37

1

преди 13 години

Дава му да говори само малко съд. И да вика в затвора колкото си иска!

36

Анонимен

преди 13 години

Идват избори и ще излезе от дупката с благ тон,може би ще направи опит да върне автобусите или изборния туризъм.Сто процента нещо е кроил и ще направи някой хитър ход заради вота.

35

emil

преди 13 години

v nai -dobria za stranata interes- HA HA HA - toi osven SOBSTVENIA SI INTERES NE SE VALNUVA OT DRUGO - DA PUKNE DANO !nie go mrazim !

34

Доброжелател

преди 13 години

Болест да не го подмине

33

Антитурчин

преди 13 години

Доганчо иска май коалиция с ГЕРБ,и това ще е факт на изборите за президент - ВЕРВАЙТЕ МИ.

32

Антитурчин

преди 13 години

Доганчо иска май коалиция с ГЕРБ,и това ще е факт на изборите за президент - ВЕРВАЙТЕ МИ.

31

Анонимен

преди 13 години

само така...без екскурзиите от Турция,не може да живят там от 15-20г. и да плащат данаци в Турция,а да гласуват тук,да решеват съдбата ни.Който живее тук той да гласува, а тия от ДПС на колене.

30

Дааааа

преди 13 години

Какво ще говори?? Най-вероятно,че той пак разпределя парите!

29

живко сталев

преди 13 години

***

28

Анонимен

преди 13 години

Струва ми се ,че иска да завие към ГЕРБ ,дано не станат ортаци само

27

sofeto

преди 13 години

*** ако трябва и тутурутки ще му вртка на Бойко само и само да излезне изолатора че не свикнал на безвластие пък и става опасно!!!

26

nqma zna4enie

преди 13 години

24-ti 6te ti kaja edno ne6to samo!! Ne te sa ni varnali 1000 nazad, nie samite se vra6tame nazad, za6to sme mar6a, za6toto sme bokluci zavidlivi i putiovci!! Nikoi ne ni e vinoven! Turcia v momenta imat 100 pati po razvita ikonomika ot BG, pitam tye za6to e taka??? Ako moje dai edin smislen otgovor, ako ne zna4i si absoluten ***! Neka pod4ertaq 4e sam balgarin!

25

2,5

преди 13 години

тоя да завива към Анадола и да върви на......,а след него и всичките му *** и турчеещи се ***....

24

Alexa

преди 13 години

Да,човекът който наистина знае как се прави политика в тази държава и др. има какво да научатат,но..народът му не може да живее с политика, виждала съм как по време на избори държи избирателите си със страх, как те не смеят да погледнат нито един от нас в очите, как очите им са червени все едно са плакали с дни ..това ли е демокрацията за мюсюлманското население в България?!?!?? Било ми е жал като ги гледам, хорицата живеят със страх, че ако не гласуват за него, ще им изгорят единствената къща..

23

Shark

преди 13 години

Абе кво му се връзвате на тоя мнагал бе, щял да говори, все едно висше блоговоление. Ай сиктир. Хич да не говори, да си вдига партакешите и да се маха от Блъгария, *** долен.

22

Анонимен

преди 13 години

какво му е доброто на Доган

21

Гласувайте !

преди 13 години

Вие умувайте, ама манговците се клонират като зелени еуглени, а това са гласове за Доги. Винаги, ама, винаги трябва да гласуваме, защото иначе ще ни управляват хората на Доги, а от историята знаем, че за 500 години са ни върнали 1000 назад. Не бива да го допускаме да се повтаря !!!

20

Патрашкова с 10имота

преди 13 години

Националната агенция по приходите се е заинтересувала от имотното състояние на главната редакторка на вестник "Галерия", наричан от някои орган на БМ (Българската мафия), пише в. "Торнадо". Данъчните щели да сравнят придобитите от семейството имоти, получените доходи и платените данъци. По предварителни данни Патрашкова и съпругът й Иво Димитров, верен сподвижник на водача на РЗС Яне Янев, притежавали 10 (десет) имота. Според изданието ставало дума за следните имоти.1. Апартамент в скъпарския столичен квартал "Лозенец".2. Апартамент в столичния кв. "Слатина" (в него живее дъщерята на Димитров от първия брак).3. Къща в кв. Иваняне на Банкя.4. Солидна вила с двор в тузарския курорт Слънчев бряг.5. Имот в района на Каварна.6. Имот в Обзор, за който се предполага, че е продаден на руснаци, плюс още един имот на морето.7. Апартамент в района на Орлов мост в столицата, наследен от Иво Димитров по схемата "жилище срещу гледане" от възрастна жена. Същият бил продаден, но щял да се проверява на каква цена и какви данъци са платени. (Покойната баба имала син в Англия, който май не знаел за сделките с наследствения му имот, пише "Торнадо".)8. Имоти в Габровско.9. Имоти в Севлиевско.10. Имоти в Ломско. Освен имотите на семейството от НАП щели да проверяват също и "произхода на картините и античните предмети, с които толкова се гордеят и хвалят сем. Патрашкови". В ГДБОП имали сигнали за извършване на нерегламентирана търговска дейност с фалшиви произведения на изкуството, но за това "Торнадо" заявява, че ще пише в следващите броеве.Министър Цветанов ще трябва да навърти още доста трудов стаж, за да достигне жизнения стандарт на своите опоненти от "Галерия", които така храбро го обвиняват в лош морал, коментира изданието. И припомня как неотдавна Патрашкова се прочу с това, че шантажирала банкерката Петя Славова да накара своя служител Георги Цветанов да оттегли показанията си срещу Алексей Петров в мегаделото "Октопод".

19

Анонимен

преди 13 години

Някой ако има да ми заеме за известно време една флоберка, ще реша няколко проблема много рационално.

18

Анонимен

преди 13 години

какво е направил за турците, нищо, 20 години ги лъже в интерес на друга държава. И стана милионер