки един от нас може да бъде на мястото на този човек от Испания който си е дошъл за празниците. Да отидете на бар или дискотека,до вас да бъдат *** от най *** градче в България - Златарица,да се имат за недосагаеми,за повече от нас Българите,самите ние сме еничари и коленичим пред това племе от р.*** в Индия,тези *** да започнат да гаврят вас или приятелката ви....И вие какво ще направите- ще подвиете опашка пред тях ли или ще се защитите ?

41

ash

преди 13 години

1. Не е било "Спонтанно сбиване", а преднамерено клане......ДОК: кой от вас си носи нож като ходи в бар (кръчма)2.Участниците са били дрогирани И пияни.....ДОК2 :Бар+коз...амфета сигурно е свършил преди това.3.Охранители+ борци+бар равно на какво??? Всичко си е като доброто старо време..

40

до 48

преди 13 години

абе вие чувате ли се какви ги пишете? пострадали са хора!

39

бакал

преди 13 години

до 41: Ходи със спрей, мъжаго. Гарантирано неутрализираш всичко от 50 килограмово *** до 150 килограмов мутряга. И след това ще имаш поне 5 минути да си го подритваш и да му скачаш на главата, без да го убиваш. Ама българите диваци още живеят в средните векове и избиват комплекси, носейки хладни оръжия. Племе побесняло.

38

Анонимен

преди 13 години

Момчето е световен шампион по борба за България ,бе *** имайте малко уважение.Разбирам той да е извадил нож и да е наръгал някой да го критикувате,но един себеуважаващ се спортист никога няма да падне толкова ниско.Друг е въпроса че нещастния охранител и такива като вас винаги се опитват да спъват човека с сърце и воля защото нищо не са постигнали в живота!

37

Анонимен

преди 13 години

а ти как разбра, че е бил само един! Един е нанесъл ударите с нож

36

Анонимен

преди 13 години

*** ШАМПИОН ДА СИ ДАДЕ МЕДАЛИТЕ НА ТОЯ ДЕТО БЕЗ ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И ТРЕНИРОВКИ ,ГО ТУШИРА.БРАВО НА МЛАДЕЖА

35

vanko

преди 13 години

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПО БОРБА НА БЪЛГАРИЯ БИЛ ***,ПИЯНИЦА И ПОБОЙНИК.Е СТИГА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ.В ЦЯЛ СВЯТ ГО ПРИЗНАВАТ ЗА ШАМПИОН, ТУКА НЕ.ГРЕШКАТА Е ЧЕ Е ОСТАНАЛ ДО 5,30 СУТРИНТА,А НЕ СЕ Е ПРИБРАЛ.ГРЕШКАТА НА ДРУГИЯ Е ЧЕ НОСИ НОЖ И ОТИВА НА ЗАВЕДЕНИЕ.

34

Майстора

преди 13 години

Егати шампиона ... дето един човечец ги размятал петима :-)))Шампионите очевидно не са вече това, което бяха :-)))