13

Т.

преди 13 години

Как може такива *** да получават помощи от държавата, с които се наливат, вместо да си гледат децата! Тези, които им ги отпускат ежемесечно, не следят ли дали се оползотворяват правилно и дали въпросните "родители" са адекватни!? Ясно е,че раждат не защото имат нужда от деца, а имат нужда от парите,които им се отпускат за тези деца! Кога и как ще се спре тази порочна и масова практика....?

12

решение на проблемат

преди 13 години

Причиняване на детеродна неспособност ...

11

КОМЛУШКИ ЦИГАНИН

преди 13 години

ТОВА ПЛЕМЕ Е БИЧА НА СВЕТА МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ МАЙМУНИТЕ ,НО НЕ И ***!!! ДЕТЦКИ НАДБАВКИ ДА ПОЛУЧАВАТ САМО АКО ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ!!. И СЛЕД 3-ТО ДЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СПИРИРАЛА!!! РОЯТ СЕ ПОВЕЧЕ ОТ КУЧЕТАТА!!!

10

edno kuni

преди 13 години

Крайно време е да се прекрати практиката многодетни *** семейства да продължават да се плодят с цел издръжка. Детски да се дават само за първо дете, за всяко следващо родителите да преценят могат ли да изгледат и възпитат!

9

Илиана

преди 13 години

Помощи,помощи,помощи...писна ми да слушам все как се дават помощи на тея гадни ***... Това не са хора,не заслужават нищо!Никаква справедливост няма...

8

Анонимен

преди 13 години

"Прецених, че е опасно, защото капакът може да го удари и убие, и казах на майката да го прибере.Тя ми отговори най-брутално, че ще си роди друго."без коментар!

7

an

преди 13 години

BA6TATA E BALGARIN, KOITO SE OJENIL ZA ROMKA S 4 DECA. TQ MU RAJDA EDNO DETE. I TAKA DECATA STAVAT 5. TOI UBIVA EDNO, OT BLIZNETATA NA ROMKINQTA. JIVEQT V PALNA MIZERIQ. TOVA E REZULTATA OT 21 GODI6NATA RASTURACIQ.

6

Коти

преди 13 години

Пратете ги при другото *** да не се мъчат повече.

5

Анонимен

преди 13 години

Какъв *** бе - ти би ли докоснал нещо от тези?

4

Пак ли?

преди 13 години

Пак ли *** драми? Тези *** ще я унищожат тази държава. С помощта на крадливите ни политици, естествено !

3

Анонимен

преди 13 години

Ама и социалните са едни! Направили усна забележка! Невероятно! А явно кметът многократно е подавал сигнали, че тази е пиянде и не става за майка! Ама кат ми пееш Пенкеле... Трябваше да се стигне до тази трагедия, че социалните да се размърдат! Ужас!

2

Ъ?

преди 13 години

Е каква семейна среда е това бе....децата пият наравно с родителите.Тия са си за затвора,кога най-после ще ги пращат там вместо да ми харчат парите за "интеграция"Кога най-после такива доказано ненормални индивиди няма да се кастрират наред с педофилите?

1

Анонимен

преди 13 години

***!